Mamici de iulie-august 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 5

taedi spune:
Simo--buna faza cu "razbunarea bubelor" si felicitari pt socrela.
Imi pare raude fetele care au pb cu sefii lor.
Eu am anuntat doar verbal ca sunt gravi dar nam avut pb si sper sa nu am,si sotia lui sefu e gravi si cred ca intelege ce se petrece
La multi tutror indragostitilor
edith15+

monjum06 spune:
buna,
si eu am ajuns la jumatatea drmului, am 20 saptamani si 5 zile.
bebe e o balerina sau o fotbalista adevarata ca nu sta o clipa locului. cred insa ca nu prea ii place la servici pozitia pe scaun fiindca atunci se agita ca un pepsi.
in schimb seara, acasa cand sa ma laud si eu la sot si la fetita cu ceva activitate, pauza.
fetelor exista totusi legi care ne protejeaza drepturile de femei gravide.
As vrea sa imi dati si mie detalii despre adresa de mail comuna si am sa atasez acolo legislatia la zi referitoare la protectia maternitatii, etc.
Cu atat mai mult cu cat lucrati intr-o institutie de stat, nu poate nimeni sa va dea afara. Oricum asta mi se pare cel mai josnic si idiot lucru pe care poti sa il faci, cu atat mai mult cu cat plata drepturilor pre si post natale se face din asig de sanatate (adica reduce suma pe care ar plati-o la buget) si indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2 ani se plateste ca si alocatia de la primarie.... doar nu te plateste nici unul din buzunar.
Iar daca se gandesc ca doi ani o sa tina un post ocupat, pot angaja pe cineva in loc cu contract cu durata determinata.
Nu inteleg de unde provine rautatea la romani! E nativa!
pe mine ma sperie mai mult toate formalitatile care se fac pt obtinerea indemnizatie pt cresterea copilului pana la 2 ani.
desi eu am sefe femei si sunt intelegatoare fata de situatia mea vreau sa imi iau si eu program redus, de 6 ore pt ca dimineata de cand a reinceput Gabi gradinita intarzii in mod regulat. asa ca mai bine aduc scutire.
Va pup, astept adresa de mail.
Monica mama lu' gabi si 20+ cu

jadi spune:
Off topic intreb si eu mamicile cu FIV la ET cat de divizate derau outzele? Am si eu o verisoara care a facut astazi ET si are 2 de 10 si unul mai amarat de 8 si as vrea sa stiu si eu orientativ ce si cum!Deni &
Vlad & bb2

otim spune:
brazuca25 si ce ca nu esti casatorita ??? Nici eu nu sunt si sunt multe altele ca noi . Noi doi locuim impreuna suntem fericiti .
Mare branza ... Stii unii uita ca suntem in secolul XXI . Nici macar in cot sa nu te doara ca nu merita15 saptamani

otim spune:
taedi eu in locul tau nu mas baza pe prietenie . Si asa mergi la controale , nu ??? Cere o hartie de la medic si du-o la firma . Ce-i sigur e sigur . 15 saptamani

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by beldicuta
astept si eu un bb cam pe 21 august; inca nu stiu ce este, abia am implinit 12 saptamani, dar abia asteptam urmatoarea ecografie sa aflam
salutari burtici
beldicuta
in primul rand bun venit la noi, o sa-ti placa, e un grup vesel dar si de la care poti afla raspunsuri la multele intrebari pe care le vei avea.
sa dai si data ultimuli ciclu sa te treaca fetele pe listuta de pe prima pagina, eventual spitalul si medicul la cre mergi.
Simona

poze

monjum06 spune:
ok, am trimis pe mail-ul comun, daca mai aveti nevoie de legislatie pot sa va trimit orice la zi.
acum cat mai merg la servici.
puteti sa ma treceti si pe mine cu ? la dna dr. Constantinescu, maternitatea Bucur.
Vineri ma duc la eco 3d. Pt ca am avut varicela acu 7 saptamani cam am emotii.
Sper sa fie totul OK.
va pup
monica mama lu'gabi si 20 +

beldicuta spune:
buna fetelor,
si eu, ca si taedi, am anuntat doar verbal ca sunt gravidutza si nu cred ca voi avea probleme
coincidenta, si sotia sefului meu e gravi si naste cu o luna mai devreme decat mine
oricum, imi pare rau de cele care intampina astfel de probleme cu sefii lor, insa nu va lasati..
beldicuta 12 saptamani

greierash spune:
Cum pot avea si eu acces la mail-ul comun.? Parca trebuie sa trimit un mail dar nu mai stiu sigur adresa! Ma poate ajuta cineva, va rog?

beldicuta spune:
simo78 multumesc pt mesajul de bun venit
sunt convinsa ca o sa aflu multe lucruri importante si utile pt sarcina
UM 14 noiembrie 2006, dr Nicu Luminita, clinica Gynecoland
beldicuta 12 saptamani