Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Eu l-am vazut deja pe bebe are 5,7 mm si deja se vedea cum palpaia inimioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor eu am gresit,sunt la odiseea de septembrie-octombrie,dar nu-i nimic ,nici voi nu sunteti departe de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana,ce bine ca ai vazut bebeul!!!!
Eu am niste emotii.
Fetelor,unde sunteti???

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

La multi ani burtici! Sa aveti o primavara fara greturi!
Ramonella, bafta multa! O sa fie bine...te asteptam cu rezultatul

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Rezultaul e 11375.Cred ca e de bine,nu????

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut si eu burticutele,sper ca sunteti cu toate bine.
Bun venit Miha si ne bucuram de martisorul din burtica ta,sper sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos.
Oana cum stai cu analiza?Esti ok sper.EU ma tot gandesc la sanii mei dc nu ma dor,am tot calculat si mi-am adus aminte perfect ,in oct 2006 abia pe la 6 sapt si ceva au inceput sa ma doara si sa se intareasca ca pietrele.Sper s fie ok acum,mai am ceva de asteptat pana la control.Ramo tu maine mergi la analiza?Sper sa vii numai cu vesti bune.In rest s-auzim de bine ,fug sa fac ceva de mancare si mai vb mai tarziu.Pupici
5+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

o primavara frumoasa, plina de bucurii, burtici sexoase sa aveti si mai iubite ca niciodata sa fiti.
Bum venit draga MIHA.Sa ai o sarcina usoara.
Fetelor, eu sunt la fel, doar ca nu mai am 4 sapt , ci 5 sapt.Nu mi-e greata, nu mi-e somn, nu ma doare nik. Cred ca e de bine, nu?Hai ....RAMO...cand vii cu vesti despre bebelas?

4+

Mergi la inceput

Ramo,eu nu ma pricep deloc la valorile alea,poate ar trebui sa merg si eu sa-mi fac.Se pot face in clinici private sau unde?si ce trebuie sa spun sa-mi faca?:)Si cat costa ca habar n=am.
5+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

stiti ca eu intotdeauna am o curiozitate.Dar graviduta nu-si schimba singura nr. de saptamani?

5+

Mergi la inceput

Fify,din pacate nu-si schimba singurica ,poate e cam lenesa in perioada asta,cine stie pe viitor ce o sa mai fie.Citesc eu bine sau nu?Ramooooo ai gemeni?Pfuuaaii ce veste buna si ce frumos ar fi.Doamne ajuta.gata fug la facut mancare.revin
5+

mina

Mergi la inceput