Mamici de martie-aprilie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Roxygeo eu tot ca Elyannema orientex de pozitia bebelusulului dupa sughit - si uite ca la 35 de saptamini ea mai are loc si timp sa se mishte in sus si in jos - mii frica ca va creste brusc intr-o zi si nu va mai avea loc sa se coboare spre esire

referitor la sot pe coridoarele spitalului - eu nu stiu ce va fi atunci - dar stiu c evreau acum - va sta cu mine pina intru sa nasc, adica cit voi sta in palata si vor dura contractiile va fi linga mine ( asta cam cum imi inchipui eu) si cind nasc va sta sub usha - el si fratele meu - i-am amenintat deja, fratele meu a fost deacord din start - sunt ei o gashca de baieti de aceasi virsta si la toate au nascut suroruile, toti au stat sub usa - asa ca el e pregatit moral cu usa

De sot am vrut sa asiste la nastere, sa stea la capul meu, nu in locul medicului, el a mai asistat la nasteri( cind era student) si stie ce si cum - dar nasha de cununie a spus ca mai bine sub usa - nu ca as fi de acord cu ea( cica sa nu-l afecteze, prostii de care stiti ca se spune - sa nu poata sa-mi sufere prezenta dupa, etc) - am sa vad la fata locului, dar stiu precis ca daca nu va fi linga mine eu am sa fiu mai puternica, pentru ca atunci cind e alaturi ma bazez pe al si devin mai slaba - de aceea la interventia la ochi am mers cu mama si nu cu el.

revin acus

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Doina bine ai venit in de viitoare mamici, te primim cu bratele deschisesi sa ai parte de o nastere super usoara

Fetele dragute care se pricep o sa te treaca si in listuta {nu dati cu rosii dar mai e o graviduta de trecut}...poate imi trimite cineva pe Pm cum se face si daca reusesc ajut si eu la listuta cand pot

Mady bine ai venit in randul gravidutelor cu familii superstitioase....nici pe mine nu ma lasa sa cumpar nimic...m-am obisnuit oarecum cu asta.....am facut lista cu ce vreau...de la ce magazin le-am vazutr...sper sa se descurce...mobila o comandam maine dar cica nu o aducem acasa pana atunci.....iar hainute pentru spital merg cu sora mea...le cumpara cu bani de la ea..le ia ea acasa le spala l;e calca...as fi vrut sa fac eu asta dar ce sa-i faci....
Bine ca ai sotul aproape sa te ajute la nevoie

Aliona si te vaietai ca n-o sa apuci sa-i cumperi nimic si i-auzi cate ai cumparat...felicitari

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Fetele dragute si pricepute am gasit si cealalta graviduta noua Ditu o gasiti la pagina 3

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

pardon ma scuzati....pagina 4

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetelor!
Am intrat mai tarziu pe forum adica aproape de finalul sarcinii ca mai am vreo luna si jumatate dar ma bucur ca exista acest forum, din discutiile voastre am mai aflat cate ceva si observ ca toate avem aproximativ aceleasi "probleme".
Cred ca e foarte important sa ai incredere in medicul care urmareste sarcina si care va asista nasterea. Eu am noroc cu medicul meu ca este foarte relaxat si nu ma panicheaza in general ma incurajeaza.
Eu sunt la prima sarcina si sunt destul de speriata de modificarile prin care trec desi imi e clar ca sunt normale.
BB meu este baietel si este un pic mai mare decat "standardul" la varsta pe care o are 34+, are deja aprox 3.00 Kg
De azi mi s-a recomandat sa stau acasa ca sa nu grabesc nasterea, e cam plictisitor avand in vedere ca pana ieri am lucrat full time. Dar am niste dureri si trebuie sa ma odihnesc mai mult.
Va urez la toate o sarcina cat mai usoara (ce a mai ramas din ea) si o nastere si mai usoara (ca de momentul asta mi-e cel mai teama)
Doina 31 ani si BB Radu 34+

Mergi la inceput

Fetelor neavand ce face mi-am bagat nasul la mamicile de ianuarie - februarie si uitati ce am gasit

am primit acum cateva ore SMS de la mirandolina, dar nu am putut intra mai devreme:

"dilatatie 2 cm, contractii de la ora 8 din 5 in 5 minute, colul incapatanat, ma plictisesc, n-au paturi libere :(( asa ca stau in fotoliu, tot e bine- nu-l impart"
sper ca pana la ora asta a progresat dilatatia si mira a noastra mai are f f putin pana sa fie

hai mirandolinaaaaaaa!!!!!!!!!

Cred ca e vorba de aceeasi Mirandolina deci trebuie puse majoretele la treaba

Hai Mirandolina suntem alaturi de tine si asteptam si noi vesti

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

HAI MIRANDOLINAsigur e vb de ea......tinem pumnii...nastere cat mai usoara...si daca ne aude si pe noi careva da-ti un semn sa stim ca e bine.....

Karra 36+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Diana,sigur e vorba de aceeasi Mirandolina...asa ca...majorete si din partea mea!!!!!

Hai Mirandolina

Sa auzim numai de bine!!!!

Mihaela33+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

chiar credeam ca sunt singura pe aici....cat mai multe majorete pentru ea cred ca-i prind bine

hai Mira

Despre Alexandra mai stie cineva ceva ...de mult nu ne-a mai vizitat

Diana 31+ RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Mirandolina

roxana 34+

Mergi la inceput