Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
eli1977 spune:
neata la fete dragi ,
Felicitari pentru proaspetele noastre mamicute, Belle-Vue si R_Marce, sa le traiasca fetitele si sa fie norocoase si mamicile sa se intoarca repejor acasa.
AELITA, iubita, am vazut ca ti-au scris fetele ce vroiam in mare sa-ti scriu si eu, asa ca n-o sa ma mai repet..Stiu f bine cum e, parintii nu ni-i alegem..si eu sunt terminata cand vin ai mei la noi.Eu sunt din Galati dar stau in Bucuresti si deci cand ne vedem tre sa convietuim cateva zile, uneori si o saptamana..e f greu.Mama are intotdeauna dreptate, e fff dificila, tata face ce face si se pileste, cica de bucurie, mama il cearta tot timpul, il imboldeste sa nu mai bea, se cearta, mi se taie cheful...
trebuie totusi sa vorbesti cu el;eu daca vorbesc cu tata se potoleste imediat, parca e copil mic cand il cert.
Kate, Dana, ce bebici fruuumooosi si dulceiii!vreau si eu sa fie Andrei asa mare!noi suntem asa mici, uof, si timpul trece asa incet, mai ales cand suntem agitati si ne dor toooate!!
Catalina, ce m-am bucurat ca ti-a iesit frumos botezul!!sa fie intr-un ceas bun!
bebicii nostri zici ca sunt la indigo, ma uitam ce spuneai ca a facut al tau ieri...mai, exact, dar exact la fel a facut si Andrei, il hraneam, schimbam, atipea, dupa nici 10 min, scanceala, scremete, frichineala, e mult daca a dormit toata ziua 3 ore, am crezut ca ma urc pe pereti..cand a venit al meu la 4 eram fiarta, am si plans un pic, noroc cu el, s-a linistit copilul, a facut kk, a dormit f bine noaptea si acum doarme iar.Faza e ca si al meu, ca si la tine, doarme bine noaptea, de la 10 la 3-4 si pe urma pana la 7-8, dar mie mi-e frica de nopti, sa nu mai doarma dupa ce se trezeste sa manance..
M-am gandit ca e agitat si pt ca nu l-am mai scos afara, dar unde sa ii scoti, e urat rau afara, si se pare ca se face si mai urat
Raluca, mama, pai voi sunteti boieri daca stati noaptea si faceti arii de trunchiuri de con...
sa dea DD sa va lase bebe cat mai multe nopti sa calculati din astea, inseamna ca e cuminte.Dar cu exercitiile pt creiaras sunt de acord, nu tre sa ne lasam pe o ureche, pt ca avem copii mici, tre sa intretinem neuronii, asa e.Abia astept sa inceapa modulul urmator la cursurile de araba la care merg de ceva timp, abia astept..si sunt tare multumita ca al meu ma sustine, ma incurajeaza sa le continui, sa nu am las..In vara, in august voi pleca la o bursa de araba , trei saptamani..eu nu eram prea convinsa , ca de, e bebe mic, dar al meu ma incurajeaza sa merg..Ideea e sa nu ne lasam, sa mergem mai departe cu ce avem de faut, de invatat, chiar daca e un piic mai greu cu bebic, toate trec.
va pup,
Eli si bebe Andrei-27.01.2007
Liuda spune:
neata !
noi santem aici
adica eu, ca asta mica e acasa si doarme dusa asa cum am lasat-o eu, cand se trezeste - ma suna bona si ma duc acasa s-o hranesc si s-o scot afara!
Raportam ca dormim bine, ziua ne trezim la 5 ore pentru papa si noaptea la 6 ore. Deci aseara am facut baita mai devreme la 7 - pentru ca atunci i-a fost ora de mancare si daca manca si adormea inseamna ca se mai trezea la 12 - iar la 12 noaptea cine s-o mai spele?! Asa ca la 7 am facut baita si la 8 a mancat si a adormit pana la 2 si ceva. Dupa care am mancat, am mai vorbit, si ne-am culcat la 4 si ne-am trezit la 8!
Deci nu e chiar asa rau si nu sant nici somnoroasa si nici obosita.
Daconst mama da ce baiat mare ai, si ma si inervezi tu pe mine ca ai scaun de masina din ala ca lumea ca eu in Galati nu gasesc unu sa fie cu spatele inclinat ca lumea cum e la tine... doar din alea gasesc care au spatele prea sus pentru copil de cateva luni...
cristiana - nu stiu de ce scrii tu ca crezi ca prea sta asta mica mult in brate... sincer nu prea sta, doar ca mananca in brate si pana trage tot bibe - adoarme, asa ca o mai tin un pic sa adoarma mai bine (max 10 min) - timp in care nu o legan ca apoi o pun in carut (ca nu sta in patuc nici moarta)!
