***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mai ce mi-ati facut. Cu atatea plecari la munte si un vizite am crezut ca e vineri astazi. Si ma pregateam si eu de we

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Distractie mare la munte!

Eu cred ca ma duc la mare la soacra :))

Merci mult pentru listuta! Poate ar tb sa o punem pe prima pagina?

Msemcu, intrebai de hemoragii nazale - eu am de pe la 10-12 saptamani. Daca nu mananc 2-3 portocale pe zi sau nu iau vitamina C - imediat imi curge sange din nas. Ma trezesc si noaptea ca ma semi-sufoc de la sangele din nas. Nu curge mult, putin, dar oricum...

Asa ca sotul in fiecare zi alearga dupa mine cu portocalele :))

Doctorul meu nu s-a aratat ingrijorat, m-a intrebat numai daca nu aveam probleme si inainte. Ori mie singura data cand imi mai cursese sange din nas a fost la 3 ani cand am primit un leagan in fata...
Mi-a zis vitamina C si gata.

Stiu ca si mama a patit la fel - dar nu chiar asa ca mine.
Cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul tau, dar sa stai linistita
(cred ca trebuie sa adaug ca eu nu iau nici un fel de vitamine (in afara de vitamina C - mi-au iesit analizele bine si doctorul a zis ca nu e nevoie sa mai iau nimic)

De restul problemelor chiar nu stiu ce sa raspund...

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Val, n-ai pt. ce!

Msemcu , esti o draguta! Si mie mi-a curs sange din nas... de fapt nu a ajuns sa curga, dar vazand ca am nasu' infundat am suflat in batista... si de fapt erau cheaguri de sange... TU cum stai cu tensiunea? Ai tensiometru acasa???

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada nu e mai bine sa trimitem listuta asta pe mailul comun, ca asa se va pierde, la cat de mult scriem..

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor vedeti ca aveti o noua mamicuta care a scris la capitorul anterior pe ultima pagina...
nu va suparati ca v-am zis... da eu mai citesc la voi si la restu gravidutelor sa imi aduc aminte...puupp si sarcini usoare,bb'ii frumosi si tot ce va doriti

Mergi la inceput

Madi...BUNA IDEE... dar eu ma gandeam s-o mai completam... daca mai e nevoie... si apoi s-o finalizam si s-o stocam undeva!!!

Tu ce zici???Ar mai trebui ceva???

PS: Eu cred ca am cam pus tot ce ar fi EXTRA UTIL... daca ar mai fi nevoie de ceva putem suna sa ne aduca sotul... nu?

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Trusa de epidurala in unele spitale o gasesti si in unele nu. De ex la Pantelimon mi-a zis dr ca sunt si nu tre sa imi iau (da cred ca imi voi lua ca vorba voastra poate tocmai s-a terminat ). La Filantropia a nascut o prietena anul trecut si s-a dus cu ea de acasa. Trusa am inteles ca este 1.200.000

Msemcu si eu cand suflam nasul gaseam sange in batistuta. Am inteles ca e normal ca e presiunea mai mare in sarcina.

Referitor la pompa de muls este recomandata cea electrica. Asta sa nu facem muschi la maini tot pompand.

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

byu , bine ai venit la odisee... Te-am trecut in listutza... Ramane sa ne mai trimiti DATA NASTERII tale... ca sa stim si cand sa-ti uram LA MULTI ANI .

Multumim mexxa ca ne-ai atras atentia...

Mica, lasa sa facem efort de la pompita... ca sa slabim repede... si sa dam jos cat mai usor kg in plus

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Avem o burtica ratacita la vechiul capitol

Trimise - 15/02/2007 : 13:33:22
--------------------------------------------------------------------------------

Buna ziua tuturor.Eu sunt o viitoare mamicuta in varsta de 26 ani si am 23saptamani si 3 zile sarcina.Vom avea un baietel si sunt la Dr.Mihalceanu Elena,de la spitalul Cuza Voda din Iasi.

ela

Trimise - 15/02/2007 : 13:40:09
--------------------------------------------------------------------------------

Am uitat sa dau niste date,scuze.UM=04.09.2006 si DPN=10.06.2007

ela

Mergi la inceput

Mey Andrada ce rapida ai fost .

Cu listuta putem sa facem un subiect noi "Listuta de spital a mamicilor de mai-iunie 2007" si sa punem un link pe prima pagina. Si cand e de completat, intra cineva si o completeaza (adica o face tot "Venus2007" si editeaza tot timpul aceeasi lista).

Eu as mai adauga si o forfecuta (pentru diverse, nu neaparat pentru bb) si o pila. Si parca in spital mie mi-au folosit manusile de la costumasul standard de nou nascut, ca sa nu se zgarie pe fata.

Va spun eu ca pana in mai o sa avem o lista de plecam cu juma de casa dupa noi

Mergi la inceput