Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Iulia!ITi doresc tot binele din lume si multa, multa dragoste.

mynicegirl-eu sunt nascuta in anul porcului, ca toti cei din '71, dar nu o fi porcul de aur, ca nu ma da norocul afara din casa .

Androix-am vazut pozele de la munte. S0a schimbat mult Filip, aproape de nerecunoscut.

iuliana-mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut montajele tale. Foarte frumoase. Imi pare rau ca nu ma pricep sa-i fac si eu asa ceva Mayei. Este greu?

newmami-eu ziceam ca am stricat ca i-am pus multe picaturi, pentru ca eu i-am pus din alea decongestive. Cu solutia salina o curat mereu, dar aia nu ajuta la desfundat. DE 2 zile am oprit picaturile, in afara de solutia salina si vad ca si-a revenit.

blackpanterro-am vazut si filumeletele tale cu blodutul cel dragut. Si Maya este fan Elmo. DE fapt ea se uita numai la Sesame Street, alte desene nu o intereseaza.

Mickyyy-ma lasi cu gura cascata cand pui filmuletele astea. Mai ales ca Maya nu vorbeste. I le-am pus si sotului meu sa le vada ca zice ca sunt nebuna cand ii zic ca Maya este in urma.

monu-imi pare tare rau ca nu a mers cu bona. Dar poate iti gasesti una mai buna. Sa stii ca eu si Maya ne uitam zilnic la pozele cu voi si abia asteptam sa va revedem la vara.

NU am apucat sa citesc tot, asa ca scuze daca nu am raspuns tuturor. Week-end placut!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Iulia! Sa ai parte de iubire nemarginita!

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

MUltumim de aprecieri fetele!

Danelutza, daca nu sunteti scumpi veniti si la noi ca avem de astupat niste gauri pe care le-a facut soata in perete.

NewMami, daca crezi ca poate avea o problema la ochi io zic sa meri la doctor sa verifici.
Apropos, vorbeai tu de ce cleaning freak esti, si io is la fel, mor daca e dezordine in casa, fac mereu curat cate putin si nu se strange nimic niciodata.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

http://www.dropshots.com/adrianayampey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mor cind va aud! Asa cum nu intelegea Ioana cum e sa-i placa cuiva sa invete, asa nu inteleg eu cum e sa-i placa cuiva sa faca curatenie. Si mie imi place sa fie curat, mi-e draga de nu mai pot casa imediat dupa ce am facut curatenie generala si fac atit cit ma tin puterile si cheful... dar daca as fi obligata sa fac chiar tot timpul, chiar si cite putin... cred ca m-as da cu capul de pereti. E adevarat ca si daca nu fac chiar mereu se aduna si tot acolo ajung pina la urma, adica la dat cu capul de pereti. Chiar as fi curioasa de unde va vine aceasta chestie cu ordinea si curatenia, adica mai mult cu ordinea, la curatenie nu stau rau, pentru ca frec tot timpul si e, in general curat... pe dedesupt. Trebuie analizata aceasta calitate, eu nu o am si gata! Culmea este ca la invatat si la servici am fost tot timpul foarte ordonata, sa ma fi vazut ce caiete aveam si carti... mureau toti de invidie. Si acum la fel, am niste cursuri atit de ordonate si de frumos aranjate, ca nici nu ai zice ca sint ale mele. Nici casa nu e chiar cu curu-n sus in ultimul timp, dar casa imi cere un efort peste puteri, pe cind restul nu.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, asa sunt de mica, noi in Ro avem un apartament de 21 m patrati, camera mea si a sorei mele era si sufrageria si tot, iar bucataria era si camera mamei.
Asa ca la noi se facea zilnic curat in casa, cum ne trezeam ne faceam patul, ordine, aspiram ca de ziua era camera de oaspeti nu?Cum sa fi primit oameni in casa cu plapumi si perini peste tot.Si uite asa am devenit foarte ordonata in tot ce fac.La scoala si la servici la fel am fost.
Imi place, nu as putea sta sa ma uit la dezordine si sa nu fac nimic, dar asa sunt eu, asa am crescut, facand curat :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