aelita - uite de asta cand s-a oferit maica-mea sa ma ajute - eu am zis "lasa mama ca ne descurcam noi" (ai mei fiind mutati in portugalia de cativa ani buni - capatand si cetatenia lor) Deci daca venea - statea ceva timp, ca nu se plimba asa de-aiurea cu avioanele pentru 2 saptamani... i-ar eu ma sufoc ca tare m-am invatat sa traiesc de curul meu in liniste si sa nu ma sacaie nimeni... Asa ca am zis ca nu avem nevoie de ajutor si e mai bine asa ca sincer ma inerveaza si la telefon uneori cu sfarurile ei... ( ii zic odata ca pe asta mica o doare burta si ma cam chinui cu ea - la care maica-mea -"da lasa copilul in pace, de unde stii tu ca o doare burta? ti-a zis ea!" vai ce m-au apucat dracii, dupa ce ca copilul tipa de 2 zile si nu mai stiam ce sa-i fac si ii plangeam de mila, saracuta cata durere indura.... ) Asa bona, cand ma satur de ea - o mai trimit si acasa, da pe maica-mea unde o mai trimiteam?!?!?!
hai ca mai scriu mai tarziu ca m-a sunat bona, ma duc sa scot copilul afara !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
ylilimic spune:
Ce ma oftic ca afara e asa de frumos si eu nu pot iesi cu ei...
La ora la care poate Adam, Matei si mami nu sunt gata, la ora asta cand e super frumos, dar e deja pranzul, matei tre sa manance si nani... Imi trebuie o mai buna organizare sa pot impaca si capra si varza.
De maine se strica vremea... cam in toata tara 
sunt si eu curioasa sa aflu pareri despre www.youtube.com/watch?v=xQ2IoBxTF0c" target="_blank">asta
si www.youtube.com/watch?v=nEmIAHNkDOo" target="_blank">asta
ca tot a propus cineva sa discutam o tema a zilei.
criss - cum iti mai e?
adela- unde ti-e semnatura cu prajitura ta de fata? N-au fost explicatiile bune? Zi ceva si mai repetam faza...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
le-am pus aiurea: deschideti intai linkul 2
ce stiti despre istoria invatata despre romani acolo, in tarile adoptive in care locuiti acum? Ma refer la anglia, suedia, finlanda, spania, malta, germania - am uitat pe careva?
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
Cata eu am iesit cu Emma de la 10.30 cand erau 3 grade si a dormit dusa. acum cand a iesit soarele si s-a mai incalzit, sunt peste 10 grade, ar fi pacat sa nu iesi. eu astept pe cineva ca altfel mai dadeam o tura.
messa stiu fata draga...si tare frumos e dimineata ![]()
gio 
cred ca mai trebuia sa scriu cate ceva dar la starea in care sunt.....
aaaaaaaaa, fetelor a nascut Miciurin, dar nu stiu amanunte: cand, dimensiuni bebelina, etc. am sunat-o pe mobil si mi-a raspuns cineva din familie (mama/soacra) si mi-a spus ca e la spital, a nascut dar are ceva probleme bebelina. va dati seama ca nu am intrat in amanunte ca am ranas fara cuvinte, asa ca un gand bun acolo sus de la fiecare sigur o sa le ajute pe amandoua.
Felicitari Miciurin, sa-ti traiasca printzesica si sa fiti sanatoase amandoua!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Ivona1977 spune:
De la Tzuchi:
Anna Bianca s-a nascut duminica la ora 9 45 prin nastere naturala fara any pain killer. 4380g, 56 cm. Greu dar a meritat. Mami si printesica sunt foarte bine. Va pupam.
Bravo Tzuchi si Anna Bianca! Sa ne traiti sanatoase si vesele! 
Ivona si Ella 12 ian 07
Salina spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Fetele bucurestence, iesiti azi?
Pupici
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
Da, acum ne pregatim
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
cristiana70 spune:
Sa ma ierti LIUDA,
eu asa am inteles! Consoleaza-te, nici al meu nu prea doarme in patuc decat pacalit, in schimb tare-i place in patul nostru. Deh, se invata de mic cu patul XXL!
Mama a stat la noi, una peste alta, vreo doua saptamani, nu pot sa zic ca nu m-a ajutat, dar ne ddescurcam si singurei. Cand David va fi mai mare mi-ar face mare placere sa stea mai mult cu ea, mama mai are trei nepoti, dar fiind toti departe de tara nu prea a avut ocazia sa se ocupe de ei, si sunt sigura ca i-ar place la nebunie sa fie bunica adevarata.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
LILISOR, m-am uitat cu greu la link-uri, pacat ca nu am Discovery Civilisation pe cablu, acum scriu greu ca am mana stanga ocupata (ghici cu ce?), dar mi se pare foarte interesant acest nou punct de vedere, si cat se poate de realistic, avand in vederea proverbiala lacomie si opulenta a romanilor. Chiar asa, cine au fost adevaratii barbari? Cred ca italienii din ziua de azi nu ar trebui sa zica nici "pas" despre invazia romaneasca.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)