Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

OanaC, ce frumos ai raspuns la toata lumea! Am vazut pozele! V-am admirat jucariile, ale mele amindoua nu au nici un sfert din ce am vazut ca are Eva. Sotul tau e american? Ca nu prea are figura de roman. Oricum, Eva seamana foarte bine cu el, nu-i asa? Si la voi e zapada ca si la noi.

Am fost in seara asta la spectacolul despre care va ziceam ca m-am ocupat de partea de design si tehnoredactare... spectacolul a fost frumos, pentru cine a avut timp sa-l vada, ca eu am alergat cu limba de un cot dupa Tudora, care a urcat si coborit toate scarile gasite de o suta de ori, o mai atentionam si pe Agata care nu intelegea ca ea nu e vedeta, ci spectatoare si se rupea in figuri pe acolo. Dupa ce am ajuns cu chiu cu vai pe un vint care ne-a albit de zapada la cinci minute de la iesirea din casa, cind ne-am intors... deviat autobuzul, oprit metro, mers pe jos pina la alta statie, de pe alta linie de metrou. O aventura! Dar a meritat, ca au picat fetele mele late si dorm de nu au aer. Sper sa le tina toata noaptea, ca eu abia acum, dupa ce va scriu voua, ma duc la culcare.

Noapte buna! Ma duc, ca imi pica ochii in gura de somn. Sa scrieti mult, sa am ce citi miine la cafea. Prima simbata linistita din ultimele saptamini: nu avem de plecat nicaieri (ca pe Agata inca nu o bag in piscina cu degetelul, deci nu are inot), nu ma preseaza invatatul, in casa e curat si ordine (eiii!?!), mincare am facut, de spalat am spalat, sotul e la sala, deci nu are cine sa-mi ceara sa ma dau la o parte de la calculator... Ce mai, boierie scrie pe mine miine pina la prinz, stau cu o cafea (doua, trei) in mina si ma dau pe net cit vreau... sau cit ma lasa maimuticele. Paaa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cornelia, nici tu nu dormi?????

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, dar stiu ca ai scris, ai fost tare draguta sa raspunzi la toata lumea.

Dimineata la prima ora eram la coafor, m-am tuns. Aceeasi tunsoare, clasica, nu cred ca o sa o schimb vreodata, prea e comoda. Cum creste putin cum ma apuca pandaliile.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
Alyssa mi-a deschis computerul asa ca m-am gandit sa profit si sa citesc, scriu rapid si 2 randuri pana mai sta la tv...
OanaC, vad ca te-ai dezlantuit la scris, bravo! imi pare rau ca gradinita nu e ok, pacat, poate aveti mai mult noroc la alta.
Care m-ati intrebat de masina, aseara am fost sa platim restul de bani dar inca n-am adus-o acasa pentru ca i se face revizia, se adauga niste optionals si dureaza putin pana vine reinscrisa in circulatie (e din 07/2004 dar n-a fost folosita mai deloc). durerea e asigurarea, fiind prima pe care o fac intru intr-o clasa destul de nasoala si sa zic mersi daca scap cu 1500 de euro/an Oricum, poze va pun week-endul viitor sper!
Tare am vrea si noi zapada dar nici n-as da soarele si caldurica primavaratica, se poate si si?
Pitika mea e mai bine, i s-a dezumflat fatzaul si s-au mai estompat juliturile, imi pare rau de ea dar nu stiu zau ce sa fac daca e asa impiedicata, nu pot s-o car non-stop in brate. Aseara am fost la un mall, sa vedeti ce s-a mai distrat...dansuri peste dansuri (daca aude muzica undeva imediat trage si o reprezentatie!), intra si iesea din magazine de nu mai stiam incotro sa fugim dupa ea, era toata o veselie...pacat ca arata biata ca dupa bombardament: fatza belita, patul zburlit si bluza alba plina de pizza si pepsi (i-a dat tac-su de mancare la restaurant). A venit la ea o fetitza de vreun an jumate si a imbratisat-o, era cat pe ce s-o ia pe sus si era jumate din Alyssa mea...s-o vedeti pe pitika mea ce fatza terorizata avea!
Am masurat-o, are 94 cm...nu arata grasa pentru ca are oasele zdravene si e toata muschi fibra, oricum e mult mai grea decat acum cateva luni cand avea 15 kg deci cantarul poate da eroare insa nu prea mare, mi s-au lungit mainile si am spatele praf de cat o car!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

hello

Elisor, condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca!

Multumesc pentru felicitari, inca nu stiu ce am facut la doua dintre examene dar cred ca le iau, numai nota n-o stiu. As fi vrut sa invat mai temeinic si la partiale ca s-a cam vazut la note, dar pana la urma important e ca le-am luat si am scapat de-o grija. Acum am vacanta pana saptamana viitoare si ma plictisesc va vine sa credeti? La munte nu mai mergem ca am constat ca suntem la limita cu banii. Am vazut emisiunea lui Oprah de alaltaieri si am pus pe hartie veniturile din care scad datoriile lunare + cheltuielile gen mancare, pampersi si alte alea. Ei bine m-au luat ametelile. Vreau sa incep sa tin o evidenta si sa vad pe unde se duc bani aiurea. Deja vreau sa tai de pe lista romtelecomul pe care aproape nu-l mai folosesc dar care imi mananca 50 de lei pe luna. Problema este ca Mihai se enerveaza si ma enerveaza si pe mine. Cica ce tot vreau sa tin evidenta ca oricum astia sunt banii si astea-s datoriile nu am de unde sa mai scot bani. Ideal ar fi sa punem ceva de-o parte, dar asta pare imposibil. Mai tine cineva evidenta cheltuielilor pe calc? Ceva sfaturi?

Beatice, vroiam sat-i zic si tot uit: bravo mey, pentru cursul de instructori! Ma bucur pentru tine, e chiar misto sa faci ceva cu placere si sa ajungi sa scoti si bani din asta.

Ei, nu v-am mai spus ca sa nu ma certati ca-mi ajunge Mihai. Mai pipez din cand in cand. O data la cateva zile imi cumpar un pachet de tigari si trag de el alte cateva zile. Adik fac o pauza, cat ma tine...

Gata, Filipu nu ma mai lasa, tre sa ies din pijamale si sa-l scot la aer ca iar nu mananca mai nimic la pranz. Ieri a stat mai mult flamand.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Va multumesc pentru gandurile voastre, va iubesc ca existati si va cunosc si pentru tot ce mi-ati oferit de cand suntem impreuna aceasta mare familie.

Ma bucur ca vine mami, cu ea langa mine totul e mai usor.

O sa revin probabil de luni incolo, sunt datoare niste raspunsuri.

Sa nu uit sa doua fetite nazdravane si grele : Delia si Alyssa, sa treaca repede si fara urmari.
si Theodorei (Sim76) sa se faca bine cat mai repede!

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor, sincere condoleante!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Iar ati umplut o groaza de pagini si ar trebui sa imi iau notite.

Oana C, cat ai scris! Ti-ai facut temele nu ca altii . Am citit un rezumat in postarile tale .

Tdi, NU CRED ca are 19 kg!! Atat are Maria, la 1 m si 8 cm si ea este destul de grasuta. Din poze Alyssa nu pare ca are atat!

Nici ca Delia are 16 kg nu cred . Sunt Toma necredinciosul azi . Pupam buzita fetei! Loreen, snaatate si tie! Eu sunt experta in migrene, dar nu si in tratamente pt. ele. A, am deschis si eu, in sfarsit, mail-ul si am gasit valentina. Multumim!

Cat despre dezastrul de la voi din sufragerii, inca nu ati vazut nimic. La mine e cam cum zice Mickyyy, doar c anici sa le strang nu ma mai obosesc.

Felicitari pt. sesiuni trecute cu bine!

Eu sunt in forma azi, pt. ca tocmai s-a terminat si sesiunea, adica eu nu am terminat-o, dar nu mai am mustrari de constiinta ca nu ma duc la examene . Daca ajung la restante, tot e bine.

ChrisDun, multumesc pt. poze. Inca nu le-am recuperat din contul comun, dar o s aintru imediat acolo.

Stefan inca nu are nimic pe corp, dar azi a fost suspect de cuminte si mamos, adica nu prea e in apele lui. Ar fi tocmai timpul sa apara primele semne de varicela.

Multa sanatate va doresc voua, copilasilor si tuturor celor dragi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

super frig afara. Bate un alizeu de te ia pe sus si friiiiiig.

Pup si eu doua fetite nazdravane: Delia si Alyssa si insanatosire grabnica pentru Theodorei.

Cornelia, va tin pumnii sa nu aiba multe bube. Sa ne tii la curent.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dupa amiaza.azi am avut program de magazin, deci sunt odihnita, cu D a stat tati .
Nu cred ca as putea sa reusesc performanta Oanei C de a raspunde la toata lumea, asa ca raspund si eu la ce am retinut.
Eli, condoleante! Imi pare rau ca treci prin asta. Cat despre neatentia mea de zilele trecute, asa e, scuze, stiu ca si tu ai mai intrebat de noi.
Teddy, laura, felicitari pt kilogramele fetelor, Dragos stiam ca are 15, acum 2 zile avea 13( dupa gripa, dar si pe alt cantar).
De asemenea, va tinem pumnii sa treaca repede bubitele de la cazaturi, de la varicela sau ce alte probleme mai traversati.
Eu dupa vreo saptamana in care m-am simtit mai bine, de 2 zile iar ma incearca greturile si sila de orice, ma apuca si nervii.
In 3 luni si jumatate de sarcina, am luat 3 kg si ceva, dar pe mine se vede ca as fi luat vreo 6-7, asta e...Bine ca sunt doar atat, la Dragos la vremea asta slabisem 2 kg...in felul asta am terminat eu sarcina cu doar 9 kg plus.
Ar mai fi de spus, dar nu mai stiu ce, fug sa bag un oki si pe la odisee, acolo au fetele un spor la scris, de termina capitolu' la 2zile

Andra15+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput