Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
fran spune:
Va mai amintiti de AndreeaC, mama care a murit anul trecut la nasterea fetitzei ei? Am aflat ca poza Mariucai este in concursul de foto, la pag.14, se numeste "frumoasaa". Nu e chiar o poza artistica dar fetitza e intradevar foarte frumoasa...Mie mi-a ramas in minte poza din bratele bunicii, la cateva zile dupa nastere...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Margott spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile bune!
http://community.webshots.com/user/arcultro
Danelutza spune:
La multi ani, Margott ! Sanatate, fericire, bucurii, tot ce-ti doresti sa te inconjoare, zimbete si zile senine.

Ruxel spune:
Nelia multumesc mult pentru idei si ajutor.
Astazi am obtinut de la cineva de pe DC cartea de bucate in format electronic a: Sandei Marin, Radu Anton Roman si Gheorg (ala de facea emisiuni la protv). Sa vedeti acum ce priceputa o sa devin. Cine le vrea sa-mi dea adresa de mail si le trimit urgent !!!
pupici si o seara excelenta
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
Cloreta spune:
LA MULTI ANI IULIA! FRUMUSICO, SA AI O VIATA MINUNATA PENTRU CA MERITI, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU SCUMP, SA ITI INDEPLINESTI TOATE VISELE!
Am scris un mesaj gigea si mai aveam deschisa o fereastra, am primit nu stiu ce mesaj pe mess si am inchis fereastra cu mesajul meu proaspat scris
Aveam un mesaj mai lung pentru Newmamisi s-a dus:( LA varsta asta nu cred ca se fac tratamente dupa parerea mea, fratele meu s-a vindecat de strabism si a inceput pe la trei ani jumate sau patru. De fund de ochi nu cred ca poate fi vorba acum, s-ar vedea daca ar avea probleme de vedere si asta se face pentru stabilirea dioptriilor. Control clasic oftalmologic la copii asa mici a aprope imposibil. Dupa doi ani poti sa intrebi. Sanatate multa!
Adriana
. Ei, ce de frumuseti de lucruri gasiti voi pentru copii. Aici oferta saraca dar preturi care sar calul.
Na ca nici nu mai stiu ce am mai scris inainte
Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara in concurs
Pozele mele
gabitzam spune:
Ruxel, baga-le pe contul nostru comun!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Vretzi sa va construiti o casa, va ofer gratuit zidaritza mea
http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070222&ctime=133218

Ruxel spune:
Mai Gabitza ca bine zici
.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
Ruxel spune:
Haideti ca frunzarind DC-ul s-a rezolvat problema cu cartile de bucate. Exista un subiect si o propunere a altor fete de a crea un cont pe yahoo unde fiecare sa trimita carti interesante si de unde pot fi downloadate cu succes.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156
Alex si Bia
NewMami spune:
Danelutza, e MORTALA ISABELLA

Cloreta, multumesc frumos de sfaturi 
. Si eu cred ca se va corecta, dar o sa-i cer totusi pediatrului o trimitere la oftalmolog si pana la 2 ani poate ajungem sa-si spuna si el parerea.