Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Alina, noi nu avem umidificator, asa ca nu avem cum sa iti raspundem...dar incearca si tu sa pui in el apa plata sau apa fiarta si racita, ca nu are asa multa "piatra".

Cit despre margele, si Ioana e experta in pusul la git, iar cu peria ei se piaptana in toata regula. De spalat pe dinti inca nu am inceput cu periuta ca nu are ce.la cei 3 dinti si unul care iese de o luna...noi cu comprese sterile pe degetul mamii si cu apa. Ne-am dotat cu periuta si pasta si asteptam.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Fetele, ce stiti? Pina la ce virsta le ies dintii ca eu sunt zombii deja!

Bia nazdravana
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata stai linistita ca mai ai de indurat.O sa vezi la sfarsit cand ies caninii cum va fi (cica e cel mai nasol).

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Asa Anca...bun...deci azi m-a muscat pina acum de 2 ori...s-a zbatut si calare si pe jos...si-a tras pumni in gura..cu mincarea m-a batut si cu aia si musai sa-i tai unghiile la 2 zile ca se zgaraie si pe fata si pe mine ma face franjuri!

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Any, ma ruinez cu apa plata, ca trebuie 2 l pe zi! Apa fiarta si racita ar mai merge! Merci
Cata, cu dintii stiu si eu ca pana pe la 2 ani. Am un vecin de 1 an si 9 luni si mi-a zis mama lui ca la masele si canini e f nasol: febra, diaree, deci ca Ayan! Apropo, are super febra acum, nu ma lasa sa i-o iau, e f nervos, agitat si de dormit nici vorba!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Cata, a mea are asa putini incit ma gndesc ca pina se marita i-ao iesi dintii toti....Cind ma musca de deget cind o dau cu Delabarre gel, si zic"au"ride de prapadenie.

poze Ioana-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata succes.Asa mi-am adus aminte ca trebuie sa-i tai si eu unghiile lui fimiu.
Any e bun gelul ala pt dinti?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

eu is multumita de el. parca o mai linisteste.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

M-am documentat "Primii dinti sau dentitia temporara este formata din 20 de dinti, asa-numitii "dinti de lapte". Primii dinti care apar sunt cei doi dinti centrali de jos (incisivi centrali). Urmeaza apoi cei 2 dinti centrali de pe maxilarul de sus. Incisivii sunt dinti de taiere si retezare. Urmatorii dinti apar la anumite intervale de timp, pana in jurul varstei de 3 ani, cand apar molarii posteriori (dinti de zdrobire)."

Bia nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

acina, la caninic nu e cine stei ce scandal....cel putin asa a fost la noi.
La noi a fost un pic mai greu la masele....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput