Clipe din trairile sufletelor noastre...(17)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

quote:
Originally posted by Alex2

Ptr ca nu am acces in "salonas" scriu aici.




Alex, nu te supara ca nu esti singur fara acces. Ai concurentza :))




"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus


http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Alex,zau,am impresia ca te cam obsedeaza ideea......am impresia ca suferi de mania persecutiei,in afara faptului ca mesajul tau nu-l inteleg,nu are cap,nu are coada.
Si nu inteleg de ce insisti sa intri mereu si sa faci reprosuri pe un "ton" nu foarte placut,chiar tii mortis sa creezi discutii?
Te rog frumos,hai sa ne oprim aici,nu cred ca ti-a facut nimeni nici un rau,nu cred ca te-a jignit nimeni cu nimic.
Si nici nu cred ca e frumos sa cream discutii.

Noi am fost un grup vesel aici,un grup unit,un grup unde ne simteam bine cu totii.
Din fericire e dreptul nostru sa alegem si sa hotaram liber si neingradit ce vrem sa facem,nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui pentru actiunile mele.

Daca ne mai retragem in salonas la o cafea este pentru ca vrem putina intimitate si tocmai pentru ca,asa cum ai spus,acesta este un forum public(caruia ii multumim pentru ca datorita lui ne-am cunoscut),si pentru ca mai sint momente cind vrei sa fii departe de ochii lumii.

Accesul la salonas? Pai in salonas noi mergem la o sueta,nicidecum nu mergem ca sa stim ca cineva intra mereu si ne citeste din umbra,tacut,fara sa spuna nimic.Imi da senzatia ca omul acela este ascuns fata de mine,si in timp ce eu imi pun sufletul pe tava,el devoreaza tot ce spun,dar fara sa se arate......imi pare rau,nu gust senzatia.....

Intr-o gasca de prieteni,cred ca fiecare are ceva de spus.

Daca nu am fost destul de explicita,sint dispusa sa-ti dau explicatii in privat,cred ca nu se cade sa stricam ce a fost frumos la acest subiect.

Punct!

BRENDA


Sa avem grija de viitorul copiilor nostri

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Buna din nou si La multi ani de Florii!

Vad k scrieti prostii si ma faceti sa vin sa va cert. Ce tot aveti de impartit? Nu inteleg de ce luati totul asa personal. Intii de toate, ne cunostem prin intermediul acestui forum dar vietile noastre nu se intersecteaza sau... prea putin ca sa conteze asa k, luati pe fiecare asa cum e, cu bune si rele, k nu tre' sa il/o si duci acasa.
Alex, nici eu am inteles criteriile pt care unii sint acolo, altii nu. Nu vad insa, de ce pui la suflet. Noi parca vorbisem ceva...
Eu am acces in "salonas"... (sic sic) dar nu il frecventez din mai multe motive:
1. nu am timp delooooc... de abia am timp pt doua vorbe din cind in cind...
2. m-am obisnuit cu DC si cu smiley astia
3. stiu f bine k atunci cind aleg sa "imi pun sufletul pe tava", kiar si in fatza celor mai buni prieteni, sint constienta k in orice moment pot fi ranita, siii... din pacate, asta tot se intimpla, mai devreme sau mai tirziu, pt k asa sint oamenii. Dezamagirea e mai mare atunci cind vine de la un amic/prieten, decit de la un strain.
Pe mine ma intereseaza ce mai faci si citesc cu placere cind am cite un moment liber si sper k si ceea ce scriem noi (eu cu fii'mea) sa fie citit tot cu placere, nu cu simt critic.
Uite, k sa iti treaca supararea, Lara a pus niste poze, de azi:
www.dropshots.com/day.php?userid=216010&cdate=20070401&ctime=170854" target="_blank">poze de Florii sau Prima mea ROCHITZA!

Azi am fost in parc si pe urma la ai mei. Nimic nou... Doar k ieri cind am fost pe la Yana, am imprumutat de la ea rolele si azi in parc, m-am dat cu ele, cu fii'mea, evident. Adik ea in carut si eu pe role, impingind carutul! Super belea! A mers excelent... In felul asta sper sa mai miscorez , care e considerabil de mare!
Va pupic,

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006


www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA (19.02.2007)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

M-am gandit mai bine dupa ce am citit postul brendei. Ma retrag si eu din joc.

Punct




"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus


http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Am intrat doar sa vad pozele despre care spunea Marce intr-un mesaj offline pe messenger. La fel cum am incercat sa intru la club atunci cand Brenda lasase adresa "pe masuta in salons", si asa am realizat ca am acces restictionat. Mi s-a parut egoist sa lasi doar acolo adresa unde pusesi pozele cu Lara si Marce ptr ca eram cel mai...interesat sa le vad. In fine, mi-e egal de Grup-ul tau, Brenda, eu nu intru nici sa citesc si nici sa urmaresc din umbra, nu sunt nici frustrat si nici obsedat sa va urmaresc, am multe alte lucruri mai importante de facut in viata. Nu am scris ultimul mesaj ptr ca nu pot intra acolo, nu ma simt abandonat ptr ca nu pot intra pe Grup, ci l-am scris ptr ca aici postarile mele sunt ignorate, si chiar pe messenger. Motivele le-am spus: voi discutati "in salons", viata mea nu intereseaza pe nimeni, iar tu, Brenda o faci chiar intentionat. Si sa stii ca am citit, recitit acest subiect din urma, si chiar nu insist cu nimic si nu fac reprosuri, ai face bine, draga Brenda, sa-l recitesti si tu, inclusiv postarea ta din pagina 8, desi ma indoiesc sa vezi obiectiv situatia. Dar intru-cat mi-e egal, acest subiect nu va mai fi pe lista subiectelor urmarite de mine, si acest lucru am vrut sa-l trasmit si in acel mesaj "fara cap si coada". Forumul are mii de subiecte unde nu intru sa citesc, si nici sa postez.
Mereu am incercat sa-mi traiesc viata dupa propriile reguli, iar una dintre ele este ca "eu nu am nevoie de oamenii care nu au nevoie de mine", deci este evident ca intr-un grup atat "de vesel si de unit" nu am ce cauta, nu din mania persecutiei ci pur si simplu din bun simt. In ce priveste regula amintita, mai vreau sa adaug doar ca cei care sunt importanti ptr mine si ptr care sunt important, vom tine legatura in continuare. Iar forumul e lug si lat, nu trebuie sa ne limitam la acest subiect.
In concluzie, departe de mine gandul sa starnesc polemici si sa raspund provocarilor, am vrut doar sa explic celor care nu au inteles, si atata tot. Poate ar trebui sa explici si tu fetelor (unde vrei tu) de ce esti atat de pornita pe mine, cand cu cateva luni inainte vorbeai despre mine atat de frumos. Nu stiu sa-ti fi facut nimic in mod special, in afara refuzului de a-ti da numarul meu de telefon. Am crezut initial ca fetele, acolo, ferit de ochii lumi cunosc motivele ptr care "te-am dezamagit asa tare", si nu e ceva de discutat in public, dar poate ar trebui sa nu cad mereu eu cel care creez discutii. Ti-am mai spus, Brenda, esti subiectiva, nu ai cum vedea limpede situatia, si oricat as incerca sa "te impac" e inutil. La fel ca si acest mesaj, la fel ca si prezenta mea aici.
In final imi cer scuze daca am gresit cu ceva fata de oricare dintre voi, inclusiv fata de Brenda. Nu voi mai urmari acest subiect, din mai multe motive, unul este ca in curand nu voi mai fi parinte singur, dar raman acelasi "Alex2" pe forumul desprecopii.


Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Alex,ma faci sa rid.
Atita ipocrizie,n-am vazut de cind sint.....

Trebuia sa trimbitez pe la toate colturile despre parerea mea despre tine? Am preferat sa nu fac tam-tam,dar probabil ca tie iti place mahalagismul....uite ca mie nu.

Esti liber sa faci ce vrei,dar ingustimea gindirii tale,ma uimeste,ar fi trebuit sa stii ca nu refuzul tau de a-mi da nr de tel m-a determinat sa fac asta,ci unele afirmatii ale tale,care au spus tot cu privire la pozitia ta fata de noi si la felul cum ne tratezi.

desfasoara-te in voie,daca vrei,eu oricum am luat o pauza de net si o voi lua cit de curind side pe grup(care nu e al meu,dragule),pentru ca,asa cum spuneai,sint altele mult mai bune de facut.
Mi-a parut bine.

P.S. Ma tot gindesc la paranoia aia......

BRENDA


Sa avem grija de viitorul copiilor nostri

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Marce, i-am vazut pe cei doi somnorosi la intalnire, sunt tare draguti... si pe Lara in prima ei rochita, e o scumpa.
De cand avem bona nu o mai car pe Sara cu mine peste tot, doar foarte rar, cand nu am de ales, si drumuri scurte, ca imi rupe spatele... insa cand era mai mica si la plimbare tot in marsupiu o duceam, ca n-a suportat niciodata sa stea in landou, parca o puneam pe jaratic.
Dar de ce spui ca a trebuit sa duci lupte grele ca sa-l scoata pe Cosmin la plimbare? Ca doar e baiat mare deja...
In legatura cu baita, dupa cateva luni in care aveam si eu ritualul cu caratul oalelor cu apa din baie in camera si inapoi, am inceput sa-i pun cadita in cada mare, si a fost mult mai usor.

Pup pe toata lumea, pa!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mey nu va certati... in fond avem noi toti ceva in comun. Nu mare lucru, doar atat, ca suntem parinti singuri. Incercam sa supravietuim, incercam sa le oferim copiilor nostri tot ce-i mai bun, insa suntem singuri pe lumea asta, si de aceea suntem aici, sa ne sustinem sufleteste, nu sa ne certam:(
si tuturor! Si haideti la o cafea!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

K, salutare!
Am citit si eu....
La ruleta nu participam, oricum...

Cat despre celelalte, cred ca si Alex si Brenda, pot fi foarte acizi, atunci cand vor...insa amandoi pot fi si sensibili, atat cat am reusit eu sa-i cunosc.
Alex, nu cred,,, totusi, ca trebuia sa pui pe aici motivele cu telefonul, bla, bla...Apropos, mi-l dai si mie? Stii, asa, sa o facem geloasa pe viitoarea sotie! (Am inteles ca te pregatesti de nunta, nu???)

Ril, tu nu stiu de ce te-ai sifonat!

O saptaman buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Gabi, cata dreptate ai!

Ameera si Sara
"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money." (Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput