Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
pufymic spune:
Ignatica felicitari pentru mersul de-a busilea!Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul!
Lilina felicitari pentru primul dintzuc!
Flavia marul copt eu il fac in cuptor(il bag taiat in jumatate si fara cotor in cuptor si e gata cd e moale iar in vana mare il spal si nu am suport....si ma descurc singura....pe mana stanga il tin(de fapt numai capul il sustin putin ca in rest pluteste el singur
), si cu dreapta il spal...mai greu mi-e sa-l scot din baie singura....
Cri imi pare tare rau ca aveti probleme cu ochisorii....va tin pumnii sa se desfunde canalele prin masaj...

Eu
MamiLili spune:
Ooooooo, prima BUCURIE merge de-a busilea???
Bravo, David!
Ce baiat mare are mama! Maine-poimaine esti in picioruse.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
mexxa spune:
Asta da motiv de sarbatorit...Ignatica tre sa dai de beut aici la fete...FELICITARI pentru David...
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

Mirabelac spune:
Aradencelor voua va trebuie o casa ca a columbicilor ca sa intrati toate cu bebei cu tot. Un buchet de
de la Iasi.
Lakioana ce par mare si frumos are Reby.
Lili de ce i-ai tinut pleata lui Mathias ascunsa, e bestial cu parul ala si cu ochii mari si mirati.
Aaaa, in poza aia din profil seamana cu tine.
Flavia cam la 2 sapt. de cand am inceput... de fapt eu am inceput cu sucuri de fructe, apoi le-am ingrosat cu pulpa si de atunci a inceput sa scada lactatia, practic el nu mai manca laptic de la 6-7 dim. pana la 2-3 pranz, asa ii tinea de foame... azi mi-a dat prin cap o idee, sa continui diversificarea normal, numai ca o sa-i dau cantitati mici, asa de dragul diversificarii si al gustului, ca piticu' meu n-are control, papa tot ce-i dau si nu mai lasa loc si pt. lapte, sa vad ce-o iesi... n-as vrea sa renunt inca la alaptat, are timp sa pape de toate... greseala mea a fost ca nu m-am stors niciodata intre mese, decat daca aveam sanii prea plini, in ultimul timp nu mai erau deloc asa, acum e bine, s-a refacut laptele si ma storc daca nu papa mai mult de 3 ore. Nu mai stiu sa-ti raspund la nici o intrebare.
Ignatica felicitari pt. mersul de-a bushilea, ce simpatic tre sa fie.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
A fost pediatra la noi, cica are "un pic de rosu in gat", parca e sau parca nu e, ceva de genul asta... mi-a dat sa-i dau biseptol si panadol, nu stiu daca sa-i dau biseptolul, azi e mai bine, a papat si e vesel, jucaus, nu pare bolnav... voi ce ziceti, sa-i dau sau sa vad cum se comporta in continuare? N-a facut febra si nu are alt simptom...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
pufymic spune:
Lili ce scump e Mathias cu creasta lui!
.Si are niste ochi.....frumosi rau!De la cine i-a mostenit??
Eu
eloise spune:
Dragele mele am reveniiiiiiiiit
!
In primul rand vreau sa multumesc Ioanei-Pufy, Alexandrei-Lexi si lui Lili-Mamilili
pentru telefoanele, sms-urile si mai ales grija lor!Sunteti niste scumpe!
M-a impresionat faptul ca lipsa mea de pe forum a fost simtita.
Multumesc tuturor celor care ne-au urat La multi ani cand a implinit Vladut 4 luni, celor care ne-au urat sa avem un botez frumos, celor care ne-au tinut pumnii sa fim sanatosi! 
Noi suntem bine, Vladut este ok, la ultima vizita la dr (de vineri) a fost gasit sanatos [coprocultura iesise curata, urocultura cu E. coli dar foarte probabil am contaminat-o eu cand am recoltat...o vom reface]. Astazi trebuia sa mergem la alta pediatra de la o clinica privata dar am fost sunati si vizita a fost amanata pt joi. Oricum in curand vom avea si o a doua parere si speram sa fie aceeasi: ca Vladut e ok. Oricum o sa ii facem si o hemoleucograma si analize de sange pt a vedea valorile mineralelor (Lili se recolteaza din degetel sau din venishoara
? Dr zicea ceva de degetel. Si inca ceva: voi ce analize de sange ati facut?)
Acum: botezul. A fost foarte bine, toate grijile pe care mi le facusem s-au dovedit absurde. Ceremonia religioasa a fost simpla si frumoasa, a oficiat-o un preot mai in varsta si m-a bucurat ca pe mine nu m-a intrebat absolut nimic de molifta (am ramas cu pacatul nasterii nespalat
) Vladut a fost un inger de cumintenie, nu a scancit decat f putin cand l-a bagat in cristelnita. L-am imbracat si dezbracat eu si sor-mea, nasa a fost o delicata si nu s-a bagat peste copilul meu, nu a avut niici o pretentie. La petrecere toata lumea s-a simtit bine, Vladut a fost in continuare foarte linistit, a fost sufletul petrecerii, a stat la masa, a ras la invitati, a dormit. Singurul dezavantaj a fost ca la restaurant nu aveam nici o camarutza sau un separeu care sa-mi ofere intimitatea necesara pt alaptat (-ul o***s*v- prietenele stiu
) asa ca am alaptat dupa bar
dar nu a fost o problema. Abia la ora 9 seara Vladut a cedat, a inceput sa se smiorcaie, asa ca l-am dus acasa, unde l-am lasat cu sora mea si eu m-am mai intors la petrecere pana la ora 1.
Ramane sa mai citesc din urma... n-am citit nimic, m-am grabit sa va scriu despre noi. O sa pun cateva poze, putine, pt ca inca n-am primit fotografiile facute de alti amici care s-au ocupat cu imortalizarea momentelor. De ex in biserica n-am facut nimic cu aparatul nostru.
Revin!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
Cateva poze de la petrecere si cateva facute azi dimineata gasiti AICI
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
anangel_lexi spune:
Lilina, la noi nu se pune varsta la nastere la calculul kilogramelor pt. ca Maria s-a nascut la 40 de saptamani si 6 zile.
Cat despre tripleti parintii asteptau gemeni: 2 baieti. Au iesit 2 baieti...dar au mai adus si un bonus cu ei, o fetita
Uite aici povestea lor.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
Mirabelac, Mathias seamana din profil cu mine fiindca are nasul meu.
Pufy, Mathias are ochii mari ca ai mei dar culoarea-i a lu' taxu (ce-mi place cuvantul asta
).
Andra, lui Mathias i-a luat sange din degetel.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus