Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
RAMONELLA spune:
Uau,ai 5 saptamani!!!!

Ce frumos!!!!!
Eu maine ma duc sa fac analiza de sange.Sa ma linistesc.
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
4+
ladymina77 spune:
Buna seara burtici mici,
Am intrat putin sa va salut pt ca mi-e un somn de mi-i se inchid ochii.Vorbeati despre simptome,mie in afara de somn nu mi-e nimic,si sanii mi-i se par mai moi decat duminica,am o scurgere vagina albicioasa,voi aveti asa ceva?In schimb sfarcurile sunt tare sensibile cand le ating si ce am mai observat este ca obosesc mai repede chiar si la vorbit.Si inca o intrebare,eu cred ca ar trebui sa am acum 5s nu 4 nu?Gata va las ,fug la somn si mai vb maine ,pana atunci multa sanatate.
mina
mihaStroescu spune:
Buna Gravidutele mele dragi!
Si eu sunt o graviduta fff fericita caci pe 26.02 ora 19.00 am aflat ca sunt insarcinata!!!!
Am 26 ani, ultima zi a CM 19.01 si conform calendarului DC ZPN e 26.10.
La rubrica gravidute de sept - oct vorbesc fetele de chestii prea avansate pentru mine asa ca as vrea sa ma inregistrez la voi (daca se poate).
Mentionez ca am uter retrovers si la toate ecografiile la care mergeam toti doctorii imi spuneau ca voi ramane insarcinata f greu si nu voi putea duce la capat sarcina din aceasta cauza si spre MAREA mea surprindere am ramas din prima luna de incercari.
Am facut si o mica prostiuta si anume ca am facut un test in a 10-a zi dupa
si binetinteles neg => of mai e loc si luna viitoare.
Dar ciclul intarzia sa apara, chestie care ma enerva la culme pt ca asta intarzia
pt o noua incercare. Asa ca dupa 40 zile de la UCM m-am hotarat sa mai fac un test.
In timpul asta sanii erau EXTREM de durerosi (inca sunt), ma simteam tare adormita la serviciu, incepusem sa am pofte necontrolate si...atat; insa nici un simptom din toate astea nu mi-au dat de banuit ca as fi putut ramane tocmai din cauza ca eu "facusem" testul si iesise negativ si in plus eu tb sa astept 1 an sa raman (din ce am citit pe acest forum si din ce mai aud, in ziua de azi se ramane tare greu insarcinata).
Asa ca MAAAAAARE imi fu mirarea cand am vazut 2II-te. Pur si simplu am ramas socata; 3 ore dupa eu inca mai tremuram de frig (sau mai bine zis emotia aflarii ca sunt insarcinata si de a vedea pt prima oara in viata 2 liniute.
Sotului meu Andrei, i-am pus testul in mana si...uita-te: "dar ce-i asta?" (pt a vedea liniutele tb sa dai la o parte o protectie) si pana s-a prins el cum se desface.....dar cand a vazut 2II - s-a prins imediat ce e![]()
Am anuntat imediat familia si a doua zi, colegele de birou (care si ele sunt in 2 resp 3 luni
).
Va dati seama ce bucurie!!!
De 2 zile sunt euforica, radiez de fericire si din cand in cand simt si putina frica de necunoscut.
Eu imi doream sa raman insarcinata de vreun an si jumatate dar nu s-a putut din cauza unui tratament care imi interzicea sarcina si asteptam luna ian 2007 pt a incepe "lucrul" ca pe nu stiu ce - va dati seama ca am innebunit toata familia si toti prietenii cu asta.
Acum nu stiu ce sa fac: prietena mea cea mai buna care e rezident la Cantacuzino la Ginecologie (bineinteles ca voi naste acolo) mi-a zis sa astept pana in 6 sapt juma sa vedem si bataile cardiace (asta inseamna inca 2 sapt de-acum in colo), pe de alta parte as vrea sa vad si eu "galma" daca s-a prins ok de uter, cum a evoluat, daca e totul in ordine, sa-mi dea si mie lista cu analizele (chiar daca in luna noiembrie 06 eu am facut aproape tot ce se putea face: sange, urina, anticorpi la toxo, listeria, herpes, ...(alea multe si scumpe) RH, grupa sang...
Acum tb sa le fac din nou? Nici nu stiu ce sa fac.
Cam atat despre mine,
cu riscul de a nu va fi plictisit va zic la toate FELICITARI, sa aveti sarcina usoara si apoi BB sanatos, frumos si sugaretz!
Va pupicesc pe toate si va doresc o primavara dulce si calda asa cum e atmosfera in familia noastra acum!
Graviduta fericita!
mihaStroescu spune:
Ramonella, draga mea, cum ai calculat DPN 16.10? (multumesc ca ai fost atat de prompta si m-ai trecut pe listuta)
Azi ma duc la nea' dr sa-mi spuna si mie in cate sapt sunt si ce analize sa fac.
Multumesc ca m-ati primit in gasca voastra sa ne bucuram impreuna de odiseea spectaculoasa asarcinii!
Aseara am vazut filmuletul de pe Discovery...
nu mai puteam de emotie!
Va sarut si va doresc o zi excelenta!
Graviduta fericita!
mihaStroescu spune:
a era sa uit
LA MULTI ANI DE 1 MARTIE
SA AVETI O PRIMAVARA ASA CUM O DORITI!

Graviduta fericita!
RAMONELLA spune:
Miha,scuze,am gresit,dar am corectat.Sunt putin zapacita ,tocmai am venit de la analiza de sange.BHCG.La 6 am rezultatul.Am inima cat un purice.
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
4+
MamiciDe2007 spune:
quote:
Originally posted by mihaStroescu
Buna Gravidutele mele dragi!
Si eu sunt o graviduta fff fericita caci pe 26.02 ora 19.00 am aflat ca sunt insarcinata!!!!
Am 26 ani, ultima zi a CM 19.01 si conform calendarului DC ZPN e 26.10.
La rubrica gravidute de sept - oct vorbesc fetele de chestii prea avansate pentru mine asa ca as vrea sa ma inregistrez la voi (daca se poate).
Graviduta fericita!
Mihaela te-am trecut si la mamici de septembrie-octombrie... si sa stii ca te asteptam si pe la noi cand ai intrebari

Alé spune:
postat de ali_bia
Buna!! Sunt noua, va citesc in fiecare zi, in fiecare zi gasesc ceva nou. Va citesc ,probabil pt ca vreau si eu sa fiu
.Mai am o fetita de 3 ani si 4 luni dar mai vreau sa-i mai fac un fratior sau o surioara.FELICITARI tuturor gravidutelor sa aveti nasteri usoare si bb sanatosi.Am o intrebare:daca eu am avut prima zi de ciclu pe 16 februarie si am
pe 26, 27 si pe 28 oare e posibil sa fiu
? Vreau sa-mi spune-ti si mie va rog. Va mai scriu eu....
ali_bia
Ralumat spune:
Buna tuturor! Eu sunt o mamica de noiembrie 2006, dar vreau sa va urez din toata inima FELICITARI pentru punctuletele din burtica.....va citesc cu emotie si imi amintesc si eu cum am trecut prin aceleasi stari de nerabdare, de emotie....Doamne, cat de emotionant e sa astepti sa fii mamica!
Va pup si va doresc sarcini usoare. Si sper sa nu va suparati daca din cand in cand mai intervin si eu cu cate un sfat.....pe mine forumul m-a sustinut foarte tare pe parcursul sarcinii
Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
oana_r spune:
neta feleor
va doresc o primavara frumoasa.
felicitari gravidutelor.
am fost doctor si l-am vazut pe BB.e mic,mic,cat o gamalie de ac.are cam 4-5 saptamani.
mi-a facut ecografie normala. mi-a dat ELEVIT SU DUPHASTON cate 1/zi.
ramo,asteptam rezultatul.stai linistita ai sa vezi ca e bine.
eu ma mai duc pe 19 martie sa-i aud si inimioara.