Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

auchanul e varzaaaaaaaaaaaa

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

GIOVA marfa coop-ul nu i asa decat toate hiupermarcheturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bumbita suna tare complicat ce spui tu acolo dar captivant pe de alta parte. Noroc in noua afacere.
Eu tot aici astept sa vina Marian s-a trezit si Mario de la tembelii astia care darama pereti asa ca dc plecam tre sa luam si puradelul si sa te tii distractie.
Alina da tu unde stai mama de nu ai ajuns la Auchan sau Auchanul ala e cantitate neglijabila in Romania ? Eu va intre pt ca dincolo era imens dar cand spun imens ...imens nene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Irina, cred ca e aproape de mine, prin Titan, dar mi-a sunat ca nu e misto, nu stiu de ce, si nu am mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Cosmi, deci am facut bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mie imi pl;ace la carrefour... de ce...nu stiu...poate ca are si kfc inauntru....oricum la ce marketuri avem noi la Cta mai bine ...la piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Halo fetele.

Am intrat sa imi iau si eu la revedere ... Si sa va spun, ca nu plec suparata, si ca va doresc toate cele bune, dar am luat decizia ca e mai bine sa nu mai intru pe forum. Acum, mie imi sunteti tare dragi unele dintre voi, si sper ca mai putem tine legatura pe mess, insa eu nu o sa mai postez. Din tot tambalaul ce s-a creat in ultima vreme, am inteles si eu un lucru. Din suflet vorbesc pe acest forum doar o mana de mamici, restul ... posteaza vorbe goale. Sunt unele dintre noi care arunca cu pareri in dreapta si in stanga, gratuit si dupa o judecata la prima vedere, asa .. din avion. Am citit postari atat de contradictorii ale acelorasi persoane, incat nu pot sa cred decat ca traiesc dupa cum sufla vantul, dupa cum se potriveste mai bine contextului. Nu pot decat sa zic decat ca nu mai vreau sa citesc asemenea postari. Si nu ma refer la postarile din "zilele nebunei" ci la toate postarile. Pentru mine e bulversant de-a dreptul sa citesc una intr-o zi, si total altceva in alta zi, postat de aceeasi persoana.

Acum, as vrea in mod special sa ii multumesc Monicai Ea si-a rupt din viata ei ca sa reuneasca grupul, si sa dezlege misterul, si sa impace spiritele Nu stiu daca a reusit si ce a reusit sa faca, insa mie mi-a dat ce am avut nevoie, adica un strop de adevar, tot cat era cunoscut, si pentru mine a contat foarte mult. Multumesc Moni, dar si celorlalte fete care au cautat prin arhive si si-au dat interesul

Va doresc toate cele bune, bebei frumosi, cuminti si sanatosi !!!

...si cine mai vrea sa mai vorbim, sunt de gasit pe mess.

pa-pa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi te referi la COOP? din Italia?
e mortal, daca vorbim de acelasi lucru.

Marco nu mai poate de somn si Clau nu a ajuns inca cu sora-mea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

GIOVA DE ALA VORBESC ...BETON NU ALTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by irinadum
Eu tot aici astept sa vina Marian s-a trezit si Mario de la tembelii astia care darama pereti asa ca dc plecam tre sa luam si puradelul si sa te tii distractie.

Irina si gogosarul Mario( 18.12.2005)

irina si noua ni se intampla sa il apuce pe sebi somnu-somnului prin magazine, da' dupa ce se vaita tot, e nemultumit de orice, adoarme imediat la dani pe umar....si noi putem sa ne continuam shopingul

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput