Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
alin@ spune:
Cata, buna veste!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loren@/loren@.jpg)
loren@ spune:
Alina na si tie, ca tot mi-ai zis ca dupa cazatura trebuie supravegheata 2 sapt. nu 2 zile cum am crezut!
Bia nazdravana
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
anymony spune:
Cata, pina la 3 ani o sa ne trebuiasca o vopsea de par pe saptamina!!!ca or sa ne scoata peruci albe...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Hai ca am vazut si eu filmuletul cu Bia, are o viteza mama-mama . Cata, mi-a spus Orl-istul (ce inteligent e, le stie pe toate ca un om mare
) ca cel mai urat fac de la canini, pot sa ajunga la febra 40, deci daca ii vedem umflati in zona aceea, sa ne inarmam cu: rabdare si antitermice (de preferat Novocalmin). Acum e adevarat ca nu la toti da aceeasi reactie, bravo Toanca, ati scapat usor!
.
Alina, ma bucur ca s-a decis Ayan sa faca pasi , o sa mai dureze procesul, inceputul a fost greu...
Eu ma pun sa-i fac mancarea.. sau sa-i dau de la borcanas? Vad eu, in functie de lenea ce o am in mine.
Ingrid S si Diana
acina spune:
Toanca , Matei al tau este chiar precoce cu dintisorii (demult voiam sa-ti zic ca sunteti avansati la dinti).Norocul vostru sper ca si la noi sa nu fie asa rau.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
anymony spune:
Si a ta a cazut..? de unde? si Ioana a cazut cu fruntea de marginea unui scaun de ma crezut ca paralizez linga ea...Auziti, vara Ioanei care are 1 an si 4 luni - a gasit-o maica-sa in picioare pe masa din bucatarie, se urcase de pe coltar!!Oare si ai nostri or sa fie asa?
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
alin@ spune:
Cata, n-am vrut, mi-a scapat!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
acina spune:
Any asa fac ei de aceea nu poti sa-i lasam nesupraveghiati.Ca idei le vin sigur in capusoarele lor alea mici.Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/loren@/loren@.jpg)
loren@ spune:
Ingrid apropo de lenea din tine..las ca i-am dat eu un borcan acum, ce-i drept numai juma din el, de piersici cu capacul mucegait...sper sa nu fi fost mucegai si in el..nu stiu ce sa zic cu caninii, Dan spunea ca i se pare umflata si acolo Bia..eu nu cred!
Any...eu decit cu vopsea, mai bine trag niste suvite sa se amestece cu asta alb scos de ea!Dar macar dupa 2 o duc la mama, cresa sau bona..deci greu va fi pina atunci!Bia a cazut vineri seara drept in cap de pe fotoliu...eu m-am facut ca o prind si am vrut sa o las sa invete sa coboare si a coborit "asa de bine" taman in cap..urlete tipete si vaitaturi...Bia se catara pe fotoliu, canapea si vad ca incearca si escaladarea mobilei..ieri am gasit-o in scaunul de masina in picioare, dansa!
Bia nazdravana
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
anymony spune:
Din punctul asta de vedere-al coboririi de pe pat Ioana a invatat de vreo 3 zile.Stie sa coboare cu spatele si ii place cind se lasa la vale...
poze Ioana-Catalina