PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Si Darius face kk de mai multe ori pe zi (3-4 ori).
Azi nu a facut, pana acum, decat o singura data.
Nu cred ca este o problema atat timp cat nu are diaree sau nu este constipat.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

multzumim tuturor pt incurajari, sper sa fie bine; eu sunt inca cu inima cat un purice si incerc sa fiu atenta daca apar semne (Doamne fereste!); vad ca mai tuseste din cand in cand putzin, altceva nu pare sa aiba.
Adelapop, si dari mai face cateodata de mai multe ori pe zi, dar vezi ca eu stiu ca kk alb nu e bine! suna medicul!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Am citit undeva ca sfecla rosie si spanacul nu ar fi indicate bebelusilor sub 1 an.
Eu ii dau spanac lui Darius.
Stiti ceva de chestia asta?

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucx spune:

Buna, fetelor! va multumesc pentru urarile de bun venit! pe baietelul meu il cheama Ioan Alexandru! As vrea sa pun poze, dar nu stiu cum...Poate ma prind eu sau poate ma ajutati voi! Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Maryion, iarta-ma ca nu mai fac! Sunt si eu incepatoare, abia alaltaieri am facut prima data branzica, nu stiam cantitati si alte alea. Acum am o alta nelamurire: i-am dat fetei branzica amestecata cu piure de piersici, si avea un gust de Nu stiam de ce se stramba mititica in halul ala...Cu ce pot sa o amestec sa nu mai dea reactia asta de amareala?

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

quote:
Originally posted by Genie

Sabina si noi am optat pentru Grecia la inceputul lui septembrie, mai intai vrem in iunie sa mergem putin la noi (desi nu imi place litoralul romanesc deloc) ca sa vedem cum reactioneaza bebelina...Daca e ok, in septembrie, tot cu masina, plecam si noi in Grecia
Emiliapop si noi avem probleme cu plictisitul la masa, de ex, chiar daca ii este foarte foame manaca bine primele 10 minute sa zic, dupa care incepe mataiala, o mai ridic, o mai plimb, o mai pun la loc, mai papa cat mai papa ...Eu nu o fortez, o las sa manance cat vrea ea...
Fetelor, dupa ce am incercat o saptamana sa ii dau completare NAN2, fara vreo urma de reusita, de azi am inceput cu Milumil2Nici pe asta nu-l vrea, a molfait putin biberonul, dupa care nu a mai vrut...Problema e ca am inceput sa am lapte din ce in ce mai putin si chiar nu stiu ce voi face daca nu accepta nici o formula...
Bulinuta...cum se simte Rares?

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Genie si Emiliapop-fetelor bebeii nostrii parca sunt facuti de aceeasi mama,observ ca au aceleasi tabieturi(cu plictisul la masa)
In legatura cu banana ,eu nu am stiut ca nu e indicat la bebei sub un anisor,si i-am dat de la 4 lunite,nu a facut nici o alergie ,chiar ii prieste.
POZE NOI CU MISSY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Alexia cu para cu mar amandoua coapte sau crude cu borcanele Hipp/Nestle cu diferite fructe. Eu de exemplu ii dau cu caise, piersici, afine de la Hipp si are un gust tare bun, ce nu mananca el ling eu.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Alexia nu stiu de ce iti iese rea la gust.
Si muuh spune ca este buna in diverse combinatii cu fructe, chiar si de la borcanelele Hipp (diseara la cina asta ii dau lui Darius)
Iti iese amara (ca nu am inteles bine)?
De care lapte folosesti?

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Si eu tot cu husbandu o sa vin la munte. Doar ca pt mine ar fi mai ok un w-end la mijlocul lunii ca apoi cred ca plecam din Bucuresti. Dar astept votul tuturor doritorilor si vedem apoi daca ne putem schimba programul. Predealul e ok pt mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by misimica

quote:
Originally posted by Genie

Sabina si noi am optat pentru Grecia la inceputul lui septembrie, mai intai vrem in iunie sa mergem putin la noi (desi nu imi place litoralul romanesc deloc) ca sa vedem cum reactioneaza bebelina...Daca e ok, in septembrie, tot cu masina, plecam si noi in Grecia
Emiliapop si noi avem probleme cu plictisitul la masa, de ex, chiar daca ii este foarte foame manaca bine primele 10 minute sa zic, dupa care incepe mataiala, o mai ridic, o mai plimb, o mai pun la loc, mai papa cat mai papa ...Eu nu o fortez, o las sa manance cat vrea ea...
Fetelor, dupa ce am incercat o saptamana sa ii dau completare NAN2, fara vreo urma de reusita, de azi am inceput cu Milumil2Nici pe asta nu-l vrea, a molfait putin biberonul, dupa care nu a mai vrut...Problema e ca am inceput sa am lapte din ce in ce mai putin si chiar nu stiu ce voi face daca nu accepta nici o formula...
Bulinuta...cum se simte Rares?

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Genie si Emiliapop-fetelor bebeii nostrii parca sunt facuti de aceeasi mama,observ ca au aceleasi tabieturi(cu plictisul la masa)
In legatura cu banana ,eu nu am stiut ca nu e indicat la bebei sub un anisor,si i-am dat de la 4 lunite,nu a facut nici o alergie ,chiar ii prieste.
POZE NOI CU MISSY

La fel si eu.
I-am dat banana de la 4 luni si nu a patit nimic.
Ce se poate intampla?

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput