Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
Vauva spune:
Sympa tot asa troiene si frig e la voi? Si la noi s-a facut iar fff frig
dar macar e soare.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
MamiLili spune:
Atentie! Numai pentru cele ce poseda ochelari speciali de sudura
: copilul fosforescent.
Mexxa, acum am inteles ce-ai vrut sa zici. Nici prin gand nu-mi trecea ca te refereai la culoarea cu care scriu. Hmm...cred ca de la asta i se trage copilului.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
anangel_lexi spune:
Doamne, mamiLili cat e de scuuuummmppp!!!
parca e Nils Holgersson (nu stiu de unde pana unde m-am dus cu gandul la acel personaj...)
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Vauva spune:
MamiLii ce scumpic e Mathias si ce "creasta" i-am facut
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
lilina spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Poza noastra se numeste "Vreau inapoi in burtica" si e pe aceeasi pagina cu Vladut al lui Eloise. Dar aveti dreptate, sunt alte poze mult mai semnificative si mai frumoase. Pe mine cel mai mult m-a impresionat poza cu tripletii. Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut insirati precum sarmalutele
Roxanae. Pozele cu Maria le-am sters, din anumite motive. Adica am sters link-urile din semnatura nu am desfiintat albumele. pot pune insa pozici la cerere
Uite aici cel mai nou filmulet (e misto cu sunet).
Editez: la 5 luni fara o zi Maria are 6400 gr. Cand va aud pe voi cu 8 kg si cevade
Maria Cornelia (20.09.2006)
gata, am votat
super misto intitulata poza "vreau inapoi in burtica"
si eu am votat tripletii....am ramas socata...si pe mine m-au
impresionat
cred ca erau 2 fete si un baiat (dupa cum erau imbracati)
stai linistita ca si Vlad al meu la 5 luni fara 3 zile
are 6,5 kg
nu trebuie sa faci comparatie pt.ca nu toti s-au nascut cu aceleasi kg si dimensiuni sau la aceeasi varsta
al meu s-a nascut la 37 sapt.
este SUPER bine Maria
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
flavia ramona spune:
Am apucat sa citesc, asa ca ...
Sympa, de ce sunt interzise premergatoarele in Canada?
Mexxa, poti sa speli linistita paturica in masina ca si noi avem si nu a patit nimic.
Lexi, ma bucur ca va trec bubutele. Bogdi nu are nimic de la portocala si ii dadusem inainte de a sti ca poate face alergie
, da bine ca nu a patit nimic.
Mirabela, la cat timp dupa inceperea diversificarii a inceput sa-ti scada lactatia?
Gety, e o scumpa Maria cu bibe in manutze.
Vauva, e frumoasa Bianca rau
.
Alexutza si Nicole ce veseli copilasii vostrii, ca si al meu.
Mephala, ma alatur si eu fetelor fascinate de ochii puiutzilor tai. Nici al meu nu accepta biberonul. Sambata a trebuit sa vin acasa de la nunta sa-l alaptez ca nu a vrut nicicum biberonul
.
Adriana, la fel am patit si eu cu diversificarea. Am inceput ieri cu piure de morcov, patrunjel, cartof si telina, da si-a facut greata si la sugestia unei mamici din Arad, am scos telina si azi a papat 5 lingurite si nu si-a mai facut greata. Cred ca telina e prea aromata pt el. Incearca si tu sa scoti cate ceva si vezi cum reactioneaza?
Ramomar, asa cum ti-a spus Alina, eu am rezolvat problema constipatiei cu suc de portocale, dar ATENTIE ca vezi ce a patit Lexi. La noi a fost ok si nu i-am mai dat dupa ce s-a reglat, o sa ii dau cand incep cu sucurile de fructe. Lui i-a placut mult sucul de portocale.
Si acum am niste intrebari:
1. Cum faceti marul copt?
2. In cate zile ati ajuns sa dati 120-150 gr de piure copilasilor?
3. Cum preparati laptele cu cereale seara? Ce cantitate de cereale la cat lapte? Si la ce ora le dati seara? (asta pt ca al meu se culca tarziu -12- si sa stiu cam la cate sa-i dau)
4. Cum procedati cand le faceti baie in vana mare si nu aveti suport?
Na destul, ca s-a trezit bebicu, bine ca m-a lasat sa citesc tot si sa si scriu.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
alexutza_26 spune:
Seara buna de la noi !!!
MamiLili - sa-ti traisca baiatu', Doamne cat de bine ii sade cu creasta...si ce ochi mari avem[up]am baiatu!
Lexi - nu trebuie sa o iei asa...poate ca Maria tine de pe acum la silueta...asa sunt fetele, numai al meu se ingrasa pe zi ce trece, si nu stiu ce sa-i fac, ca mananca de ruuupeeee!!!
Lakioana -
maaare pt Reby, am admirat-o impreuna cu sotu' care si-a dorit o fetita, si cand o vede mereu pe papusica ta, imi zice "n-ai fost in stare!!!!"; ii sta superb in portocaliu, iar despre codite...mmmm, iti vine sa o mananci ce sa mai!!!!
Fetele eu azi in piure am pus si telina, e a doua zi cand ii servesc supica cu telina si vad ca merge, nu am vazut ceva straniu, nici nu se strange de burtica s-ar putea sa-i placa chestiile aromate....mai incerc si maine sa vedem...Si eu am pus cu inima stransa, dar mi-a sarit toata lumea in cap ca cica e buna...si am incercat....
Iganatica - vorbesti serios??merge de-a busilea??? - ce realizare...ce baiat mare are mama!!!
Davidutzu
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
MamiLili spune:
In poza "copilul fosforescent" ii statea parul asa dupa ce i-am scos caciula. Se vede ca-i rosu in obrajori, tocmai intors de-afara. Deci freza aia e "k-ciula style". Dupa baita recunosc ca-i fac eu creasta.
Multumim de aprecieri! 
Am vb cu Eloise, o sa intre pe forum. Vladut e ok.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
lilina spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Am apucat sa citesc, asa ca ...
1. Cum faceti marul copt?
2. In cate zile ati ajuns sa dati 120-150 gr de piure copilasilor?
3. Cum preparati laptele cu cereale seara? Ce cantitate de cereale la cat lapte? Si la ce ora le dati seara? (asta pt ca al meu se culca tarziu -12- si sa stiu cam la cate sa-i dau)
4. Cum procedati cand le faceti baie in vana mare si nu aveti suport?
Na destul, ca s-a trezit bebicu, bine ca m-a lasat sa citesc tot si sa si scriu.de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
1. mar copt - eu am vas zepter sau in orice vas de inox cu capac
tai marul in 4 si scoti cotorul sau il poti pune si intreg
si pui un pic de apa, ca sa nu se arda vasul
si il tii 10-15 min.pana se inmoaie
apoi il cureti de coaja si il pasezi cu furculitza
eu il amestec si cu cereale ...bb e super incantat
poti si la cuptor, intr-un vas cu f.putina apa
2. in 3-4 zile
3. eu am cereale cu lapte de la Milupa
si pun 150 ml apa + 4 cupe lapte Milumil 2 + 1 cupa cereale
sau 3 + 2 (la ultima masa....ca sa-i tina 7-8 ore)
4. cand nu aveam suport, unul il tinea, bb statea pe spate
si altul il spala
dar acum e prea greu si se zbate ca un pestisor
asa ca tre' sa-i luam cada cu suport
am vazut la Brevi, cu tot cu suport de pus pe cada mare
ca sa nu te apleci, sa-ti rupi spatele
costa 360 ron, dar astept Baby expo, s-o iau la reducere
am raspuns la toate pt.ca sunt chestiuni care ma preocupa in
momentul de fata
Succes
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe
GETY spune:
Mamici, v-am votat puisorii. Anangel, bine ca ai zis care e fetita ta, ca n-am recunoscut-o.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA