Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dandusa,Mina,FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!

SA AVETI O SARCINA USOARA SI UN BEBEI SANATOSI!!!!!!

fify si dandusa sa-mi spuneti data ultimului ciclu,ca sa va trec data la listuta.
Din pacate si azi am mult de lucru si nu o sa putem povesti.Dar recuperam saptamana viitoare.
Pupici pe burtici!!!

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Felicitari gravidutelor.....Ramo incet incet se mareste lista

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Da,Ancut,suntem din ce in ce mai multe.Va asteptam si pe voi sa fie lista completa.

Ramonel3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Dandusa,Mina,FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!

SA AVETI O SARCINA USOARA SI UN BEBEI SANATOSI!!!!!!

fify si dandusa sa-mi spuneti data ultimului ciclu,ca sa va trec data la listuta.
Din pacate si azi am mult de lucru si nu o sa putem povesti.Dar recuperam saptamana viitoare.
Pupici pe burtici!!!

Ramonel3+

Dandusa a fost mamica de nov-dec 06, a zis ca asa ii iesise si ei testul:)) ha, ha, tre' sa intre ea sa vada, ce o sa mai rad!!!
Dandusa, da' chiar ca sunteti grabiti! bravo, mami! Am zis si eu ca vreau bb2 repede, dar nici chiar cand are bb1 2-3 luni

Ramonella esti haioasa rau!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Este o neintelegere...,eu va spuneam povestea liniutelor de acum un an....Mi-ar place sa ma altur...,dar este prea devreme ,mai asteptam putin...si va prind din urma...Sarcini usoare va doresc si am sa intru sa va mai citesc din cind in cind

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Scuze pentru confuzie.Eu asa am inteles.N-am citit cu atentie..
Oricum te asteptam daca vrei sa vii.

Ramonel3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fosta gravidutza de nov-dec 2006, actuala mamica de un pui de om mult asteptat, va doresc sarcini usoare si sa va ajute D-zeu sa treaca cat mai repede timpul pentru a va tine comorile in brate.pana atunci savurati cu placere aceasta frumoasa perioada cu burtik. va poop

mina..de la UM

tare rau faza cu dandusa

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ei, mamicilor, felicitari si de la noi! sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati de fiecare moment din sarcina, sa fiti vesele si mai frumoase ca niciodata, si nici sa nu stiti ce sunt greturile, durerile de spate, problemele cu tensiunea!

evident, sunt si eu mamica de noiembrie-decembrie 2006. spun evident, pt ca vad ca ne-am mutat in masa la voi ca sa va felicitam. ne bucuram pentru voi si ne amintim ca si noi pe vremea asta eram fericite de schimbarea din vietile noastre.

de abia astept sa vedem cat mai repede poze cu puii vostri!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dolores,Chris .Intr-adevar este frumos sa-ti aduci aminte de clipele alea.Eu le retraiesc pt a 2-a oara dupa 8 ani dar parca tot aceeasi emotie ma cuprinde.Sper sa fie totul bine si sa nu se repete istoria din noiembrie:(.V-am pupat si o seara frumoasa .Daca e de la UM atunci trebuie sa tot am vreo 4 saptamani.Astept duminica sa-mi mai fac un test ca parca stau ca pe jar cu linia aia pala:).Poate iesi un al-2-lea test negativ de alt tip?Adica nu Sure Check.Parca mi-e frica sa mai fac unul:))

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by ladymina77

Dolores,Chris .Intr-adevar este frumos sa-ti aduci aminte de clipele alea.Eu le retraiesc pt a 2-a oara dupa 8 ani dar parca tot aceeasi emotie ma cuprinde.Sper sa fie totul bine si sa nu se repete istoria din noiembrie:(.V-am pupat si o seara frumoasa .Daca e de la UM atunci trebuie sa tot am vreo 4 saptamani.Astept duminica sa-mi mai fac un test ca parca stau ca pe jar cu linia aia pala:).Poate iesi un al-2-lea test negativ de alt tip?Adica nu Sure Check.Parca mi-e frica sa mai fac unul:))

mina

hai, curaj si fruntea sus!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput