***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 22
dideip spune:
Pauly am inteles ca in anumite spitale se gasesc trusele cu epidurala dar in alte spitale te atentioneaza sa iti cumperi tu, si daca este de cumparat am inteles ca se cumpara de la Farmaciile 2ina
Paula28+
poze
poze bebe
Alyna24 spune:
Dideip, si tu pleci la munte?
Vreau si euuuuuu!!!!!!!1Dar mi-e frica sa mai plec dupa criza de coloca renala pe care am avut-o la ultima iesire din Bucuresti!
Have fun, fetelor!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
dideip spune:
Fetelor de abia astept sa plec la munte(ma sunat sotul meu acum 15 minute si mi-a zis sa-mi fac bagajul cand ajungem acasa)simt nevioa sa schimb aerul si sa stau linistita fara servici si fara socrul meu (care sta cu noi)si fara bunica sotului cum nici nu va imaginati. Numar orele pana ma vad la munte.
Paula28+
poze
poze bebe
andradap spune:
Dideip, DISTRACTIE PLACUTA si tie la MUNTE!!! Sa te intorci cu bine!!!
Pauly ... daca tu iei epidurala dar aveau si in spital nu-i problema...dar ce te faci daca NU iei si ei nu au??? Deci.. eu o sa iau oricum... NU STIU daca voi apela la ea... nu sunt inca decisa... DAR DACA MA HOTARASC... nu vreau sa se trezeasca aia ca "ne pare rau.... am ramas fara, acum 5 min. am folosit-o chiar pe ultima"
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
andradap spune:
Eu... in schimb o sa merg la socri , care sunt niste scumpi... Plecam duminica si ne intoarcem tot duminica... Ce? Credeati ca scapati mai mult timp de mine???
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
msemcu spune:
Fetelor, ce fericite sunteti ca va puteti deplasa! Mie mi-a interzis doctorita sa ma deplasez cu masina! Asa ca urmatoarele luni sunt consemnata la domiciliu si de acum vine numai Mahomed la munte
Dideip, distractie maxima la munte! Sa-ti umpli bateriile si sa ne povesteti si noua cum a fost!
Andrada, pai daca pleci tu scade vertiginos activitatea de aici, asa ca e foarte bine ca ne tii in priza!
Am revenit si eu de la al doilea diabetolog, iar asta are o varianta total diferita fata de primul! A fost foarte draguta (e o doamna), si am stat mult de vorba! Din punctul ei de vedere situatia nu ar fi foarte grava, cel putin in acest moment, si nu se justifica un regim foarte dur, ca sa infometeze copilasii! Asadarm fara dulciuri, fara prajeli, fara carne de porc, dar in rest, fructe, lapte, legume si carne de pui si peste la discretie! Si, bineinteles, trebuie sa repetam analiza peste vreo luna sa vedem cum stam! Parca imi place mai mult varianta asta! Dar oricum, mi-am propus sa fiu foarte atenta si sa nu exagerez!
Cam astea sunt noutatile de la noi!
PS. am uitat sa va intreb daca v-a curs sange din nas. Ca eu am avut o surpriza azi dimineata! Nu in cantitate mare, dar au fost cateva picaturi serioase!
Mari 21+
dideip spune:
Va pupacesc si mai vb maine putinel de la servici pana plec la MUNTEEEE.acum plec acasa ca ma asteapta sotiorul.
Paula28+
poze
poze bebe
msemcu spune:
Andrada si celalalte fete care au contribuit cu informatii, am uitat sa va multumesc pentru listuta!
Mari 21+
Val_ spune:
Andrada, multumesc pentru informatii. Am renuntat la ecografia de la Medical City. Totusi nu am incredere intr-un medic rezident pentru asa ceva. Si in mod evident, dintre ea si dr. Pop (la care mi-am facut 2 ecografii) in mod clar cea care greseste este ea.
Probabil ca dr. Vladareanu o sa se faca foc dar asta este. Pana la urma o sa merg pe 1 martie la dr. Herghe;egiu pt ca la Dr. Pop a fost imposibil sa gasesc un loc.
Numai bine
pauly spune:
andradap ca bine zici , mi-o cumpar sa o am , cei sigur ii sigur.
dideip distractie placuta in vacanta.
23+Riana Alessya