Copilul meu, grav bolnav

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Va multumesc din toata inima!
Mihai azi-noapte a facut de 3 ori convulsii si astazi dr. i-a suspendat si sedinta de raze. Maine noapte plec la el. Suntem tare necajiti, dar eu tot nu mi-am pierdut speranta. Am trimis zeci de mail-uri la diverse clinici, inca mai astept un raspuns favorabil.
Mi-e tare greu...
Am sa va spun pe scurt, compunerea pe care Mihai a facut-o la o olimpiada de Limba si literatura romana, cand era in clasa a VII-a, pornind doar de la un simplu titlu:"Luna, strajerul melancolic".
Si-a imaginat luna, ca fiind tatal a doi baieti. Dumnezeu, le interzisese sa coboare pe Pamant, insa copii nu au ascultat, si din prea multa curiozitate au venit printre noi. Aici, desigur au fost dejamagiti de rautatea unora si s-au intors pe Luna, dar Dumnezeu s-a suparat, si i-a transformat in doua seminte de stejar si i-a aruncat pe Pamant, ca sa fie la voia oamenilor. Dar, Luna, pentru a nu pati nimic copii lui dragi, a sadit cele doua seminte, din care au rasarit doi stejari falnici. Si de atunci luna, a ramas "strajerul melancolic".
Desigur, compunerea a fost foarte frumoasa, pentru ca Mihai s-a calificat pentru etapa urmatoare, iar eu am fost chemata la scoala, special pentru a mi se citi aceasta compunere cu care i-a impresionat pe toti, si pentru a ma felicita pentru copilul minunat pe care il cresteam.
Intotdeauna am fost foarte mandra de el, participa la concursuri de radiogoniometrie, unde mereu iesea pe locul unu sau doi.
Anul trecut a fost in Irlanda unde a participat la absolut toate activitatile pa care le aveau in program, cu toata ca manuta stanga nu o mai putea folosi deloc, a ramas cu semipareza dupa operatie.
S-a catarat chiar pe franghii si a calarit,a pescuit si chiar a lucrat vase din lut pe care mi le-a adus acasa.
A prezentat carnavalul si a fost felicitat pentru fluenta si accentul perfect cu care vorbea limba engleza.
Il iubesc enorm si stiu ca impreuna vom invinge.
Va multumesc, si va rog, nu-l uitati pe Mihai din rugaciunile dumneavoastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ingres, fiti puternici pentru Mihai!D-zeu sa va ajute si sa faca o minune pt el, sigur ne aude rugile;atatea persoane se gandesc si se roaga pt Mihai; profesorul meu din generala de istorie a avut o tumoare la creier, era la momentul respectiv deputat, a renuntat, nimeni nu-i dadea nici o speranta, si totusi s-a petrecut o minune; astazi traieste si este f sanatos; din pacate alte detalii despre boala lui nu le cunosc;


anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
piersicutele la o mica intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce compunere frumoasa, Ingres! Mihai al tau va trebui sa se faca scriitor! Are mult talent!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Tzuni, iti multumesc foarte mult. Mihai e intradevar un copil foarte talentat. Cand era mic, ii spuneam mereu: Mihai, cand vei fi mare, sa te faci aviator, ca s-o plimbi si pe mama cu avionul...La o compunere cu tema "Ce-ti doresti sa devii cand vei fi mare?", Mihai a scris: eu mi-as dori sa devin un matematician ilustru pentru a intra in istorie, dar nu pot, pentru ca i-am promis mamei ca ma voi face aviator, s-o plimb cu avionul...desigur, s-a amuzat toata lumea, inclusiv invatatoarea care ne-a prezentat compunerea la sedinta cu parintii. Mihai avea pe atunci 9 anisori. Mi-e asa de dor de el si-l iubesc atat de mult...
Va rog, nu-l uitati pe Mihai din rugaciunile dumneavoastra!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

http://www.formula-as.ro/reviste_62966din-nou-despre-spanz-si-virtutile-lui-anticancerigene.html

Aici gasesti cate ceva despre un om vindecat cu spanz. Parerile sunt impartite vis-à-vis de aceste tratamente. Eu nu zic sa incerci sau nu, nu stiu daca e bun pt un copil, etc. Citeste si fa-ti o parere, mai intreaba. Poate cine stie.....

