Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 16
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor ia uitati cum e la noi afara ( poza de acum 5 minute de pe balconul meu ):
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/photo/294928804237609876/0
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Ce frumos e! Ca in povesti!Ia' nu te mai plange... vrei sa-ti fac si eu o poza din balconul meu/ Cu Bucurestiul cel mohorat? Nu vrei sa facem schimb?
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
am dat jos 7 kile. mai am fo'20. da inceputu a fost greu, acu se scurg ele incet. e atat de fain ca incep sa ma incapa (timid) cateva haine, incep sa nu mai ocolesc vitrinele. am ajuns la un asemenea grad de simpatie fata de mine incat mi-am pus si metrul de argintarie inapoi pe maini... viitorul suna bine!
doresc succes fiecarei copace doritoare de cura! daca vreti va trimit si cura mea. pupici!
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Eu nu sunt un copacel din livada voastra ..
dar dupa cum v-am mai scris va citesc cu mare interes ..
si sunt doritoare de cura ...
ca de ceva timp m-am cam razboit cu cintarul ..
asa ca daca nu ti-e cu suparare
vreau si eu cura pe mail mamidestefan@yahoo.com PLEASE
FELICITARI
pentru cele 7 kg pierdute ..
suna tare bine ...
dar cam in cit timp ai reusit sa le dai ?
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
Vreau sa va felicit pentru pagina voastra de WEB .
Sa stiti ca va invidiez .
Si cite un buchet de si multi "copacelor" care s-au ocupat ..
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mikiion spune:
Adevarul e ca a nins azi ca in Iarna pe ulita. Dar numai primul vers ca la noi nu se mai oprea.
Dar a fost frumos. Erau fulgi de 5 cm grosime. Si nici nu mai batea vantul ala nenorocit care ma enerveaza pe mine.
mitiam promis ca iti scriu, dar crede-ma ca nu am fost in stare, cum scriu un mesaj scurt cum se intampla ceva cu Marc( plange...)Abia azi a fost mai calm si parca i-a trecut criza de stomac.
Azi am fost la Zeller si am luat borcanele cu 40 centi( 10 la 4 cad).Poate va intereseaza pe tine si pe monicutza.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor ia uitati cum e la noi afara ( poza de acum 5 minute de pe balconul meu ):
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/photo/294928804237609876/0
POZE_Alex
Ce frumos e! Ca in povesti!Ia' nu te mai plange... vrei sa-ti fac si eu o poza din balconul meu/ Cu Bucurestiul cel mohorat? Nu vrei sa facem schimb?
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
Da vreau!!!!!Sau din parc cand mergeti cu copiii. Ca mi-e putin dor.Am depasit 3 ani de cand n-am fost acasa.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Azi am fost la Zeller si am luat borcanele cu 40 centi( 10 la 4 cad).Poate va intereseaza pe tine si pe monicutza
si merci mult pentru informatie. Am vazut si eu in brosura, dar am hotarat ca nu mai vreau sa ies din casa zilele astea. Mi s-a facut asa o sila sa imbrac copilul cu costumul de iarna, ca am unul din 2 bucati, putin cam largut (pt 12 luni) si obosesc tare dupa ce termin operatiunea.
L-am cantarit pe Alex sambata si ghici cat a luat in greutate in 2 luni......... 360 gr. Adica 180 gr pe luna Sunt tare suparata din cauza asta, dar stiu ca a papat foarte prost si s-a suprapus si perioada in care i-au dat 2 dintisori o data. O sa intreb pediatrul, sa vad ce zice, dar la cum ii stiu pe astia... nu o sa se streseze din cauza asta.
Sambata am avut si o tentativa de , dar am renuntat dupa 10 minute de condus si 3 tzipete ale sotului. Din pacare trebuie sa conduc cu el in dreapta pana dau examenul pt permisul full, dar cred ca va fi imposibil. Plus ca se stie ca aceasta tara are cei mai prosti soferi din lume, si se pare ca pe majoritatea i-am intalnit si eu. Era sa intre in mine un arab scarbos care vorbea la mobil si era prea preocupat sa ma lase pe mine sa trec, dar nu m-am lasat nici eu si i-am taiat fata (pe dreptul meu) dar apoi cand am accelerat am derapat pe zapada si m-am speriat... si toate astea cu un sofer cu 14 ani de experienta in condus, aproape toate categoriile, care mai imi este si sot si nu are nici o jena sa tipe la mine. Of, cred ca imi iau cateva ore cu un instructor.
O saptamana usoara si frumoasa va doresc si bebici cuminti si mancaciosi
Monica 15+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
miti2004 spune:
fetelor fi-miu de cateva zile iar nu mai vrea lapte, asta seara a baut doar 125 ml...
adica in 24 de ore a baut doar vreo 325 ml...cu chiu cu vai si astia...
Ori nu vrea legume, ori nu vrea lapte, putine zilele in care ma satisface si pe mine.
mikiion stai linistita, stiu cum e cu un viermishor in casa...eu asa zic, ca activitatea pe care o desfasoara zilnic fi-miu se numeste "viermuiala"
POZE_Alex
miti2004 spune:
monicutza te-am prins ! du-te si fa ! dupa cum vezi si noi stam prost la capitolul laptic...
POZE_Alex
miti2004 spune:
monicutza stai linistita cu kg lui Alex. EU ultima data l-am cantarit acum o luna si sincer nu ma mai duc sa-l cantaresc inca vreo luna,...e sanatos si asta conteaza !
POZE_Alex
DianaR spune:
Buna dimineata!
Anileda, am vazut filmuletul cu piticul razacios!
Arleena, cand ii iasa dintii in primul rand nu ma lasa sa vad ce are prin gurita, papa mai prost (adica ptr noi asta inseamna mai nimic) ii mai miorlaici si doarme agitat. Se trezeste urland de cele mai multe ori. Cam la interval de 2 luni i-au iesit lui fiicamea dintii de sus fata de cei de jos.
Monicuta, of. e greu cu sotul langa tine la volan. Eu prefer sa conduc fara el langa mine, mult mai bine ma descurc singura. Nu descuraja!
Stiu ca ma veti critica dar am incercat sa-i dau la fiica-mea Danonino. Si a mancat 2 de 80 grame, fara sa comenteze, deschidea gura cat o sura. Asa ca ii voi da si in continuare, nu-i mancarea ideala dar decat nimic... Ii mai place pestele la nebunie asa ca azi ii fac incerc si cu legume si fara (fara sigur papa) si mai papa cerealele de cand le-am schimbat si i-am dat Nestle cu lapte de-al meu. Nu papa fenomenal, dar totusi ieri a mancat mai bine decat altatdata cand nu manca mai nimic.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica