pt mama de baietei-cum iau proba de urina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitra spune:

Adriana in primul rand sper sa nu fie nimic cu iubita catalina.
Eu am recoltat anul trecut de la Mitra asa. I-am dat apa sa bea sau un biberon cu suc si am pregatit recipientul pentru recoltare. Am dat scutecul jos si cu o mana rece sau ceva rece pe burtica am cules urgent pipilica.
Sper sa mearga. dar ce are? Sunt ingrijorata.

Laura si Mitra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Dar daca tot sunt sunt asa de mici copilasii, de ce nu este suficient sa duceti pamperasii? Pe vremea cand eram in Ro, si Mihai avea 2 saptamani i-am facut analize (parca pentru icter, nu mai stiu exact de ce erau analizele acelea) si atunci am dat un pampers ca proba de pipi.

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pai nu stiu ,zau ,de ce nu se duc pampersii,ca asa e maaaare bataie de cappp!

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

Fetelor am gasit saculeti sterili la Tehnico Medicale pe Lipscani colt cu Smardan.Costa 11.500 un saculet.Acum facem o proba ca sa vedem daca l-am aplicat corect.
Noi vom face analizele la un Dispensar de cartier, unde este medicul nostru de familie.Ni s-a comunicat ca ei colaboreaza cu Pulsul(habar n-am ce este) pt aceste analize. Ma gindesc ca sunt gratuite. Pina acum nu am mai fost la acest cabinet caci nu am avut nevoie. Acum facem niste analize de rutina caci va trebui sa plecam pt citeva luni din tara.Neavind ceva anume am considerat ca nu este cazul sa merg la un laborator privat, unde cu siguranta primesti tot ceea ce este necesar.Cam asa sta treaba la noi.Apropo...saculetii astia sunt si pt fetite, pentru cine are nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Fiecare policlinica de cartier, sau chiar medic de familie colaboreaza cu un laborator de prelucrare a analizelor, autorizat. In cazul tau cu laboratorul Statiei salvare Puls.
Sanatate si drum bun !Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput