PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabana spune:
Buna dimineata,
legat de munte. Alexia, Miruna, Misimica, Geliza, Ancutex, imi cer scuze, daca am sarit pe cineva plus cele indecise Sarilla, Consi, Larissa+ cine mai doreste eu propun ultima decada a lui martie, ma gandesc ca poate e mai cald weekendurile: 23-25 sau 30-1. Ce parere aveti? LOcatie supunem la vot: Predeal sau Bran?
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI 
Rares Ioan

David

Luca

Marius 

Robert 

Azi avem numai baietzei sarbatoriti
!!!
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Babee spune:
Neata
Scumpa foc Iana
.
Am citit de banane si citrice...Rebecca nu mananca inca.Si la Phillip am inceput tarziu, dupa 9 luni cu banana si manca bine, citricele dupa un an le-a devorat.Acum ce sa spun, fiecare face cum crede de cuviinta pentru copilul lui, fiecare fruct are proprietetile lui .
Noi iesim afara la plimbarica zilnica, si apoi il iau de la gradinita pe Phillip.
Zi frumoasa 
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
Neuronul
La multi ani sarbatoritilor zilei
Buli
Doamne ajuta sa fie si mai bine si sa va linistiti.Felicitari pentru dintisor
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
bulinuta27 spune:
am si o veste nasoala...avea aproape 8.5 kg iar acum nu mai are nici 8
la 7 luni asa ca cred ca o sa intram pe lista siluetilor 

bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Sabana spune:
Buli ma bucur mult ca bobocelul tau e mai bine. Ii dorim refacere rapida. Felicitari pentru primul dintzisor. Noi cred ca ramanem ultimii pe lista. Mai sunt copii fara dinti?
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
bulinuta27 spune:
acum vad de munte...sabana trece-ne si pe noi pls...sarna...hai ca chiar ma apuc de treaba...inchis si pagina ca altefl zici ca sunt lipita
va pup
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
babee, sabana 
Poze
dariana spune:
noi avem o veste proasta si sunt tare speriata: aseara darius a cazut in cap din carucior
, l-am lasat cred ca nici un minut singur si nu era asigurat, am auzit buff si cand m-am intors el rea pe gresie si incepuse sa urle; s-a lovit la frunte si la nasuc, era rosu in varful fruntzii, acum nu prea se mai vede. Am fost cu el la dr imediat dar ne-a zis ca nu e nevoie de radiografie, sa-l supraveghez 48 de ore. sunt speriata si acum, mi-e f frica sa nu pateasca ceva
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
iube2001 spune:
ola!
dEsi va citesc zilnic de scris nu prea apuc !
SA va zicem ceva de noi.....adica de DAria...
Avem 6 luni juma si 8 kg jumate.De la 6 luni merge in 4 labe cu diversificarea merge f bine ...papa legume, carnita ( de 3 zile) fructe( mar para) suc de mere, cereale de la milupa si laptic de la titzi si bibe seara completare.
Ca si progrese:
-mers in 4 labe dupa cum ziceam si mergem cu o viteza deja... deci la noi nu mai e cazul de tarc ca nu mai sta nicicum....deci trebe pazita non-stop ........si a facut o pasiune pt birou pt calculator....ne place sa rasturnam teancul de cd-uri a lui tati.
-ne ridicam in genunchi...e chestie de zile sa reusim sa ne ridicam in picioare
-stam in fund nesustinute dar nu prea ne place:(
-bem din canutza ( am vrut sa-i cumpar de la nuk sau de la avent din aia cu cioc moale dar fiimea se pare ca o agreiaza si pe cea de la primii pasi -cea cu supapa si cioc tare din care bea singurica sucul....
Inca nu avem dinti.... nu zicem nimik inteligibil!
Si acuma intrebare:
DAria de la 2 luni juma doarme toata noaptea adica se trezea la ora 7 juma..seara papa f bine laptic de la titi plus completare .Per total poate sa ajunga mai nou pe la 250-300 ml!!!!!!!In schimb a inceput sa se trezeasca dimineata tot mai devreme treptat...la 7..7 fara si azi la 6 juma!!!In timpul zilei doarme asa: dimineata- juam de ora max o ora pe la 9.........pe la 12 mai adoarme un pic afara......pe la 3 o ora si pe la 6 juma de ora...napul de la 6 am incercat sa il scot dar nu rezista pan" la 8 juma cand papa ..plange de oboseala pana o culc.
Pe la 6 luni a inceput sa doarma pe la 3 cate 2 ore si nu mai dormea de la 6........insa dupa 2 ziel a revenit la vechiul program caci nu rezista sa nu faca nani la 6....SEara se culca la 9 jumate....
Nu stiu cum sa fac......mai fac si alte piersicute asa?
Multumim de urarile de LMA pt ziua de 3 si uram si noi la randul nostru LMa piersicutelor nascute in ziua de 19!!!!
pupici
Diana si bebe DAria