Cu drag pt Mihai. Sa va ajute Dzeu!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Draga Ingres,mihai e o adevarata comoara,ce frumoasa a fost compunerea lui despre fiii lunii.va putea face cariera de scriitor sau poet.si m-a impresionat si promisuinea pe care ti-a facut-o la 9 ani ca te va plimba cu avionul,te iubeste f mult.eu cred cu tarie ca se va face bine pt ca dragostea ta pt el si a lui pt. tine va tine uniti si legati dincolo de boala si de necazuri.

ne rugam in continuare pt voi si sper ca pumnii nosrti srtansi sa aiba efect si gandurile bune sa le duca D-zeu catre voi!

va pupam cu drag Deea si bebe Andrei.

asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Multumesc frumos Andreeaben, sper din toata fiinta mea, ca Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa faca o minune pentru acest copil, doar in puterea Lui sta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ingres

Multumesc frumos Andreeaben, sper din toata fiinta mea, ca Dumnezeu sa aiba mila de noi si sa faca o minune pentru acest copil, doar in puterea Lui sta...





curaj!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Multumesc mult Tzuni, e minunat cand nu te simti singur...
Crinutz, iarta-ma ca nu ti-am raspuns imediat, sa stii c-am citit si eu mult despre spanz si l-am incercat pe saraca mama, pe care ne-a fost frica s-o operam, a avut tot o tumoare la cap, pozitionata la fel ca a lui Mihai.
Doctorii ne-au asigurat ca nu e nimic genetic, ne-au spus ca e doar o coincidenta stupida, intre mama si Mihai...iar altii ne-au spus c-a fost un transfer energetic, Mama il iubea teribil pe Mihai, ea l-a ingrijit de doi ani de zile si tot ea se interna cu el de fiecare data la Oncologie. Mereu se ruga sa ii dea D-zeu ei boala lui Mihai, doar sa il vada sanatos...Intr-o luna de zile ne-am trezit cu mama bolnava, mama care toata viata ei fusese o femeie sanatoasa. Am internat-o la neurologie pentru ca nu se mai putea orienta, nu mai stia saraca unde e bucataria, unde e baia si refuza sa accepte ca are o problema...
Cand i-au facut tomograf, stupoare...mama avea o tumora de 6 cm. Ne-a fost foarte greu sa ii spunem, la inceput i-am spus ca are un cheag de sange, ca va fii ok, initial a refuzat operatia, pe noi ne-a speriat dr spunandu-ne ca e posibil sa moara pe masa de operatie, si uite asa, ne-am aruncat in bratele spanzului.
Am chinuit-o, stari de voma, diaree, dureri de cap, regret foarte mult acest episod, si intr-o luna, buna si frumoasa mea mama a murit.
Nu va mai spun ce eforturi am facut sa nu afle Mihai, cum ma schimbam in masina sa nu ma vada in negru, si ma intreba mereu, mereu, de ea.
In final a trebuit sa ii spun adevarul, atunci Mihai a tacut minute in sir, apoi mi-a zis:adu-mi un lighean sa il umplu de lacrimi...cea mai buna bunica din lume m-a parasit...
A plans mult dupa mama, nu am putut sa-l protejez, cu toate eforturile pe care le-am facut, voiam sa par indiferenta, sa il conving ca toti bunicii mor, si ca asa a randuit Dumnezeu, ca mama va avea mai multa grije de acolo de sus de noi, si ca ea e fericita...dar, n-a mers.
Ne-am pus mari sperante in spanz, eram convinsi ca va face minuni...
Va rog sa ma iertati, sa nu mi-o luati in nume de rau, poate pentru unii are efect, dar pentru mama nu a avut. Asa ca...
Iti multumesc Crinutz, iti multumesc ca est alaturi de noi.
Va multumesc tuturor, maine dimineata la ora 4.00, voi pleca la Mihai. Am o inima cat un purice, ma rog la Dumnezeu sa ma intareasca, sa-i pot insufla si lui Mihai din taria mea.
Va rog, nu-l uitati pe Mihai din rugaciunile dumneavoastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

marlenn sa stii ca am tinut cont de link-ul pe care mi l-ai trimis si acum astept un raspuns de acolo. Si sa stiti ca intotdeauna am itrat si am timis mail-uri peste tot unde mi-ati indicat...
Multumesc inca o data!

Mergi la inceput