Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 27
zax spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
maine avem programare la ortoped la Jianu. Sa ne tineti pumnii sa fie totul bine.
Tin sa recunosc cu mare durere si rusina ca Petra mea a cazut si ea o data din pat. Am pus-o la san noaptea si am adormit langa ea. Pe la 4 jumate dimineata a cazut din pat. A cazut intai cu piciorusele si apoi cu capu. Nu prea s-a lovit dar totusi ...
. Nu stiu daca e o coincidenta dar parca acum merge incrucisat asa. Cand paseste isi pune piciorusele in x . Abia astept sa vad ce zice maine Jianu.
va pup!
Noapte buna!
Si va rog daca sunteti foarte obosite (fetele care alaptati) alaptati pe jos sau puneti muulte perne langa pat.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
Multa bafta amiss astazi la doctor si pupici Petrei! Dar de ce zici ca are legatura cu cazutul din pat? (piciorusele)
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
ILDI25 spune:
quote:Felicitari Sofiei cea inventiva.
Originally posted by CamiM
Salutam si noi livada dupa cateva zile de absenta!!
Ne-a fost dor de voi!!
Noi suntem bine in fiecare zi inventam lucruri noi; mai nou (fiindca nu stiam sa ne ridicam in fundulet de pe spate) am reusit sa punem la punct o schema destul de complicata: copilul se rasuceste pe burtica apoi se ridica asa cam in patru labute dupa care se ridica de fund in sus de tot si se rostogoleste iar pe o parte ajungand in fundulet.. nu stiu daca am explicat chiar cum trebuie procesul dar incerc sa o prind in filmulet facand figura asta..pe mine ma termina de ras de cate ori o vad..
Ma duc sa citesc din urma daca am tras chiulul in ultima vreme!!
Cami &Sofia
poze Sofia
iLDI
ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by zax
"Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar Zilele se aduna in ani... Dar ce e mai important se conserva; forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti, simte-te vie. Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp ... Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul. Insa nu te opri niciodata."
Madre Teresa de Calcutta
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
ILDI25 spune:
quote:
Chiar ma pregateam sa spun si eu in mesajul meu anterior de faptul ca si Elena a reusit sa se puna in poponet exacta asa cum ai descris tu cam de la 8 luni dar nu stiam daca se trece la progrese...asa ca am asteptat si... la 8 luni si 10 zile s0a ridicat de pe spate in fundulet. Oricum prefera varianta lunga pe care o face cu mare rapiditate.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Felicitari

Ildi
ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by adib
buna dimineata
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804242572090/0
DIANAR
povestea cu laptele mi-a spus-o alta dr. nu pediatra cu pricina.
LYLY
cintecelul tau a devenit poezie si ne-a facut o seara de pomina. este in top. ce mai... pentru bunica lui Alec 3501x, pentru Alec o
(cind il lasa mami) iar pt tine o inghetata. am putea ridica recompensa daca mai primim poezii sau cintecele.
numai bine.
BUNA DIMINEATA RALUCA !
ILDI25 spune:
ARLENA si David danseaza doar ca mama lui n-are timp sa puna filmulet ![]()
Andreea bafta la doctor, si David a cazut o data din pat ,vai si ce speriata am fost. In schimb acum cand umbla e si mai si . Are o jucarie din aia de impins si tot trebuie sa umblu dupa el ,si-am patit-o de cateva ori ca m-am intors si el si-a dat drumul asa din picioare ,acum cand am citit si despre baietelul acela de care zicea Lacri m-am intristat si mai tare. Ieri de exemplu l-am pus pe jos cu jucariile in jurul lui dar el copil rafatat nu sta nici o clipa fara mine s-a suparat si din fund s-a aruncat pe spate ,iar s-a lovit la cap ca am auzit cum a bubuit podeaua.Acum tot imi storc creierii ,pe ce sa-l pun pe o pilota pe care o pun pe jos si-o folosesc doar pt asa ceva ,ca el de suparare iar se arunca pe spate ,si nici macar nu-l las singur doar pt o clipa merg pana la wc,sau in bucatarie ,el e ca copii aia care se arunca pe jos pe strada daca nu le convine ceva. Of,off
oare mai sunt si alte cirese care fac asa ceva sau doar al meu e asa .E prea exagerat ,prea multa incapatanare,numai cum vrea el, ce ma fac cu el mai tarziu![]()
Ildi
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
LA MULTI ANI CELESTIN SI PAUL VICTOR!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Multumim

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
cocutica spune:
Salutare livada draga!
PuiuDana si Ildi multumim pentru felicitari 
.
Amis iti multumesc ca mi-ai ridicat moralul
...eu ii dadeam deja Elenei ImmunoBaby si nu mi-a mai venit sa o indop si cu Oscillococcinum...Sper sa fie bine. Eu deja ma simt mai bine , dar tot imi curge nasul. Bafta multa la doctor.
cocutica spune:
Ildi draga de tine
.Te inteleg perfect si Elena se arunca pe spate, dar nu de suparare...de placere
...se credea tot pe moale. Mi-a stat inima in loc cand s-a intamplat prima data, la fel si a doua oara, acum a incetat sa se arunce, dar eu de frica cand sta in fund pe jos am grija sa fie in spatele ei cam in dreptul capului o perna. Partea proasta e, ca nu se arunca decat cand uitam sa pun perna.
Referitor la ce sa pui pe jos...eu am pus intai o pilota care s-a batatorit si acum e foita asa ca am pus o patura de lana bagata intr-un cearsaf plic...mi-a fost frica sa nu manace lana. Bine eu le-am pus, dar mandra mea nu patruleaza pe patura, ci pe covor evident
. Asa ca tot dupa ea sunt si eu
. Multa bafta!
cocutica spune:
La multe lunite PAUL-VICTOR cu sanatate, bucurie si multa, multa joaca!

. A cazut intai cu piciorusele si apoi cu capu. Nu prea s-a lovit dar totusi ...
Sofia
(cind il lasa mami) iar pt tine o inghetata. am putea ridica recompensa daca mai primim poezii sau cintecele.