Copiluti de mai-iunie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
fran spune:
S-a intors tata in parc un pachet de nervi si Iepu' moarta de sete. Un tigan l-a tinut de vorba in timp ce altul le-a furat termoizolantul cu bibe cu apa. Era Avent gen borseta...
Dupa ce mi-au trecut nervii vis a vis de minunata nostra tara am inceput sa ma amuz gandindu-ma la fatza alora cand au vazut ce au sparlit...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Ruxel spune:
Andreea sunt tare dragutze pozele, dar ultimele doua in care e Filip pe umerii lui taica-su si cu muntii aia in spate sunt dementiale. Am vazut ca si tu ti-ai amestecat bebeul din burta pe partie. Eu cand eram insarcinata cu Bia in luna a 4-a, m-am dat in Predeal pe derdelusul de la posta cu un faras dinala gen lopata care are un maner sa te tii si il pui sub fund..........si apoi Dumnezeu cu mila cand te mai opresti. Atunci cred ca am zdruncinat-o pe Bia rau de tot de a iesit asa zapacita.
Iuliana filmuletele cu fetitzele tale sunt superbe. Eu trebuie sa ma uit la pozele sau la filmuletzele copiilor vostrii cand nu ma vede Bia, pentru ca altfel nu se mai da jos de la calculator sau de la mine din brate. Si asta nu ar fi problema, daca nu ar vrea si ea sa butoneze....ceea ce de fiecare data se lasa cu un restart de computer sau cu stergere de cine stie ce date sau documente.
Acum am intors capul sa vad ce face ca era prea liniste in spatele meu.....si domnisoara a luat un pulverizator de geamuri cu care stropea pe parchet si apoi cu o carpa stergea frumos.
Ma duc la ea ca a inceput sa stropeasca toata casa
.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire
blackpanterro spune:
Ruxel, am votat si eu!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
http://www.dropshots.com/adrianayampey
NewMami spune:
Iulia, absolute superbe mai ales protagonistele colajelor
dar si colajele. Nu-I asa ca-I o adevarata placere sa lucrezi la ele. Si eu ii fac tot timpul lui Patrick si le burn-uiesc pe DVD (si ptr. noi dar si ptr. parinti in RO). As sta cu orele sa le fac, eu ca eu sotul ce le mai bibileste. Cel mai mult in place unul cu portret fata de la 1 luna pana la 1 an. Ma gandesc ca la batranete cu astea vom ramane
.
Androix, ce zi misto ati avut. Atata fericire, destindere, relaxare aduc pozele voastre. Filip e tare dulce si a crescut mult in ultimul timp.
Ai gasit softuletul? Aseara am ajuns tarziu acasa si n-am avut timp sa ma ocup de el.
Fran,asa e si la noi si datorita faptului ca asa l-am invatat pe Patrick e destul de usor sa pastrez curatenia. La noi jucariile sunt impartite pe 3 nivele, nu toate in aceiasi camera. Cele mai maruntele sunt intr-o cutie mare de jucarii, iar restul fiecare la locul lui. Nu plecam dintr-un loc pana nu le pune la loc (uneori cu ajutor) si lasam curat pentru data viitoare. Si carti scoate una, doua (http://new.photos.yahoo.com/copiluti_mai_iunie/album/576460762366575154/photo/294928804240747798/42) si dupa ce se satura de rasfoit le punem la loc si scoatem altele.
Daca apare Montessori in Bucuresti cred ca merita sa platesti pentru ea. O sa-ti dau mai multe detalii in toamna, cand as vrea sa inceapa Patrick caci mami mi-a promis ca in vara cat stam in Ro il invata la olita
.
OlgaMustata, nu cred ca i-ai facut mai mult rau folosind picaturi de nas, totusi nu e normal ca si dupa 2 saptamani sa ii curga inca nasul. Eu folosesc apa salina mai tot timpul chiar si sa-l curat in nasuc. Deja isi spray-eaza singur Patrick. Noi cred ca am scapat, deja nu mai are mucisori si e mult mai bine. I-am dat Robitussin Cold, Cough and Running nose. Apa salina si Vicks pastille in priza (e o placere in camera lui).
Multa sanatate si tie
.
Ruxel, fiindca tu esti toata ziua cu Bia, ea stie ca cu tine poate face orice. Asta e motivul pentru care cu tati nu face fite. Sunt asa niste smecheriastia mici. Te-a prins ca tu cedezi, greu o mai dezveti. Eventual o vacanta mai lunga a lui tati sa uite de naravuri.
Si noi calatorim foarte mult dar am carat sau cerut de la hoteluri pack and play. Acum avem o mica problema caci e prea mare de pack and play, dar prea mic sa doarma singur intr-un pat de hotel. Ma uit sa-I cumpar un pat de toddler ceva care se strange si se poate lua cu tine. Cat vom fi in Ro va fi Ok caci mama inca mai are patutul nostru de cand eram mici, din lemn sanatos si facut de bunicul meu (la dimensiuni de pat de o singura persoana). Plus ca grilajul din fata se ridica, asa ca numai bine ne prinde. Nici cand mergem in vizita la prieteni pentru o noapte, doua nu il iau sa doarma in pat cu noi.
Noi in schimb avem o alta problema, adoarme mai greu cand mergem undeva ptr. ca el e invatat sa adoarma singur in camera. Daca cumva stau sa il mai mangai nu adoarme si dupa un timp se pune in fundulet si imi spune “go, mammy, go”. Sper ca nu va trebui sa-I cumpar camera de hotel separat de pe acuma.
Loreen? Busy?
nelia spune:
Am o durere de cap, de-mi vine sa dau cu el de paminat. E clar ca hormonal nu e e ceva in regula, ca sint in acea perioada din luna, dar in ultimele luni imi trecuse si ma linistisesm. Acum am o presiune pe ceafa si ma doare tot capul, dar pur si simplu simt ca il am si ca e mare si greu, atit de tare ma doare.
Am citit rapid ce ati mai scris, ca ieri nu am apucat sa intru, si noi ne incadram la treziri noaptea si la baut lapte, numai ca e de la titza, nu din biberon, ceea ce pentru mine e cam acelasi lucru, pentru ca oboseala e aceeasi. Tudora are trei nopti in viata ei dormite de la un capat la altul, in rest se trezeste la fiecare 3 ore fix si cere titza, ca atunci cind era bebelus. Nu suge mult, citeodata nici nu simt ca trage si in citeva minute adoarme la loc, dar e obositor pentru mine. Am incercat sa nu-i dau... crd ca ne-au auzit si vecinii din blocul vecin si de la casa vecina. Nu-mi permit sa-i trezeasca pe toti, si pe tati si pe Agata, ca ei au programul lor dimineata si se trezesc devreme. Mai nou, Agata se trezeste si ea de doua ori pe noapte, de frica. Nu plinge, nu tipa, doar se trezeste si spune ca a visat foarte urit si ca ii e frica sa mai doarma singura. Ea doarme singura de la 2 ani si rar am avut asemenea probleme, desi au mai fost nopti cu vise urite. Asa ca, sint zombi! Sint foarte obosita si nu am energie sa fac nimic ca lumea, pe toate le fac de mintuiala, ca trebuie facute, daca ar fi dupa mine, m-as aseza intr-un pat si m-as mai da jos de acolo dupa prinz.
Ruxel, Spirit - Stallion of the Cimarron si Brother Bear 1 si 2 le stim si le avem, au fost mult timp preferatele Agatei, dar nu stim Balto. Trebuie sa-l intreb pe prietenul care ni le da, dar sa-mi zici un pic cu ce e, ca sa stiu daca e pe gustul Agatei. Sa stii ca si eu m-am intrebat daca nu sint cumva nebuna... la mine fetele fac tot felul de mofturi, pling, se cearta sau chiar se bat pe jucarii... plec la curs transpirata si suparata ca nu fac fata, ma intorc dupa 4 ore si ce crezi? II gasesc pe toti linistiti, il intreb pe tati cum a fost, ah, bine. Nu s-au certat, nu au plins? Nu. Au mincat? Tot. Si ce-ati facut? Pai ne-am uitat la un film, ne-am jucat... Si nici Tudora nu a plins? Nu.
Intreb la gradinita, la fel. Si cum ma vede pe mine: maaaamiiii! Si lacrimi de crocodil... Aia mare cu ale ei... Si asa ma tin cit are don'soarele chef. Ce sa intelegi din toate astea!?!
Newmami, si mie tot ultima mobila mi-a placut cel mai mult. Voi aveti acolo si Neoset, care are mobila tare draguta. Aici nu e si tare rau imi pare. Am vazut pe net ca mai ales pentru baietei aveau seturi foarte dragute. Nu stiu cum e calitatea, dar banuiesc ca la fel ca cea din Ikea, adica indoielnica.
