Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Cosmi mie imi placea Auchanul in Franta si cum era mai departe un pic de unde stateam eu ma cam ofticam dar imi placea tare acolo. Dar eu m-am referit la Auchan ca idee apropos de madamele astea care sunt cu in doua luntre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Auchanul din Bucuresti este ca un nu gasesti nimic in el....
Eu am fost o singura data ...a doua oara nu mai calc

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita am uitat de costite sa le descongelez. asa ca am numai pulpa de porc si am scos ceva carnat, ca sa-i dea gust misto.
Irino spor la cumparaturi.

Aici nici vorba de Auchan. Nici in Italia
Noi mergeam la Billa acolo, la Billa aici, dar de cand s-a deschis Real acolo mergem e si mai aproape. Grosul il luam de la metro/selgros.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata, am reusit!!! scuze

anasebe cum a fost azi cu cadoul mariucai?

monica venisi de la serviciu? cum o gasisi pe dia? ce mai facu? hai zii, baga! nu fii suparata! nu are rost.

mai fetelor, am citit si eu pe aici povestile cu conferintele, cu intrigile, imi pare rau si le inteleg pe fetle lezate, da' pe mine una care nu m-a atuns deloc povestea, nu prea ma intere detaliile picante....

asa ca, so, hai sa trecem mai departe, sa radem, sa ne simtim bine, sa povestim despre spiridusii nostri ...

nu stiu daca ar fi trebuit sa scriu si parerea mea, altele ar zice - ia uite si asta, dupa ce ca scrie rarut, isi mai spune si parerea proprie...parca i-ar fi cerut-o cineva - da' zau ca nu ma intereseaza .

mie imi place sa vad veselie, bunadipozitie, copii nazdravani, destepti, frumosi....doar de asta intru pe net, sa ma relaxez, ca slava Domnului, de nervi, suparari si orgolii am parte zilnic.

asa ca la si hai sa fim

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 8 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Bumbita ce afcere ti-ai deschis? parca asa ziceai, sau vorbesc eu prostii.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

giova ne-am deschis o firma de consultanta in proprietate intelectuala in colaborare cu niste prieteni din bv.

merge si cu pulpa de porc. varza o faci la cuptor, scazuta? lui marco i-ai dat varza pana acum? eu, recunosc, nu am incercat.

ia zii, azi cum dormi dupa plimbarica de dimineata?

Mergi la inceput

ce ca nu doarme...acum ii e somn, dar astept sa ajunga sora-mea sa-l vada si pe urma il culc.
Varza o fac pe aragaz, nu la cuptor. lui marco nu i-am dat, poate sa guste, ca e pofticios. e grea asta pt. el, asa ca....

deci...cu ce te ocupi? nu am inteles mai nimci. oi fi mai batuta-n cap, poate.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

mi-a dormit afara, aproape 2 ore, asa ca..urmeaza somnicul 2.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

giova ma ocup cu inregistrarea marcilor industriale, a desenelor produselor, a modelelelor produselor, a brevetelor de inventie la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Marca confera personalitate unei firme si face distinctie intre denumirea, produsele si serviciile sale in fata celorlalte firme existente pe piata, eliminind riscul de confuzie in fata clientilor, furnizorilor sau oricaror terti interesati.

Marca este alcatuita din cuvinte - inclusiv nume de persoane - desene, litere, cifre, elemente figurative, elemente tridimensionale si in particular forma produsului sau a ambalajului, combinatii de culori ca si orice alte combinatii ale acestor semne.

Inregistrarea marcii la OSIM confera titularului un drept exclusiv asupra marcii pentru produsele si/sau serviciile sale pentru care s-a efectuat inregistrarea, pe un termen de 10 ani de la data constituirii depozitului. Inregistrarea aduce cu sine interdictia, pentru terti, de a depune sau de a utiliza fara autorizatie, indiferent sub ce forma, marca sau unul din elementele sale caracteristice, pentru aceleasi produse sau servicii.

Avand in vedere inregistrarea zilnica la nivel national a unui numar important de firme, probabilitatea existentei mai multor firme cu aceeasi denumire sau o denumire apropiata este mare si singura posibilitate legala de protejare a denumirii societatii este inregistrarea acesteia la OSIM.

Acelasi lucru este valabil si in cazul produselor, care de multe ori datorita relei intentii au denumiri apropiate generand confuzie in randul consumatorilor.

De ex, valoarea marcii "Coca-Cola" a fost estimata de Interbrand la $ 68.9 miliarde in iulie 2001 reprezentand mai mult de jumatate, respectiv 61% din valoarea de piata a companiei Coca-Cola (numarul de actiuni listate x pretul pe actiune in iulie 2001). In 2002, "Coca-Cola" isi pastreaza primul loc cu o valoare a marcii sale estimata la $69.6 miliarde. Rivala sa de pretutindeni, "Pepsi" a fost estimata de Interbrand in iulie 2002 la $6.39 miliarde iar in iulie 2001, la $6.2 miliarde, respectiv 9% din valoarea de piata a companiei PEP Pepsico.

hai ca m-am intins de....as putea vb ore in sir de acest domeniu, daca te intereseaza acest domeniu, iti pot da site-ul nostru. spune-mi pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

E misto Auchan-ul din Bucuresti, merita sa mergem?

Mergi la inceput