Copiluti de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hop si eu...asa un pic, numai sa va aratla ce am muncit azi si ca sa ma laud, bineinteles, ca...deh...sint mama si eu...si inca de 2 ori:).

Fetele amindoua http://www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Emma http://www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Diana http://www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tare frumoase sunt, Iuliana! Bravo!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Andra-vroiam sa-ti zic si eu ce a zis Androix-la 9 chiar e -sau a fost- si maternitate. Cred ca tot Berceniul e arondat la maternitatea aia
NewMami-eu eram cu Montessori, am prins un fir cum ca ar apare si in Bucuresti din toamna viitoare. Eu am mai citit de pe net diverse si am inceput deja sa aplic unele chestii cu Iepu'. Deja a invatat o chestie importanta-stransul jucariilor. Nu-l face pana la capat-si e si absurd sa ai pretentia asta de la ei la varsta asta-dar dupa ce se joaca cu ceva il duce in camera unde ii e locul-sau chiar la loc, pune cartile in raft-cam 3-4 bucati, daca a scos mai multe restul imi revin mie, aduna pietricelele si margelutzele in cutia lor-nu toate, dar macar initiaza operatiunea...Prima chestie importanta pe care am invatat-o din sistemul Montessori-fiecare jucarie are locul ei, la care copilul poate ajunge singur oricand, camera nu e sufocata de jucarii(la noi e acum sufocat...balconul), si le rotim la cateva zile. Si e relativ ordine prin camere fara prea mult efort...
De pe www.michaelolaf.com/JCcontents.html" target="_blank">aici am mai citit eu.
Adriana-pai ala din pozele noastre e pat normal de o persoana. Depinde cum sta salteaua pe pat , daca e incastrata-nu se poate rabata in jos laterala aia-ca la noi, daca salteaua e deasupra patului se poate si rabata-dar de mers merge la orice pat. In principiu cel putin...
Poza pusa de Mikyyy-berea e a mea, nu va mai obositi, e cea cu NUFERI, am zis de ieri.
Ruxel-eu nu am la cablu BBC Prime, o sa incerc sa caut pe net...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

iuliana, superb colajul, superbe protagonsitele , sa va traiasca

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Fran, esti invitata mea la o , cu tot cu iepurete .
Ma rog, pentru iepu pregatim o limonada, si pun pariu ca cele 2 caprite ale mele vor fi foarte incantate de-o harjoneala, asta in caz ca vreti sa ne faceti o vizita, si vorbesc la modul cel mai serios .

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mikyyy-mersic de invitatie, pana una alta raman la berea virtuala, ca am una mie treburi in we, da' nu uit invitatia, poate punem de o intalnire...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

OanaC, multumesc de intrebare, am scapat de raceala siTeodora sanatoasa.
Ruxel si eu eram fan BBC Prime cand eram acasa, aici la mama nu am in grila de programe:((
Ce colaj frumos are Iuliana! Si Nelia facuse unul la un moment dat.
Nume si varsta spune si Teodora demult, o cheama Duda si are doi ani:))))
Mai fetelor a inceput garga a mea cu niste crize de ma zapaceste. Tipa ca apucata fara motiv, daca ajung acasa si vreau sa o pup fuge si urla, e ciufuta si a inceput sa faca niste fitze... Ma gandesc totusi ca poate ii ies afurisitele alea de masele ca isi baga si mainile in gura si ea nu a facut pana acum asa ceva. Dar cateodata am impresia ca de nervi o face, nu stiu ce sa mai cred.
Ah, dimineata s-a trezit la ora sase

Votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> domnisoara in concurs

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Cloreta o votasem demuuult, fara sa stiu ca e a ta .
Nelia superbe printzesele tale. Iti vine sa le mananci nu alta.

Mai scriu putin mai incolo ca acum ma duc la Alex la teme cat doarme Bia...

Alex si Bia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Iuliana superbe sunteti toate trei......sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Androix l-am vazut si pe voinicelul de Filipu la munte...Te-ai dat si cu saniuta...bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Iuliana, wow ce frumos e filmuletul cu amandoua!!Ce bine seamana fetele intre ele, parca sunt aceeasi persoana in unele poze si sunt foarte invidioasa pe sunculitele lor :) dati-ne si noua putin...cand o sa aflu secretul de al face pe Aidan sa manance asa cum trebuie trag o betie....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

http://www.dropshots.com/adrianayampey

Mergi la inceput