Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(158)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Tu nu mai stiu exact dar parca 2.5 ml dimineata si 2.5 la amiaza.
Seara nu se dau expectorante ca sa nu tuseasca peste noapte. Si am pus o patura sub saltea sa doarma la 45 grade ca asha e indicat cand tusesc.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Doina, am vazut pozele...e foarte frumoasa. Zilele trecute ma uitam in albumul nostru si am vazut-o si pe Andreea. Era o femeie foarte frumoasa. Pacat ca nu mai e printre noi
Maria, sa cresti mare puiutz si iti fie viatza ushoara vai vai..imi vine sa plang..
Apropo...Anasebe ai reusit sa ii dai cadoul??

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Am vazut si eu ceata de spiridusi. Care mai de care mai frumos, mai istet, mai dinamic! Se pare ca azi a fost ziua pozelor. Mi-a placut. N-am reusit sa scriu nimic caci stau cu tastatura ascunsa de feciorul meu... deh, are simtul proprietatii f dezvoltat.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DOINA multumim
Nu ma pot abtine,dar parca si stilul fotografiilor seamna cu cele ale Andreei
Bianca cadoul cred ca miercuri il va duce,parca asa s-au intzeles.
Merg la LOST

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maria seamana foarte bine cu mamica ei...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am vazut si eu pozicile cu Maria ...ce frumoasa e ,eu nu o stiu pe mamica ei ...unde as putea sa vad si eu ceva poze cu ea? daca sunt pe undeva.
Doina multumim de link-ul cu pozele Mariei...si si pe Theodor cel frumusel.
Anasebe e chiar frumoasa carticica ,care ai luat-o pentru Maria si felicitarea.
Dana nu am priceput ce a ales Iarina bine? Ca la noi nu se tine faza aia cu tava dar am sa o fac si eu zilele astea ca am uitat nefiind obiceiul...cred ca la asta te-ai referit.
Monica si vizionare placuta.
Bianca noapte buna.
Mirela si voua am vazut filmuletul ce isi mai ridica Dani bulanul in sus si ce vreme e pe la voi unde nu ar trebui sa fie zapada este si la noi nu este.Humex si eu i-am dat Iarinei cate 2,5 ml de 3 ori pe zi ca asa mi-a spus nenea dr. .
Astery tie si lui Razvanel cumintel.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani ! Vlad

Bianca, vazut pe Dani pe matura. Tare simpatic e !
Ingrid, ce frumos te imbratiseaza Diana si ce ochisori frumosi are.
Ali, a dat-o gata aerul pe Iarina .
Mai vizionez si poate ma intorc.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AICI E O POZA CU ANDREEA
http://www.copilasi2006.3x.ro/Maria-Ada-Andreea.htm

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica multumesc mult...chiar seamana Maria cu mamica ei.
Irinutza chiar asa ...a dat-o gata aerul pe Iarina ca a bagat in fizic ,cand am ajuns acasa de m-am speriat.Papa laptic Sabinuta?

A culcat-o Mitica pe Iarina asa ca mai stau putin in zona si apoi plec la nanita...

O noapte buna si linistit sa aveti

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Sarbatoritilor acestui week-end
MARIA - ADA - ANDREEA si
IARINA - ANDREEA si
ANDREEA si
ALEXANDRE si
VLAD - NICOLAE si

Noapte buna si linistita!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput