PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

adas, se pare ca majoritatea soacrelor au mania caldurii excesive in casa

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

adas nu vreau sa te sperii dar asa a inceput si la noi...suna dr si vezi ce zice...sa Deie Domnul sa nu fie nimic rau....karvolul e un ulei intr-o capsula care se pune pe o batista langa capul puiului...la ceva distanta sa nu cumva sa ajunga cu mana la ea...te pup si sanatate multa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

ALINA,eu nu i-am pus lui David niciodata caciulita pe cap,in casa.Aici,japonezii isi scot copiii afara fara caciulita(majoritatea)Eu nu sunt de acord!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata mamicute de piersicute frumoase!

Am facut si noi ochisori. Grasanel a dormit iar fara sa se trezeasca, de la 10 la 6 cand a papat, dupa care iar somn de voie pana acum. Ar fi super daca s-ar obisnui asa.

Mamidestefan ce tort atragator..

La multi ani sarbatoritilor!

la toate piersicutele
Poze Philip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

BULINUTA,imi pare rau si ma rog pentru bulinel sa se faca bine.Nimic nu e mai dureros decat sa iti fie copilul bolnav!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

elyia multumesc mult

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Ancutex
Mamidestefan si piersicutza mea a fost f agitata azi, a dormit putin si se 'arunca' nervoasa in spate. Fie e de la dinti, fie de la sucul de portocale pe care i l-am dat dimineata prima data. I-am dat putin de suc facut de mine (am stors cu mana din jum de porto, a iesit max 20 ml). Cred ca nu o sa-i mai dau. Voi le dati citrice?
Si Maria transpira la caput cand se agita si cand mananca si ii mai transpira si piciorusele. Noi luam calciu 5 ml 10 zile/luna.

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

Ancutex
Eu nu prea sunt pro suc de portocale pina in 7 luni ...cu toate ca pediatrul mi l-a pus pe lista primul la capitolul diversificare ...
dar eu fac cum cred eu ca e mai bine ...si mai prudent pentru Stefan..
Ideea e ca principalul considerent pentru care mi l-a recomandat este vitamina C, ca il apara de raceli.
Dar poate sa bea si suc de mere ..si asta are destula vitamina C ..si e mai putin riscant..
Acide sunt si sucul de portocale ..si cel de mar ..date simple ...dar diluate cu un alt suc care nu e acid ..sau cu apa ..e OK.
Azi am testat un suc facut din 10 ml mere, 20 ml pere, 20 ml ..apa ..(si marul si parul le-am curatat de coaja).
L-a tolerat foarte bine ...si in 1/2 de ora era adormit.

Eu chiar am observat ca de cind ii dau sucuri de fructe doarme mai mult ...intr-una din seri ..ii dadusem suculet la 17.30 ..apoi a papat ...si dupa vreo 2 ore de joaca ..a adormit de la 20 pina pe la 1 noaptea ..asa ca a uitat sa mai pape la 21.30.

Gabitza Ai mare dreptate ..Ce inseamna experienta
Marul copt+banana l-a cam strins la stomacel...ieri toata ziua am luptat sa rezolvam problema...aseara nu a mai primit orez ..si e din ce in ce mai bine . Cred ca sunt mai prudenta cu morcovul si banana...si abia astept sa ii dau cereale mai combinate ..nu numai orez ..

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

bulinuta27 multa, multa sanatate bulinelului tau. Noi am fost cu Philip internati pe 31 dec, cu febra peste 40, nu manca si plangea continuu. Cu perfuzie pentru deshidratare l-au monitorizat 12 ore si si-a revenit, scazuse febra la 37. A fost cumplit si nu doresc nimanui sa se simta asa neputinciosa si disperata, cum m-am simtit eu atunci. Cauza, o inflamare usoara a urechii medii. De atunci, alina, doarme cu caciulita fff subtire doar noaptea.
Mamici ingrijorate, nu va pierdeti cu firea. Bebelusi au nevoie de voi cu gandire rationala.
Multa, multa sanatate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

bulinutza ai dreptate o sa sun la dr. imi pare tare rau de bulinel... am inteles ca trebuie urmarita f strict pneumonia. parca stiam ca se face radiografie ca sa vada ce si cum. si am mai auzit de antibiograma pt a vedea ce antibiotic merge. uneori e nevoie de perfuzii in spital pt a se asimila mai bine antibioticul. poate spun prostii... astea sunt din auzite... dar intreaba dr.
sanatate multa sper sa se faca bine cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Alina,Eliza,Eliya
Caciula noi nu folosim,nici chiar afara decat cand e foarte rece sau bate vantul.Cred ca pot sa numar pe degete de cate ori i-am pus caciula.
Si nu a racit,acum e prima data racita si a luat-o de la David...
Eliya ma bucur mult ca v-ati facut bine!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput