Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Va mai amintiti de AndreeaC, mama care a murit anul trecut la nasterea fetitzei ei? Am aflat ca poza Mariucai este in concursul de foto, la pag.14, se numeste "frumoasaa". Nu e chiar o poza artistica dar fetitza e intradevar foarte frumoasa...Mie mi-a ramas in minte poza din bratele bunicii, la cateva zile dupa nastere...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Va multumesc din suflet pentru urari si pentru gandurile bune!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Margott ! Sanatate, fericire, bucurii, tot ce-ti doresti sa te inconjoare, zimbete si zile senine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Nelia multumesc mult pentru idei si ajutor.

Astazi am obtinut de la cineva de pe DC cartea de bucate in format electronic a: Sandei Marin, Radu Anton Roman si Gheorg (ala de facea emisiuni la protv). Sa vedeti acum ce priceputa o sa devin. Cine le vrea sa-mi dea adresa de mail si le trimit urgent !!!

pupici si o seara excelenta

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI IULIA! FRUMUSICO, SA AI O VIATA MINUNATA PENTRU CA MERITI, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU SCUMP, SA ITI INDEPLINESTI TOATE VISELE!
Am scris un mesaj gigea si mai aveam deschisa o fereastra, am primit nu stiu ce mesaj pe mess si am inchis fereastra cu mesajul meu proaspat scris
Aveam un mesaj mai lung pentru Newmamisi s-a dus:( LA varsta asta nu cred ca se fac tratamente dupa parerea mea, fratele meu s-a vindecat de strabism si a inceput pe la trei ani jumate sau patru. De fund de ochi nu cred ca poate fi vorba acum, s-ar vedea daca ar avea probleme de vedere si asta se face pentru stabilirea dioptriilor. Control clasic oftalmologic la copii asa mici a aprope imposibil. Dupa doi ani poti sa intrebi. Sanatate multa!
Adriana. Ei, ce de frumuseti de lucruri gasiti voi pentru copii. Aici oferta saraca dar preturi care sar calul.

Na ca nici nu mai stiu ce am mai scris inainte

Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara in concurs

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ruxel, baga-le pe contul nostru comun!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Vretzi sa va construiti o casa, va ofer gratuit zidaritza mea http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070222&ctime=133218

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mai Gabitza ca bine zici .

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Haideti ca frunzarind DC-ul s-a rezolvat problema cu cartile de bucate. Exista un subiect si o propunere a altor fete de a crea un cont pe yahoo unde fiecare sa trimita carti interesante si de unde pot fi downloadate cu succes.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156

Alex si Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Danelutza, e MORTALA ISABELLA

Cloreta, multumesc frumos de sfaturi . Si eu cred ca se va corecta, dar o sa-i cer totusi pediatrului o trimitere la oftalmolog si pana la 2 ani poate ajungem sa-si spuna si el parerea.

Mergi la inceput