Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)
Raspunsuri - Pagina 22
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ce noroc pe mine ca a venit un prieten la sotzul meu, am avut ce viziona asta-seara..
Am vazut-o pe Iarina in carucior si inconjurata de baloane , mi-a placut si tortul si atmosfera, se vede ca v-ati distrat bine. A fost nostima cand era sa planga...
Bianca, simpatic Dani pe matura , vrei sa-l dai la Howgarths (sper ca n-am gresit)? Mi-a placut si Sandra imbracata in costum popular, frumoasa fetitza ai !
Alina, m-am uitat si la pozele de la mare, un dragutz Ayan, dar si mamica lui...
Cata, pai si eu o las cu sotzul si ma trezesc ca sta la laptop si ea scoate capacul de la ceai si uda tot ce gaseste...si altele ca mi-e urat sa le mai pomenesc aici. Dar pe ansamblu, e atent.
Mirela, un scump Dani , imi placea cum tragea el de sireturi in masina, cand i-ai facut pozele cu caruciorul ploua? Ca asa mi se pare..
Anymony, mi-a placut ce a ales frumoasa Ioana. Deh cardul..pai nu trebuie sa mai aveti griji de bani .
Dana E, ti s-a implinit dorinta, poate va deveni medic dragalasha ta fetitza Tortul....
Giova, cand te intorci din Alba? Sa mai iesim impreuna cu Canda, n-ar fi fain? la ginerica.
Am vazut-o pe Andreea si pe fetitza ei, Maria, o frumoasa blonda ce seamana foarte mult cu mamica ei. Mi-au dat lacrimile..
Anasebe, cand te intalnesti cu ea, poate faci si niste poze. Mi-a placut cum arata cartea Ti-am revazut baiatul cu periutza.., tare mi-a placut si atunci cum se spala el pe dinti...asa, grijuliu...
Unde sunt pozele cu Ioana si Vladimir? Cred ca am sarit peste ele.
Na iaca, pana sa scriu mesajul asta, s-a si facut ora 12. Si vroiam sa ma culc mai repede azi , cred ca nu mai apuc niciodata asta.
Am plecat la o tigara si apoi la culcare.
Va pe toate si o noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
TREZIRE LENESELOR!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
loren@ spune:
Hai mai ca eu m-am trezit...Bia pe olita,...se cearta cu jucariile..Moni retinut faza cu servetelul si cu supa de pui...si Bia daca prinde servetele vrea sa-l haleasca, iar aproopo de mincare...noi inca la Blendar cu excepti niscaiva biscuiti, eugenii, piscoturi si ieri premiera ceva spaghete cu ou si brinza de oaie...azi incerc si eu sa-i dau pasat, dar nu cred sa-mi iasa...Am retinut bine..ai 52 de kg? Cred ca maninci doar pufuletii Dainei..Da ce inaltime ai? 1.72? A..am vazut puiul galben..de fapt cei 2 pui galbeni..Din ce am dedus eu este cea mai neastimparata fetita, so cred ca seamana cu tine!
Am vazut poza cu Maria si chiar seamana cu mamica ei...off
Bia nazdravana
silvi_2005 spune:
Raspund eu la apel Moni!!!
Urez si eu ;LA MULTI ANI SARBATORITULUI DE IERI VLAD!!!
Am vazut pozele, tare minunati sunt toti spiridusii, sa ne traiasca!
Alain s-a trezit de la 7 iar acum e la somnic din nou.
Fetelor va doresc o zi buna si frumoasa, pupici la toata lumea.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
CATA ramasasi in urma: da iar am 52 kg la 1,70 ,dar de papat pap.Ce vine la rand si la orice ora.Inclusiv cioco la greu.Si tot degeaba.
Am vrut sa bat toba la 7 ,da' am zis ca-i prea exagerat
Am de lucruuuuuu cat cuprinde
Ce va pasaaaa
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
CATA acu vazui: da mai, avem 2 pui galbeni.Cum ai reusit sa-i ochesti???
loren@ spune:
Moni inseamna ca te "consumi" mai, de aia nu te ingrasi!
Mirela l-am vazut pe Dani...citi dintisori are?
Am uitat sa ma laud cu una bucata noapte cu miraieli, plinsete si scrisnit din dinti...asa ca mare parte din ea a dormit cu noi!
Bia nazdravana
Biancas spune:
Neatza si de la mine
Dani mi-a dormit de la 21.20 pana la 8.30 fara sa se trezeasca deloc.Trebuie sa ii iasa dintele nr 7 si cred ca in curand se va trezi din nou noaptea ca o sa lucreze dintele nr 8. Deobicei cand munceste un dinte se trezeste noaptea
Ingird, multumesc
Moni, spor la lucru ( esti o "slabaciune" ) iti dau vreo 10 kg de la mine?
Restul
Azi am program de de epilat de la 11, pana atunci vreau sa pun si ciorba de gaina pe foc, si de la ora 18 merg la o intalnire cu fostii colegi de la cursul de conta sa ne cinstim ca ne-am luat examenul.Nu am facut-o pana acum ca 2 dintre noi eram in sesiune.
O zi frumoasa tuturor.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
dana_ene spune:
'Neatza, mamici!
Eu, tot pe fuga...
Vroiam sa va multumesc pentru ca v-ati uitat pe poze si ne-ati laudat copilele.
Asa e, sunt multumita ca a ales stetoscopul, macar traiesc cu speranta ca se face fata doctoritza .
Ali, am incurcat borcanele . Scuza-ma!
Bianca, mersi Sandrei. Ah, ce bine m-am simtit .
Eu n-am apucat sa vad alte poze si filmulete si n-am idee daca reusesc azi.
Am program incarcat: trebuie s-o ducem pe Oana la frizerie, sa facem cumparaturi, sa spal, de-astea.
Mai aveam doar putin de spus acum pentru Bianca. Scumpa mea, vezi tu, Catalina si Bianca au fost printre primele mamici in gashca noastra. Parca - daca nu ma insel - Cata a si deschis subiectul de gravidute de ianuarie-februarie 2006. Am petrecut perioada de sarcina unite si ne-am bucurat una pentru cealalta.
Ceea ce s-a spus in perioadele de certuri a fost datorita intrigilor si de ce sa nu recunoastem ca s-au spus lucruri foarte dure si de-o parte si de cealalta.
Daca fetele care au fost direct vizate in dispute au simtit ca totul trebuie dat uitarii, nu cred ca trebuie sa reluam.
Daca reluam discutiile nu facem decat sa dam satisfactie celei care a creat aceste tensiuni.
Si sunt de acord cu fetele care au spus ca orice discutie legata de altceva decat spiridusi nu trebuie sa mai apara aici, ci pe mess sau mailuri.
Va pup PE TOATE!
Fug la galushtile mele.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
alin@ spune:
Moni, ma bucur ca te-ai distrat in vizita. Si noi savuram serveteel!
Dana, cred ca ai vrut sa zici Cata si Alina au fost printre primele mamici din gasca.
Diana si fetele, ma bucur ca v-au placut pozicile cu noi!
Sunt chiauna dupa o noapte cu sculat in continuu, mi-a facut chiar si febra! Citesc si revin.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru