Detoxificarea colonului..

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Fetelor, de ce fugiti toate de clisma ca, doar nu este asa de rau..... Eu am 5 zile de cand o practic si ma simt excelent. Chiar acum am desavarsit una ceva mai completa si ma simt excelent, chiar daca azi am sarit calul cu mancarea. Dar de maine gata imi bag mintile'n cap si trec pe ceareale si legume. Cu fructele nu prea ma impac. Am observat ca mi s-a curatat putin tenul, nu mai am mainile umflate si v-am spus ma simt mult mai usoara pe dinauntru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna

Fetelor, de ce fugiti toate de clisma ca doar nu este asa de rau..........Uite eu de abia am desavarsit una mai copleta a 5-a la numar, chiar daca azi sarit rau calul la macare. Dar de maine gata trec la cereale si legume. Si eu am avut aceeasi impresie la inceput ca nu pot eu sa fac asa ceva dar acum m-am obisnui. Am observat ca mi s-a curatat putin si tenul, nu mi se mai umfla mainile. Eu una nu as merge la un specialist pentru asa ceva, unde este mai bine dacat toaleta ta de acasa pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Nu stiu exact pretul dar te pot pune in legatura cu dr care are clinica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Arina (ma refeream la problema cu constipatia la tine stiu ca ai avut probleme, ... da si eu am avut probleme cu sanii, dureri nasoale, acum s-au mai calmat, am urmat niste tratemente de la un chinez cu plante si medicamente din plante, fac mai mult sport si cat de cat tin o dieta, incerc sa mananc cat mai organic)

cum va spuneam vineri am avut niste dureri de stomac/burta cam nasoale care nu mi-au trecut cu antiacide insa am mancat niste ciocolata care imediat in primele minute am avut sensatia ca toata burta mea e plina de cioburi de sticla apoi toate durerile au disparut complet...si eu care tot credeam ca ar fi o gastrita... ba colon iritat... diagnosticul cred ca e clar... la deparazitare cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Naspa LOMA.....chiar ma pui pe ginduri. Desi lui fimea 7ani nu i-a iesit la copro ca ar avea paraziti dupa 3 probe, se plinge uneori ca o doare burtik in diferite locuri si ar minca dulce in cantitati industriale.....am vb si cu dr ei dar ea zice ca nu sunt....nu stiu ce sa cred....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

mi-am comandat kitul complet de la DrNatura, contine si tratamentul pentru parazitii intestinali (sunt obsedata de astia), o sa va spun cum e... daca nu mor de groaza cand incep..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Loma, abia astept vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

buna,na,fetelor intoxicate. eu am inceput de mai bine de 2 saptamani dr.natura colonix.pe langa tot feluri de dureri, junghiuri, intepaturi am si alergie la ceva papa, uneori si d 2 ori pe saptamana. am tot kautat si eu ka si Loma si am ales colonix, pt ka e mai komplex, si nu e cu CLISMA. numai cuvantul ma sperie, desi nu am fakut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

rezultate: in prima zi nu am simtit absolut nimik. apoi daka faci ceaiul ala mai concentrat ai krampe rau dimineata. te duci la baie, iti trek crampele, apoi te apuka iar, te duci iar, si tot asa... nici nu iti dai seama cat kk poti sa faci. nu e nasol sa vorbesk despre kk? daka lasi pliculetul de ceai doar 1,5 min, e ok, cel putin pt mine. te duci la baie d vreo doua ori, krampe suportabile sau delok crampe....daka vreti mai multe informatii , raspund cu placere, nu o mai lungesk akum, ka poate va apuka greata daka pove ce kestii ciudate am produs....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nem75, nu ne apuca greturile, te rog sa spui ce impresii ai mai avut!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput