Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 30
mirela73 spune:
http://new.photos.yahoo.com/anapatriciajosanu/album/576460762390464695/photo/294928804241366743/7
Pozele de la botezul Patriciei
Mirela73
miki04 spune:
La multi ani!
Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
Antonio de crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf
VA ROG AJUTATI-MAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Fetelor care dati bebeilor numai formula dati-mi si mie un sfat, bebele meu a facut kk azi dupa fiecare masa si stiu ca nu-i normal, pana acum facea o data maxim de 2 ori pe zi . O fi oare de la ceaiul de la Humana ca este singura chestie noua care i-am dat-o zilele astea?
De cand cu operatia am ramas tare stresata de orice problemuta a lui bebe si maine trebuie sa mergem la vaccin...offf, dar m-am hotarat nu-i mai dau ceai(ii dadeam cate un pic cand sughita).
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
dolores spune:

quote:
Originally posted by ramsan
Dolores mami, nu la asta ma gandeam, ci la faptul ca tu ai trecut prin clipe nu prea vesele si numai ale probleme nu iti mai trebuie... Il voi pandi si eu pe Rares cand casca gurita mare mare sa identificam si noi "omuletzul" ala.
Chiar stie cineva ce rol are "omuletzul" cu pricina?
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
mirela73 spune:
Scuze fetelor. Vroiam sa pun pozele la mamici de ian-febr. dar pentru ca va citesc si pe voi am gresit si am trimis aici. Sper oricum sa va placa pozele
Eu am nascut pe 20 dec. 2006 dar fiind inscrisa la mamici ian-febr. am ramas acolo.
Mirela73
madaluta spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu Infanrixul. Am comandat hexa.pupici celor care mi-au raspuns

miraco: si pe mine azi m-a intrebat cumnata mea(din craiova -care are un bb de 3,5luni) daca ne plac sucurile de fructe sau din morcov.Am ramas uimita cand mi-a zis k ei i-a zis doctorita sa ii deac chiar inainte de 2 luni....Noua inca nu ne-a zis nimic, dar singura vizita a fost la 1 luna, iar acum urmeaza la vaccin dar tocmai peste o saptamana.
Despre noi: 
azi am tinut pentru prima data in mana o jucarie...am zdranganit-o continuu vreo jumatate de ora, dar cred k involuntar misca manuta...Totusi cand a scapat-o a inceput sa planga si i-am dat-o din nou ...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
Donia spune:
La multi ani sarbatoritilor si felicitari mamicilor:
Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
Antonio de crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf
Roxanica, tu ai facut tortul? Arata superb! Noroc ca m-am trezit mai devreme azi si am mai prins si eu o feliuta. Mmmmmm... 
quote:
Originally posted by miraco
si ce zice "vai pai nu ai inceput?Cum ..???pai cat are acu?pai abia a facut 2 luni,zic..Aaa pai trebuia sa incepi de la o luna jumate(nu,zau)pai trebuia sa incepi cu cate o lingurita sa bea acum 50 ml...treotat i-l faci piure(ei,na)
Astia sunt inconstienti! Doamne, si cand te gandesti ca sunt mamici care asculta de ei, ca nu au de unde sa se informeze!
quote:
Originally posted by luly
Da' vreau sa va zic ce mi-a facut Di. Am fost in parculet si Di se juca la tobogan si-i zic "Hai ca ma dau si eu!" numai ca replica nu a intarziat "Nu poti ca ai fundu' prea mare!". Touche! M-a lasat fara replica. Si n-are decat 3 ani.Aoleuuuu ce ma asteapta

Gura copilului... adevar graieste bamboletta, mi-a placut faza cu Antonia si periuta. In ritmul asta nu mai ai nici o grija, incepe sa se spele singura
ingerasa, si eu alaptez si sunt fara CM. Dar nu e o regula, la primul copil a venit in timp ce alaptam.
Omuletul. Nu m-am uitat dupa el, nici nu l-am remarcat intamplator. Presupun ca e pe acolo.
Am gasit insa informatii de spre el.
Lueta
Sinonime: omusor, uvula.
Este un apendice musculomucos suspendat de marginea superioara a valului palatin, in fundul cavitatii bucale.
Lueta este un organ carnos, cu o lungime de 10 pana la 15 milimetri, care se poate misca si contracta. Ea joaca un rol esential in deglutitie si emisia sunetelor, controland curegerea de aer la intrarea in faringe.
Lueta poate deranja respiratia in timpul somnului si poate provoca sforaituri.
Sursa http://www.dictionar.romedic.ro/medicina.php?word=lueta
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by alexandra_25
Eu o las balta....Dandusa...ma uit la pozele din albumul care l-a facut angi_m...uitata-te si tu...luca de yagmur are aceasi poza ca si eric de a_deju....!
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
Hai s-o iau altfel...,ce-ai micat azi?,apoi ...,cit ai dormit?...,te-a suparat Marius cumva?...,dar Mark?....Deci fac pe mine de ris...,esti super tare...
Incearca sa te relaxezi...,respira adinc....,uuuussssaaaaa(ai vazut Bad Boys 2 ?),uuuussssaaaa,orice ar fi lasa-le la o parte...si gindeste-te la un cimp plin de flori...Sa nu te mai uiti curind in album,da?
ps:Eric are caciulita,dar Luca nu are caciulita in poze...si...,nu uita ca te iubesc...stii ca am facut pe mine,da?!?
VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze DandusaMamici din C-ta
bai, opriti-va, ca fac si eu pe mine de-atata ras.....

mesajele astea le pastrez, i le arat lu fi-miu cand se face mare !!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
Dia1609 spune:
pt ca tot mai multe fete au probl. cu mastita, uitati aici un articol pe ceasta tema
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Mey, ce tot radeti de biata Alexandra???!!! Jur ca sunt unul si acelasi Luca si Eric, au exact aceeasi caciulita, e o singura persoana sau Luca sau Eric. JUUUUUUUUR!!! In nord-vest asa se vede, pe bune acum! Baitelul din poza are o caciulitza alba in cap.
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
bai, asta cu caciulita e fi-miu.... si deci a virusat nord-vestul, sa-nteleg....
acuma pe bune, se pare ca e pe undeva o problema, dar nu-mi dau seama cum de la unii se vede bine, la altii ba....Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
roxanica2006 spune:
Donia, Yagmur, Bambo, Ramsan, va astept cu drag la tortuletz daca tot l-ati laudat, cel putin virtual va ofer cate o felie! Da, eu l-am facut, nu se vede ca si scrisul e cam "neprofesionist"? Ma pregatisem de ieri sa gatesc in nestire pt. azi, i-am invitat doar pe parintii mei la aniversarea celor 3 luni ca noi tot sarbatorim fiecare lunisoara
. Apoi m-a luminat sotul meu si mi-a zis: "Auzi, mami, ia sa luam noi un pui la rotisor si la revedere!. Tu faci doar cartofii!" Si uite asa am scapat de gatit!
Pup fetele ca astept musafirii!!!
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)