PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 29
Muuh spune:
A dat Lidia doua link-uri cu ce se poate intampla de la banana intrati si voi sa cititi acolo. Conform altor teorii nu se intampla nimic si este chiar recomandat ca banana sa fie introdusa printre primele alimente.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Alexia27 spune:
Maryion, Muuh, branza iese foarte buna;combinatia cu piersica (de la Hipp) a iesit cah, si ma gandeam ca poate nu merge combinatia asta. Nu mai inteleg nimic
Eileen Nicole
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by maryion
emiliapop referitor la cerealele Milubrei.
Si eu tot din alea folosesc.
Cand intrebi ca este mult la ce te referi?
Te referi la faptul ca bebe bea 200 ml sau la cate linguri pui?
Daca pui 200 ml apa este normal sa pui 10 linguri de cereale (regula de 3 simple), ele contin lapte si nu poti pune mai putin pt ca atunci ii dai prea apos.
Al meu bebe papa doar 130 ml apa + 7 cereale, dar este mofturos.
Tu de ce nu ii dai 130 si sa ii mai dai altceva felul 2.
Parerea mea! Daca este grasunel nu prea sunt indicate asa multe cereale.
Eu le mai combin cu fructe si atunci nu ii mai pui 200 ml apa.
Incearca si asa.
VARSTA DARIUS-THEODORPOZE
Maryde
Darius-Theodor (14.07.2006)
Da, ma gandeam sa nu fie prea mult pentru ficatul lui sa ii pice greu cat despre grasunel nu poate fi vorba ca noi suntem lungiiii si slabuti si poate mai punem ceva pe noi
.emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
crissa71 spune:
Buna fetelor,
Va pup pe toate...le multumesc celor care au intrebat de noi..si care s-au gandit la noi...
Urez la toti puiutii si la toate mamicile si taticii lor multa sanatate,multe lunute, multi ani fericiti impreuna!!!
Noi suntem mult mai bine....acum cu programarea la Iosup nu ma doare nimic(am si zile cand nu ma simt bine..dar suportabil..nu ca inainte!!!) de vreo 2 saptamani..ca asa mi se-ntampla mie...dar nu ma plang!
E bine ca pot sa stau pe picioare si ca pot sa ma ocup de Cipic...
Cipic e bine mananca legume si pui..si branzica..sta in fundulet dar nu f. mult si chestia care ma sperie e ca nu sta drept..are cocoasa(jos in dreptul rinichilor..e coloana curbata..!)..nu stiu daca e normal...OAre ar trebui sa-l duc la ortoped?!Mai are un bebe asa cocoasa?!
IN rest..nu stiu cand trec zilele...cu el si cu gospodareala...
Mi-ar trebui si mie un munte(ca am luat-o pe aratura..rau..si uleiul ala miraculos.. ca suntem tare deficitari la capitotlul asta...
P.S.- si noi avem probleme cu iritatia...
- noaptea ne trezim de 2-3 ori sa bem ceic..iar la sase suntem drepti..trezirea!!Drept urmare sunt zombi toata ziua...ca n-apuc sa mai dorm...
- nu stiu ce combinatii sa-i mai fac de mancarica...
- de saptamana viitoare o sa incercam iaurt
Va pupacesc pe toate..va doresc multa sanatate si sper sa am timp sa scriu mai des...Vreau..o sa-mi fac timp...De citit am apucat doar azi sa citesc capitotlul asta..ca-n rest...
HAi pupici la toata lumea!!!V-am dus dorul!!
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
anasia spune:
rucx, bine ati venit la piersicute!
ca sa ai pozele mereu la semnatura, te duci la profil personal, la semnatura si pui asa:
[url = " http://new. photos.yahoo.com/......" ]Alex sau cum vrei sa se numeasca [ / url ]fara spatii intre si in paranteze; activeaza-ti pm-ul!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
iulenca spune:
Mai fetelor eu i-am dat banana de la inceput si nu are nimik, nu e nici macar constipata. Inainte am facut o documentare atenta si nu am gasit nimik care sa ma ingrijoreze. Am citit linkurile date de Lidia dar nu dau explicatii clare si oricum sunt niste bloguri nu site-uri specializate. Iarasi nu vad de ce ar fi grea pt ficat banana, dar asta e doar parerea mea.
La munte am veni si noi dar suntem nasi in perioada aia asa ca de data asta zicem pas.
Buli pup Raresu mic.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA![]()
SARILLA spune:
Aaaa...pai eu intelesesem ca mergem fara baieti,de asta am zis asa...pai daca e cu soti cu tot,am putea veni,asta daca nu e plecat barbate-miu...dupa ce stabiliti data va zic daca venim sau nu...sa vad cum pleaca el...
In privinta locatiei...nu stiu daca am mai scris,dar mi-e indiferent...cred ca am mai scris...
Sabana, m-am uitat la preturi...ai idee cum e acolo cu prepararea mancaricii pentru bebei?Ca sigur o sa avem nevoie de acces la bucatarie sa le pregatim papa...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
SARILLA spune:
A! Si referitor la kk..si Razvi face de mai multe ori pe zi...dar nu cred sa fie vreo problema...
Muuh tu ii dai borcanas de la Hipp cu afine?Am vazut ca sunt,imi ploua in gura sa ii/ne iau...dar nu stiu de ce ma temeam de fructele astea de padure...sa nu fie cu potential alergen...asa aveam eu impresia...
Presupun ca ai citit tu si e ok?Yammmyyy...abia astept sa gust si eu...
POZE
Sabana spune:
quote:
Originally posted by SARILLA
Aaaa...pai eu intelesesem ca mergem fara baieti,de asta am zis asa...pai daca e cu soti cu tot,am putea veni,asta daca nu e plecat barbate-miu...dupa ce stabiliti data va zic daca venim sau nu...sa vad cum pleaca el...
In privinta locatiei...nu stiu daca am mai scris,dar mi-e indiferent...cred ca am mai scris...
Sabana, m-am uitat la preturi...ai idee cum e acolo cu prepararea mancaricii pentru bebei?Ca sigur o sa avem nevoie de acces la bucatarie sa le pregatim papa...
POZE
da asta ar fi o problema. dar eu m-am gandit ca ptr 2 zile ii dau borcanse si lapte.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Sabana spune:
Fetelor ce stabilim? Care weekend, locatie, hotel? Cine merge, cine nu?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com

de