PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
Lushk spune:
`neatza la o cana maaaaaaaaaare de
...
Pentru sarbatoritzii de azi!!!
Eu sunt zombi!!! Fiul nostru drag si scmp cred ca a stiut ca ieri a fost ziua indragostitilor si ce si-a zis el, ahahaaaaaaa sa petrecem in 3 all night long 
...
...asa ca abia pe la 3 s-a culcat, ora la care mami si tati oricum erau terminati si nu le-a mai ars de nimic
...Asa ca am avut o noapte de neuitat
...
Eu ii dau lui Mihaitza suc de portocale de la 3 luni jumate` si n-a avut nimicutz...din contra l-a reglat la burtik ca avea probleme
...acum a ajuns de bea in fiecare dimineatza cam 100-120 ml. portocala sau mandarina combinate sau nu cu grapefruit...De ce va e frik?
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
Lushk spune:
Mamidestefan yammmmyyyy
...
gospodina
Nici eu nu i-am pus caciulitza deloc in casa si drept urmare avem niste urechi a la Dumbo
...mai nou i-am luat o bentitza elastik mai lata si ziua ii mai tin urechile in frau...da` degeaba ca el noaptea doarme pe ele
...am mustrari de constiintza, ca sunt sigura ca din cauza asta le are asa pentru ca noi n-avem nici unl urechile clapauge...insa nu-l pot tine cu caciula pentru ca la noi in casa sunt 25 de grade...sa vedem poate se rezolva cu bentitza...o fi prea tarziu???
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
Tweety7 spune:
Alinutzo sunt si eu la
cu voi!
In ceea ce priveste caciulita, pot sa-ti spun ca n-o poarta decat afara. Clara oricum transpira la cap, in special cand suge. (am inteles ca-i normal pentru ca suptul reprezinta pentru ei un efort considerabil) Eu nu-mi fac griji in privinta transpiratiei asteia. Cred ca v-am mai zis. Asa ca, Anasia eu sunt de parere sa nu te ambalezi nici tu.
Mamidestefan multumesc pentru invitatia la tort. Este incredibil cum iti faci tu timp de gatit bunatati. Eu am facut ieri o amarata de tocanita de la ora 9 la ora 14.
Nu prea imi da ragaz fiica-mea. Oricum , felicitarile mele!
Buli imi imaginez prin ce treci si mi-e mila rau de tine.
Sa dea Domnul sa-si revina cat mai repede piersicutza ta! 
Adas ai grija cu mucozitatile excesive ca pot insemna debutul unei boli. La noi, de exemplu, asta a fost semnul declansarii bronsiolitei. Asa ca, fugutza la medic. Sanatate multa si voua! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Muuh spune:
Eu nu il tin cu caciula in cap in casa si nu l-am tinut niciodata.
Lushk forma urechilor e genetica il chinui degeaba cu bentita. Nu este neapart sa fi mostenit de la voi poate un bunic, matusa etc.
Miruna +
Alexei
mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI 
Codrin Marius 

Toma 

Renata Maria 

LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Alexia27 spune:
Tweety, eeeeee, nu chiar acum de 2X mamica...peste vreo 9 luni, asa
glumesc...da avand in vedere cat de greu raman eu gravi...nu se stie
Eileen Nicole
ani_nutu spune:
{red] La multe lunite[/red] pentru toti sarbatoritii de azi
Eu acum sunt la cafea, ca nu am avut timp pana acum...
Azi noapte s-a trezit de la 3-30 din ora in ora, la 5 i-am dat lapte...si de la 7 am dormit si eu pana la 8.30. Si acum, ca s-a culcat un pic, ziceam si eu ca dorm...da' cine sa spele vasele? asa ca mi-am facut un ness mare...si am rezolvat toata bucataria.
Apropos de caciulita...eu ii dau de mic caciula numai dupa baie si i-o las vreo 2-3 ore...fiindca e cald in casa.
La fel ca Lusk, si eu ii dau suc de portocala de la 3 luni 1/2 pt. ca era constipat rau.Si s-a rezolvat problema imediat. La noi era grav...o luna nu facea decat cu termometrul in fundulet. Dar si acum, dimineata ii dau suc de portocala in combinatie cu altceva: suc de mar, de para sau mandarina si nu mai mult de 60-70 ml, chiar daca ar mai vrea. In carti am citit ca nu tre' sa-i dam mai mult de 50 ml.
Vroiam sa intreb de dovleac copt: cum ati dat voi bebeilor? in combinatie cu ceva? sau sumplu, copt?
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
Consi spune:

6 luni
RENATA MARIA
CODRIN MARIUS
TOMA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mamidestefan spune:
bulinuta27 Fii tare ...Toate suntem alaturi de tine
.
alina2006,elyia,nicolica,lushk,tweety7 Multumesc mult 
L-am pregatit cu mult drag.
In ce priveste transpiratia la bb ..
eu am observat ca la citeva zile dupa ce ii schimb sticla de vigantol transpira mai putin..
asta o perioada de aprox 3 saptamini..
asa ca acum ii schimb sticluta de vigantol la 1 luna ..
chiar daca pediatrul mi-a zis ca trebuie schimbata la 2 luni.
LIDIA
mami de
Stefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
anasia spune:

Codrin Marius, Toma, Renata Maria 

lucians,
esti o draguta,
de emotie;
bulinuta, of, multa sanatate lui Rares, si voua multa putere, sa treceti peste asta;
mamidestefan, mie mi-e teama de traspiratia asta rece ca a venit asa dintr-o data dupa ce facuse temperatura; e drept transpira putin si inainte, dar nu ca acum;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb