Mamici de ianuarie-februarie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
roandre spune:
quote:
Originally posted by anis
roandre pacat ca Alexia e geloasa..poate se va obisnui cu ideea..
Ingrid e f mamoasa, si e innebuniat dupa Iarina...o iubeste f tare..nici urma de rautate..sper s-o tina tot asa![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Anis, uneori ma gandesc ca dc era diferenta mai mica intre ei poate era mai bine. La 2 ani jumate nu e nici mica cat sa nu-si dea seama, nici mare cat sa inteleaga...
Cand il alaptez ori incepe sa se miorlaie ca vrea si ea la baie sau cine stie ce ori se pune in pat si incepe sa-l loveasca cu piciorusele in cap pe bb ca sa-l dau jos din brate, sau sa incerce sa-i prinda codite in cap sau sa-l traga de picioruse...e o lupta continua la noi.
Acum e la mama pe weekend si sunt si eu putin mai linistita caci altfel pt mine netul a devenit un lux.
gio spune:
mirandolina, felicitari, sa-ti traiasca bb.
roandre imi pare rau pt problemele avute.sa stii ca si taisia imi face unele probleme chiar daca e mare si se presupuna ca m-as intelege altfel cu ea. numai ca ea se manifesta cu noi si mai putin cu bb mic pe care nu a chinuit-o prea tare. da' pe noi ne-a disperat..asa ca se compenseaza. puii tai sunt niste draguti, amandoi!
nu stiu sa-ti spun cum sa treaca durerea aia ca la mine s-a dus asa singura. mai ma fortam eu sa fac niste exercitii, sa-mi ridic piciorul, dar nu cred ca de la ele.
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
poze
eli1977 spune:
Neata, fete,
cum o fi vremea afara, ca vad ca e un pic de soare, l-as scoate pe bebe, ca nici ieri nu am iesit..o fi asa frrrrig?sa ma risc?
Mirandolina, felicitari mamico, sa-ti traiasca!
Eli si bebe Andrei
ylilimic spune:
Ce sa vedeti fetele? Bine ca am grija sa invat pe toata lumea sa le faca publice, ca eu...

sunt varza (nici macar de Bruxelles).
roandre - imi parerau sa aud prin ce treci cu Alexia. La noi e mai bine, insa am parte de niste influente nefaste, de care am scris aseara. Ma gandeam ca daca ii permit lui Matei sa se joace cu alti copii mai mari, chiar sa mearga acolo in vizita fara noi, se va distra si el ... Nu-i vorba ca el s-a distrat dar a venit cu chestii noi, care pe mine ma deranjeaza. Si de cand a venit bb de la spital nu mai vrea sa iasa la plimbare, decat rar cu tati. Si daca iese e posibil sa mearga cateva sute de metri si apoi "'apoi, mami, bebe!"
Il vede ca bb plange si isi indeasa pumnii in gura, iar mami nu-l dojeneste, acum cand nu ii convine ceva se musca!!! Aseara a venit o piticuta de 1,9 ani care l-a smotocit in buna regula: il apuca de haine, de piept si il zgaltaia bine, i-a dat cu o jucarie grea in fata, l-a muscat...si jur ca nu am vazut-o de mult, habar nu aveam ca va face asa. De 2 zile o duce mami a ei la cresa si din prima zi a venit vanata (discret) pe un obraz. Saraca mami zicea ca nu-i de mirare, ca daca asa o face si acolo... Abia reuseam amandoua sa o imblanzim.
Hai sa mai incercam o data:
cu cateva bube+ 1 buc frate
si azi dimineata
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
fetelor sa traiti sa infloriti
ca noi vai de mama noastra
nu a vrut asta mica sa doarma - nu stiu de ce, deci nici nu doarme, nici nu plange, dar foiala cat cuptinde! nu stiu ce are, o fi puseul ala de crestere de care ziceati voi, nu o doare burta, nu ii foame, e cacacita, ... deci tot bine si nu doarme!
vedem si la noaptea asta cum va fi!
Ma nu am gasit scaun de masina bun... santem in cautari in continuare!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
dim spune:
Buna sunt noua pe acest forum , si am nevoie de ajutor. Am DPN pe 22.02.2007, si voi naste un baietel, care pana acum a fost foarte cuminte, neavand nici o problema.
In schimb dr cu care trebuia sa nasc si la care am fost la controale de la 13 saptamani, m-a anuntat aseara ca a intrerupt colaboararea cu Spitalul Municipal si nu mai pot naste cu el.
Sunt putin dezorientata si nu stiu la ce dr. sa merg sa vorbesc sa ma asiste la nastere. Am toate analizele la zi si istoricul sarcinii si totul este in regula . Imi trebuie doar un doctor care sa vina cand nasc. Astazi nu am gasit pe nimeni ca a fost sambata , dar daca rezist pana luni pot merge sa vorbesc . Daca puteti sa imi recomandati pe cineva, v-as fi recunoscatoare. Datele de contact ale eventualilor medici recomandati mi-ar fi de ajutor. am vazut impresii bune despre: dr. Peteu Cristian. Dr. Vasiliu, Dr. Diana Secara, dar nu gasesc la ce cabinete sau clinici lucreaza.
Va multumesc
marinar spune:
Roandre, lili imi pare rau pt ca veti pr astea. pai dupa noaptea de ieri (aseara a dormit micuta), daca mai aveam inca un pitic de ingrijit, cred ca ma duceam la nebuni.
liuda daca nu plange tot e bine...
Anis si a mea ne speculeaza. acum stiu sa deosebesc plansul de foame si plansul de fitze si figuri. o mai luam si noi in brate dar o mai si lasam sa urle pana oboseste.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
Anis daca nu vrei sa-i dai Ianirei lapte cu bibe de ce nu-i dai cu lingurita? e mai greu, dar...
mady23 spune:
Buna fetele!
Aelita bineinteles ca nu i-am dat antibiotic, nu i-am dat nimic pt tuse si intre timp ii si trecuse .Cred ca o fi fost de la aerul rece de afara ca doar ce venisem . Bine ca nu a fost nimic!
Catalina, bafta cu botezul si nu te stresa prea tare ca treci si peste asta ca doar ai fost in stare sa faci un copil si asa ca o sa ii faci si botezul! petrecere frumoasa!
Misha si crishtinutza, si eu am avut probleme cu edemele cum ziceti voi si dr anestezist s-a speriat putin dar a zis ca retineam apa multa in organism si de asta sunt asa.Rezultatul :am pierdut 14 kg in doar 3 zile de la operatie
Helenutza, Tzuchi, hai ca mai e un pic si scapati!Nasteri usoare si bebei sanatosi!
Gio am incercat si eu cu cafea dar nimiiiic.
roandre si ylilimic, intradevar e greu pt voi cu inca un copil.Daca noi ne vaitam pe aici... dar voi... ce sa mai ziceti?!
Liuda eu cred ca si la tine e vorba de puseul ala de crestere... noroc ca nu dureaza mult
Printesa mea e tot asa de cuminte ,dorme toata noaptea,mananca bine, colici nu a avut si sper sa nici nu faca,singura problemutza e cu kk dar scapam noi si de asta![]()
![]()
Mady si Bianca Maria (31.12.2006)
marinar spune:
Nasterile sunt de trei tipuri:
1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.
2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului.
3) extrauterine - cand naste servitoarea

Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
INGRID