Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

No....asta da.....mai am noroc cu Roxanica si cu Asiza....ca altfel pe cuvant m-ati trimite la nebuni.....!
Asiza si Roxanica....va tzuc pe amandoua ca m-ati salvat.....
Dar asa cum explica Dandusa...ca unul are caciula si altul nu...pai la mine nu apare asa...
Mai fetelor am zis ca eu sunt dusa cu sorcova....dar am chemat tot familionul pe rand la calculator si le-am aratat si mi-au dat dreptate.....stai sa vad daca pun pagina se vede?....www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">pozele cu pricina.....
Cred ca a patit ceva Ardealul...s-a intors cu susu-n jos.....!
Bambo...pe cuvant ca nu ma supar...numai nu mai pot de ciuda !!!!
Faceti ceva ca eu am ramas cuplata ca o banda stricata pe acelasi subiect......
Multumesc chris......
Hai ca deja vedem 4 la fel.........hi...hi..hi....
Se pare ca mai am o sansa........
Adinutza........ce frumoasa e Alessia...si ce mult a crescut...!
Ramsan...
Dolores...nici eu nu m-am uitat in gat....dar nu am nici o sansa la Mark al meu....!...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

alexandra, am intrat pe link-ul pus de tine, eu vad pozele normal, adica eric e eric si luca e luca.... nu mai pricep nika....

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Alexandra, Dandusa, am lesinat de ras! La mine se vede ca este aceeasi poza de doua ori!
Am intrat si pe link-ul pus de Alexandra si la fel se vede, e aceeasi poza pentru ambii bebei, cu caciulita.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

cu pozele se pare ca e problema prin toata tara, acu' si la cta.... eu le vad bine, si in link-ul pus de angi si in cel pus de alexandra... asta e, i-om da noi de cap cumva...
face cineva capitol nou? ca suntem la pag 21... sau ati facut deja si nu m-am prins??? si eu scriu pe-aici ca moara stricata... :)))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor
noi suntem bine dar nu prea mai reusim sa scriem chiar daca va citim in fiecare zi.

Ruxandra pupici de la nora-ta pentru grigore si toata familia.
o intalnire in herastrau, daca o tine timpul tot asa?

pupam toate fetele cucuiete si bebeii.

Raluca cu Adina Andreea (12.11.2006)

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fac eu capitol nou.

Dia, nu mai pui si in capitolul nou articolul despre somn? Ca mi se pare foarte interesant, poate acolo il vede mai multa lume.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va asteptam la capitolul 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc de inrebare ! a fost pediatra aia "desteapta" si cica nu e nici o problema atata timp cat ia in greutate . probabil cum se agita daia si vomita .

intr-o saptamana a luat in greutate 160 grame ..... e cam putin :(

eu sunt intr-o pasa proasta cam plangacioasa dar sper sa treaca .
pa pa
D

quote:
Originally posted by roxanica2006

Chinico, imi pare rau sa aud ca aveti probleme, dar daca dr, vorba ta, oameni instruiti spun ca e totul in regula, inseamna ca asa e, insa te cred ca ti-e sufletul plin de griji pentru beBea.
Danita, ati fost la dr, ce a zis de vomitat? Sau ai scris si am sarit io?
Aka, felicitari pentru micutza crestina!
Fatimaaaaaaa, Roxana-c!!!!!!!

poze David Mihai

Se apropie cheful de trei luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

BeBelusca

Mergi la inceput