Din poze, pare mai trainica mobila aratata de tine.
Gabitzam, nici Tudora nu are rabdare sa se uite. Si nici eu nu-i punin afara de Einstein si de Pooh, care ii place. Se mai uita la desenul Agatei. Nici Agata nu are decit unul singur pe zi si o jumatate de ora de jocuri pe calculator (daca o lasa Tudora). Ah, si imi mai plac Tom si Jerry. Teletubbies sint alea cu papusile extraterestre? Le-as vrea si eu, daca se uita ai vostri. Daca sint alea, Agata a fost intr-un timp cucerita de ele, avea si maimutoii, toti 5! Acum mi-am adus aminte, cred ca avea in jur de doi ani. Sint mari filmuletele?
Androix, am vazut pozele. Ce hainuta frumoasa are Filip! Dar nu am vazut aratarea, ca imi deschide o poza cu el pe sania trasa de tine. Munte, of!
Cine se duce pina la Omu sa salute cabana noastra preferata iarna? Sau in Ciucas... Sau... Gata!
Mickyyyyyyy, mai pus si eu citiva de y in plus, ca sa stii ca exclam! Nu-mi vine sa cred ca Daria are aceeasi virsta cu Tudora! Bravo!!! Ma laud si eu cu ce pot: astazi a sunat telefonul si Tudora a spus clar, ca niciodata: mamiii, tzuna! Si apoi se uita la o emisiune pentru copii, in engleza si personajul de acolo punea niste
intrebari copiilor. Si ma trezesc cu Tudora raspunzindu-i: nooo, yaaaa! Am tras eu concluzia ca intelegea ce intreba nenea ala si ii raspundea. Si aseara a zis cu-cu-cuuu! cind a vazut cucosul si cat-cac cind a vazut gaina!
Iuliana, am vazut filmuletele! Sint foarte frumoase fetitele tale! Si filmuletele foarte reusite. Numai ca OneTrueMedia mie imi aduce aminte de cearta pe care am avut-o cu sotul cind le-am facut fetelor filmuletele acolo... Nici acum nu inteleg ce l-a suparat atit de tare...
Din pacate, trebuie sa ma opresc aici, ca mi-a cam expirat timpul de stat la calculator. Se face chat astazi? Sau am inteles eu gresit...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
Va vine a crede ca numai dupa 4 zile bona a clacat?!
A zis ca e prea greu cu copii asa de mici desi treaba ei era Alexia si nu ambii copii.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Mickyyy spune:
monu, mai bine ca a avut forta sa recunoasca si ca a clacat acum, altfel cine stie ce surprize ai fi avut cu ea in viitor. Succes c-o noua bona, desi sunt constienta ca nu va fi deloc usor de gasit.
nelia, multumim de "y"-uri
. Fiecare copil are ritmul lui, fiecare copil are pluisuri si minusuri, la daria singurul lucru cu care pot sa ma laud e "vorbaria" (si asta i se datoreaza in cea mai mare parte Malinei), in rest....e un copil ca toti ceilalti, poate chiar mult prea firav pentru varsta ei (adica are undeva in jur de 10 kg 
) nu exceleaza in nimic. Poate doar in traznai, si cand te gandesti ca's 2...cand isi pun mintea amandoua.......ne stiu toti vecinii la ce balamuc starnesc
!!
Cum e cu Agata, ati primit rezultatele de la teste?
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
NewMami spune:
Nelia, nu stiu daca avem Neoset sau nu, eu ii iau din State ca e mult mai ieftina si modele mai deosebite. Nu imi mai pierd timpul cautand prin magazinele de aici. In Canada nu stiu cum nu le e rusine sa puna asa preturi mari la care mai adaugi si 14% taxe. Haine, jucarii (aceleasi modele, calitate) in State sunt la jumatate de pret.
Prima Lectie de Ski
Androix spune:
Aratarea e de fapt printre celelalte poze, dar am vrut sa intelegeti si de ce atata interes sa apara motz
vad ca si mie imi deschide la fel. Dati mai jos si o sa fie un dihor impaiat cu un zambet fermecator. Si aici www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070220&ctime=225026" target="_blank">axinte se pregateste de mers la munte
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Ruxel spune:
Nelia desenul Balto este cu o fetita care are un catelus. Fetita se imbolnaveste si catelul face tot posibilul sa o salveze. Ti-am zis foarte pe scurt, dar crede-ma ca o sa-i placa.
Adriana merci pentru vot.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire