Ce mai gatesc japonicile.(5)
Raspunsuri - Pagina 10
timi_melinda spune:
Ocris , suna foarte bine mancarica ta , o sa o fac si eu zilele astea , acum sunt in pana de idei pt cina , dar printul vrea spaghette iar eu parca m-am saturat de toate manacrurile , nu mai stiu de ce am pofta ....
As manca o mamaliga cu branza burduf si cu smantana ....
Pupici pt toate fetele de pe aici ...
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
ocris spune:
Eu in timpul primei sarcini imi faceam mereu mamaliga, la a doua, salata de rosii cu branza.
Sotul meu este acela care ne face spaghete cand e acasa. Ies tare bune. Fetele mananca repede si fara sa fie nevoie sa intervenim, ceea ce e super comod.
De obicei foloseste conserve de rosii, tuna tot la conserva, ceapa, sare, piper.
paula_mea spune:
Fetelor stiti cumva vreun magazin unde se vinde produse de oaie(carne,organe etc)?
Imi puteti da si mie un link sau o adresa?
Va multumesc
timi_melinda spune:
Fetelor azi am facut o salata pt bento , dar nu numai foarte simpla si gustoasa .
Aveti nevoie de Broccoli , macaroane , conserva de Tuna si maioneza
Se fierb broccoli putin , apoi macaroanele iar cand sunt gata le amestecati cu tuna si puneti maioneza .
Daca le amestecati cand inca sunt calde , maioneza se lipeste de paste putin si iese bun .
Incercati ca se face repede si e bun de tot .
[URL=http://good-times.webshots.com/album/557356798IdXxoI][/URL]
devylla spune:
Dragele mele,
Azi fiind liber si avand timp prea mult la dispozitie,am reusit sa termin lista.sper sa ne fie e folos tutror.E posibil sa existe si erori,sa imi spuneti cand gasiti ceva.
Am sa revin cu cateva retete mai tarziu.
V-am pupat!
Sabina Y.14+
japonia prin ochii unui amator
hanako2004 spune:
sabina draga ..foarte frumoasa lista
multumim mult
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
devylla spune:
Cu placere Irina:)
Azi am avut pofta de ceva bun,mi-am amitit ca ziea dolphinuta de ceva rulada,insa nu mai gaseam reteta.
Si am gasit alta,care a iesit super.
Rulada cu frisca
Ingr:4 oua,100 gr zahar,50 grame unt,75 grame faina,esenta vanilie.
Prep:se amesteca galbenusurile cu zaharul,pana se topeste,se adauga untul topit.Se adauga albusurile batute spuma,putin cate putin amestecandu-se usor,apoi se adauga esenta de vanilie si faina in ploaie tot amestecandu-se usor.Se pune compozitia intr-o tava,la cuptor,180 grade,15-20 minute.
Umplutura am facut-o cu frisca si capsuni si kiwi taiate marunt.Am rulat totul si am bagat la frigider.A iesit f bun.Si sotul a mancat cateva felii,si el e pretentios la dulciuri
Sabina Y.14+
japonia prin ochii unui amator
hanako2004 spune:
paula eu am vazut la un magazin italian din cartier de la noi ..era chiar un miel intreg si congelat insa asta anul trecut vazui,,acum nu stiu ce sa zic ca nam fost interesata si nu mam uitat de mult sa vad ce au pe acolo,aveau si iepuri si porumbei congelati..nam nici o adresa insa poate duminica vom merge prin zona si sa le cer o carte de vizita ceva si poate au si ceva pagini pe internet sa dai de eisi am mai vazut si la marchet dar erau doar costite de melusel
...un devylla mama mi-ai facut o pofta ..si la orele astea cine mai sta sa facapoate maine fac si eu ceva bun
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
dolphin9913 spune:
Buna fetele
DEVYLLA merci pt lista
Astazi am facut PULPISOARE DE PUI LA CUPTOR si o prajitura cu mac.
Pozele sant in album.
Daca vreti retetele am sa le scriu dar alta data.