Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele am intrat si eu pana mi se trezeste buburuza

am o buburuza foarte somnoroasa mai bine doarme decat sa mance
a stat nemencata de la 12 noaptea pana la 9 azi dimineata ( a adormit pe la 2 azi noapte si s-a trezit la 9 azi dimineata )s-a trezit ea si la 6.30 cand a plecat taica-su la lucru a " vorbit" putin cu el s-a mai strambat a ras putin si somn eu tocmai ma pregateam sa o schimb cand colo pe cine ca dormea dusa buburuza
si duminica noaptea la fel
oare e vreo problema ca nu manca atata timp ?
dimineata cand se trezeste e foarte vesela rade tot timpul de nici nu zici ca ar fi moarta de foame ; in schimb ziua doarme cate 3 , 4 ore si se trezeste urland pana nu-i bag tzatica sau biberonu nu se potoleste
i-am dat aseara suzeta ca m-a bolanzit de cap cat se smiorcaia si azi e plina de bubite pe conturul suzetei in jurul guritei
ziua nu se smiorcaie deloc manca si o pun in patut se mai joaca acolo singura cu manutele si adorme nu scoate nici un sunet dar seara si mai ales noaptea ( cand trebuie sa doarma tasu care merge a doua zi la lucru ) plange de numa , eu ma chinui sa o fac sa taca sa nu se trezeasca tasu si asa am descoperit suzeta daca are ceva in gura tace
si incepe lupta eu o bag ea o scoate si tot asa vreo ora jumate dupa care picam amndoua epuizate si dormim pana dimineata

aelita parca vorbeai de taica-miu , din fericire nu mai stam imreuna dar vine in vizita , a fost duminica si mirosea asa tare a bautura am aerisit o ora dupa ce a plecat si parca tot mai mirosea

s-a trezit buburuza am schimbat-o am hranit-o si acum e din nou in patut , inca nu doarme dar nici nu plange
asteptam un bucata bunica ( mami meu normal ) sa scoata copilu la plimbare si eu sa ma epilez sa-mi fac dus si sa schimb lenjeria de la patutul lui bebe alexia

alinatxa cred ca toate am primit "sfaturile" astea la inceput totul e sa nu te enervezi sa fi calma sa zici ca ele si sa faci ca tine

va pupaceste adela de alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

avem poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sraluca/album?.dir=d430scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sraluca/my_photos

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Catalina,
eu l-am scos 1ora si ceva, e super afara, am fost in parc, era plin de carucioare, e soare si destul de bine, nu mi s-a parut frig..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINATAXA, are dreptate ADELA, zi ca ei si fa ca tine, nu uita ca la copii, dealtfel ca la politica si fotbal, toata lume se pricepe!

LILI
, m-am intors, atunci era cu aurul, acum cu mana de lucru docila si ieftina, la noi in vest e plinde italieni care zic ca vin in Romania sa-si faca firme ca sa dea o paine bietilor romani. Rahat! Mana de lucru e ieftina, romanii nu comenteaza ca nu fac o munca sau alta, mai rau e cand le da statul planurile peste cap si mai maresc salariul minim pe economie! Si mai e si plin de fete frumoase, ce sa-si mai doreasca altceva? Ca tot descendenti ai vechiului imperiu au ramas...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

AELITA, s-au mai linistit spiritele? Uite, de la mine si de la David!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ralua - in loc s aplec la culcare cat dorm aia mici, stau si ma zgaiesc la pozele lu' fiu-tu! Mooooaaamaaaa, ce marisor si frumos si falcos si chelios! nu mai poooot de dragul lui! Ti-as zice sa-l pupi pana il albesti, dar si asa e alb!

cristiana - apreciez interesul tau fata de link-urile mele si sunt de acord cu tine. Ba imi place ca pot detecta o unda de patriotism... poate mai vinsi alte opinii...
am intrebat fetele din alte tari, pt ca in Turcia DOAR EI au castigat bataliile

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Bine v-am regasit mamici si burtici (care ati mai ramas),

Abia azi am reusit sa mai intru pe forum, de fapt am citit ceva si azi noapte dar am adormit repede.

In primul rand multumesc pentru sustinere aelita, ylilimic, lauraionescu, daconst, liuda, messa, cristiana70, gio, shine, aventura, marinar, salina, adela2006 sper ca nu am uitat pe nimeni.
Ca sa nu ma lungesc prea mult cu acest subiect va raspund la toate. Indiferent ce idei mi-ati dat si cat de tare v-ati enervat nu m-am suparat pe nimeni. Messa, cred ca "tacanitul" ori a intrat pe forum, ori este medium ca a doua zi s-a linistit de parca a citit tot ce mi-ati scris. A doua zi la prima ora s-a dus la serviciu, desi imi trebuia mie masina sa ma duc sa rezolv cu dosarele pt alocatie si alte drepturi banesti. Noroc ca erau parintii la mine si m-a dus tata cu masina si chiar si asa am lipsit de acasa vreo 3 ore. Ma bucur ca am rezolvat nu mai conteaza cine m-a dus. De regula cand vin ai mei suntem amandoi un pic iritati si cred ca si pe fondul acesta sotul s-a manifestat atat de violent (tata e genul care si pe mine ma incita la scandal).
Oricum nu sunt nici eu cretina sa imi tin copilul nemancat, am constatat ca intr-adevar mai trebuie ceva completare dar asta o dau cand stiu (doar eu am cum sa stiu) ca nu a avut suficient lapte. Totusi ma incapatanez sa-mi maresc productia de lapte insa cum sar peste o masa efectiv se cunoaste, deci nu trebuie sa ma astept la minuni. Vreau sa spun ca nu m-as fi asteptat niciodata sa nu am lapte, de cate ori mi-am facut dozari hormonale imi iesea prolactina in exces, practic de asta nici nu puteam ramane insarcinata. Ma uit la ditai tzatzanele, dupa gustul meu sunt imense (dar nu e chiar asa) si nu-s bune de nimic. Macar stiam una si buna ca nu fac lapte dar macar au un rol estetic.
ylilimic, la asta ma gandeam si eu: mai bine m-ar ajuta sa-mi faca ceva de mancare, sa plimbe copilul, sau in fine lucruri pe care le poate face si el. NU! El schimba copilul, vrea sa-i dea mancare (a si spus cuiva: daca ar avea si tzatza ar fi dadaca perfecta!). Nu suporta sa o auda nici manacar scancind, daca plange e deja dezastru. Iar iesirea pe care a avut-o mi-am explicat-o astfel: el ar vrea sa-i dam inainte de culcare Humana ca sa doarma mai mult, adica toata noaptea, ca sa nu ne mai trezim. desi mi-e fff greu, ca de multe ori adorm cu ea in brate si mi-e frica sa nu patesc vreo minune, prefer sa ma trezesc eu sa-i da daca am ce. Insa in seara aceea a mancat la greu de la mine, asa a fost sa fie - iar lui i-am dejucat planurile si s-a enervat. Nu stiu insa cum a facut ca a determinat copilul sa manace si culmea: nici nu i-a fost rau, nu a vomat, nu a avut colici - nimic!!! Oar eu nu am putut dormi toata noaptea ca ma asteptam la ce e mai rau.

Inchei acum mesajul, ca sa nu fie prea lung, revin cu raspunsuri.

criss & Ligia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor!

Felicitari R_Marce si Belle-vue!!!!
Felicitari Tzuchi!!! Nu-mi vine sa cred ca ai nascut !!!! Cred ca raman ultima.... De-abia astept sa ne povestesti cum a fost. Intr-adevar a fost mare bebelina, asa cum se estima.

Eu... astept si astept si astept.... deocamdata doar ceva contractii de travaliu fals azi noapte.. adica ma durea putin burtica ca atunci cand trebuie sa vina "musafirii". Fetele, voi ati experimentat si asa ceva? Dopul acela gelatinos curge neaparat inainte de declansarea travaliului???, ca la mine nici un semn!!!!!

,
Cristina, s40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

noi astazi implinim doua luni.
Desi citesc zilnic si am un copil cumintzel, de lene nu prea intru sa va scriu.

Asa ca impresiile mele cu copil de 2 luni sunt destul de misto (ma asteptam sa fie mult mai greu totul)

colici avem sporadic cate o juma de ora si numai ziua
noaptea zici ca am cu totul alt copil facem baie pe la 22-23 si ne mai trezim pe la 7-8 dimineata. Asa ca Adela2006 cred ca trebuie sa savuram chestia asta si nu sa ne ingrijoram. Dormim amandoua neintoarse...
Vaccinul il facem maine Infanrix hexa si sincer eu cred ca merita banii (am inteles ca minunea aia antipolio care se da pe gura la cel gratuit in afara faptului ca poate fi scuipata, vomitata,....) este din virusul activ si chestia asta nu e folosita in lumea civilizata ci doar in Africa. Asta mi-a spus pediatrul, oricum fiecare stie ce isi poate permite pt. puiutz. Si in plus nu ne mai deplasam la spital sa ne procopsim cu te miri ce... totul se intampla acasa.

Noi am facut botezul pe 11 februarie copilul afost supeeeer cuminte, a stat la restaurant intr-o alta incapere pana la 10 seara.... super OK. Nu mi s-a parut ca s-a linistit dupa botez asa cum se spune, asa cu spunea si Cata din contra a fost cam agitata si nu numai a doua zi, dar o fi linistita spiritual si nu vad eu.....

Noi iesim afara zilnic, cred ca nu am iesit 4-5 zile de la 10 zile incepand si pana acum.

De mancat Topfer-ul e mama noastra si ne saturam bine, ziua mancam la 3.5-4.5 ore.

Cine sta in zona parcului Tineretului sau Carol, please, ca mi s-a urat groaznic?

Mirela si Ana Patricia 2 luni fix
poze saptamana trecuta

Mirela73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

daca as fi fost atenta la cum se pun pozele. S-a spus de zeci de ori.
http://new.photos.yahoo.com/anapatriciajosanu/album/576460762389644489/photo/294928804231871764/4

Nu reusesc sa le pun la semnatura. Revin cu poze de la botez.

Pupici la mamici si viitoare mamici, bebici si burtici.

Mirela73

Mergi la inceput