http://www.dropshots.com/adrianayampey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit ca tare dor mi-era de voi. Am ajuns acasa, chiar cum e vorba "home sweet home", ca a fost bine prin strainataturi dar am dus dorul caminului nostru, prietenilor, familiei. Am ajuns duminica, dar abia ieri am reusit sa ma reconectez la net ca am schimbat reteaua si sper de acum incolo sa nu mai am probleme.
Pe scurt- am calatorit mult, a fost o vacanta de vis, am vazut locuri frumoase, am facut o multime de poze - cele mai reusite o sa le pun pe net sa le vedeti si voi. Cel mai frumos loc de stat si crescut copiii mi s-a parut Geneva, un oras destul de linistit, cu aer de munte, multa verdeata si locuri de joaca, curatenie, ce mai, mi-a ramas la suflet. Mi-a placut Malaga cu munte, mare, plaja, flori in culori vii si...capsuni delicioase. Cel mai mult m-a impresionat slujba de la Catedrala Notre-Dame, canta o fata cu voce de inger, acompaniata de cor. Iar cea mai frumoasa senzatie traita a fost sarutul sotului sub Turnul Eiffel sclipind cu mii de luminite, in noaptea de 14 februarie.
In maxim o saptamana trebuie sa soseasca si Cd-ul cu poze, ptr ca in graba am uitat sa-l mai pun in bagaje.
Am fost bolnava o saptamana si atunci am simtit lipsa de a avea pe cineva care sa te ajute. Acum inteleg cum se simt fetele care sunt departe de familie, de prieteni. aici puteam apela oricand la cineva care sa stea cu Alex, sa ma ajute, dar acolo..a trebuit sa trec peste febra, frisoane, dureri ingrozitoare de cap si gat si sa ies cu copilul afara, sa fac mancare, ptr ca sotului ii era imposibil sa lipseasca de la cursuri.
Acum s-a trezit si mandra mea, mi s-a catarat in brate si vrea sa atace tastatura. Abia astept sa vad poze, filmulete cu voi si piticii, sa citesc ce-ati mai facut. va pup si un weekend linistit!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Danelutza, e tare de tot Isabella, ajutor de nadejde L-am chemat si pe tati sa ne amuzam impreuna:))))
OLgaM< tot cu raceala va luptati?
Mygirl, bine ai revenit! Ce romantic trebuie sa fi fost de sf. valentin Asteptam poze multe.

Gagici e frig rau afara, brrrrrrrrrrrr! Ii tot spuneam mamei de Nelia cum se bucura ea: azi sunt numai -17 grade, ce bine, puteam sa stam si noi mai mult afara:))
SI daca la noi sunt -6 grade si bate vantul am zis a e prea frig sa ies din casa LOL

Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara in concurs

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

Danelutza super zidarita daca nu e prea ocupata vrem si noi sa vina sa ne ajute.

Oana bine ai revenit acasa.

Iulia zi-mi te rog si mie cum se cheama melodia pe care ai pus pozele,ca imi place tare mult.

Fiicamea azinoapte a avut concert si acuma se da obosita si eu numai pot de durere de cap.Ma duc sa ii mai fac o cafea ca poate vad viata mai roz.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata! La mine la calculator arata -6grade la Bucuresti!!! Brrr... N-am scos inca nasul afara, dar trebuie sa iesim la cumparaturi.

Oana, bine ai revenit! Cum a reactionat Alexandra cand a ajuns iar intre lucrurile si jucariile ei?
Ma bucur mult pentru tine ca ai avut asa vacanta reusita! De-abia astept pozele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!

La multi ani, Iulia!
La multi ani, Miki!
Sa aveti parte de tot ce-i bun si frumos pe lume! Sa va bucurati de copilasii vostri!
P.S. Scuze pentru intarziere.

La multi ani, sotului tau, Anca!
Sa traiti clipe minunate si fericite ani multi impreuna si sa va bucurati de minunea din viata voastra!

Oana bine ati revenit acasa! Mi-a fost dor de voi.

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput