Crima de press-majestate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Aha,deci marea greseala a vaporasului este ca s-a exprimat neelegant.
Nu conteaza ca are dreptate, nu trebuia dom'le s-o spuna asa franc, a ranit sentimentele bietilor parlamentari si a lezat urechiusele delicate.
Eh, io la asta nu combat deoarece prefer sa-mi faca urechile prastie dar sa scoata mainile alora din buzunarele mele.
edit: Danielac, omul nostru stia clar ce o sa anunte inca de la trimiterea scrisorii, nu s-a dus sa-si ceara scuze si brusc i-a venit ideea cu ref. O cloceste el de multisor.

Papadie, si suspendarea aia tot de noi depindea...adica tot la referendum ajungeam. Iar eu tind sa cred ca marinerul are inca sustinere cat sa nu caza chiar daca toti parlamentarii sufla in directia lui.
Deci decat sa ma intrebe parlamentul daca il vreau pe vaporas tras la mal prefer sa ma intrebe vaporasul ce cred eu de votul asta uninominal.
Nu ma indoiesc totusi ca manevra e facuta pentru derutarea adversarului. Zic si io ca poate o iesi ceva bun din asta.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

anka maria: vai ce m-am distrat, cand am citit! Si ai perfecta dreptate. Ai prins in cateva fraze haioase "pulsul" multor oameni ce judeca asa.

Mie imi este teama ca beneficiarii acestor certuri sa nu incerce vreo restauratie ceva.

Absolut toti cei care vorbesc la televizor sau in presa fie ei ziaristi sau politicieni urmaresc ceva.
Ce? nu stim
De ce? nu stim
Scopul? iarasi nu il cunoastem.
Pentru ca toti ne arata idei diferite si pun pe tapet false probleme.

In ceea ce-l priveste pe CTP acum cativa ani era cotat ca unul dintre cei mai subiectivi ziaristi.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Aha,deci marea greseala a vaporasului este ca s-a exprimat neelegant.
Nu conteaza ca are dreptate, nu trebuia dom'le s-o spuna asa franc, a ranit sentimentele bietilor parlamentari si a lezat urechiusele delicate.
Eh, io la asta nu combat deoarece prefer sa-mi faca urechile prastie dar sa scoata mainile alora din buzunarele mele.
edit: Danielac, omul nostru stia clar ce o sa anunte inca de la trimiterea scrisorii, nu s-a dus sa-si ceara scuze si brusc i-a venit ideea cu ref. O cloceste el de multisor.

Papadie, si suspendarea aia tot de noi depindea...adica tot la referendum ajungeam. Iar eu tind sa cred ca marinerul are inca sustinere cat sa nu caza chiar daca toti parlamentarii sufla in directia lui.
Deci decat sa ma intrebe parlamentul daca il vreau pe vaporas tras la mal prefer sa ma intrebe vaporasul ce cred eu de votul asta uninominal.
Nu ma indoiesc totusi ca manevra e facuta pentru derutarea adversarului. Zic si io ca poate o iesi ceva bun din asta.

---------------
Just me

nu te supara pe mine, dar tu crezi ca un presedinte de tara trebuie sa se exprime asa vulgar, numai ca sa poata sa sublinieze adevarul spuselor sale? eu zic ca oricine ar putea sa fie atunci in locul lui, si sa spuna la fel de franc lucrurilor pe nume.... nu?
a fi diplomat,a te exprima elegant, nu inseamna a spune neadevaruri sau a ascunde ceva sau pe cineva... sa facem totusi diferenta dintre un demnitar si unul care isi ridica poalele la orice colt de strada!

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Danielac, nu ma supar doamne-fereste. Ai si tu o opinie asa cum am si eu. Plus ca nici nu ne contrazicem in esenta.
Sunt de acord cu tine daca te referi la un politician sau un demnitar in adevaratul sens al cuvantului.
Din pacate, nu e cazul nostru, ymcar facu tare bine o caracterizare a politicienilor nostri la subiectul lui OB.
Cum sa-i cer io marinerului diplomatie si clasa cand ma uit in parlament si vaz combatantii. Pai astia stiu ei de vorba buna si limbaj elegant? Ii doare fix in palarie.
Apropo, vazurati ce faina explicatie dete parlamentarul PRM prins ca a votat de 2 ori la motiunea impotriza min. Macovei (vot cu bile! de tre' sa treci prin fata urnelor si sa depui bilele). Cica "a mimat" a doua oara, ca sa-i enerveze pe cei de la PD. Adica a mai trecut o data cu bile in mana si a mimat votarea ca sa faca misto de colegi.
Mai, io cred ca Baselu' fuse baiat finutz totusi la ce sorici au astia.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

am si eu 2 intrebari, pt cine stie, va rog:
1. al cui este Cotidianul ? al lui SOV ?
2. Corina Dragotescu scrie (numai) la Cotidianul ? sau si la alte ziare ?

multumesc

on topic: abia astept sa votez uninominal ... sper sa fie cit mai curind

Mergi la inceput

Am avut 3 presedinti de diverse tipuri.

Eu cred ca romanul are nevoie sa-si consume si acest tip de presedinte, pentru ca peste 3 ani sa-si poata contura exact in minte tipul de presedinte pe care il doreste si care il reprezinta cel mai bine.

Pentru ca presedintele il vom alege la un an dupa parlamentare. Si daca ele vor fi si uninominale cu atat mai bine vom sti daca ni se potriveste un presedinte reprezentativ ca mediator sau unul reprezentativ ca "jucator".

cred ca de fapt aici e "bataia pestelui".

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Stirea de azi sau despre cum au prostit poporul cu televizorul

Ziarele ne vorbesc despre o crima cu premeditare: www.evz.ro/article.php?artid=292393" target="_blank"> Analfabetizarea poporului roman.

Mergi la inceput

Asta da, stire pe gustul meu!

vivi

Mergi la inceput

www.hotnews.ro/articol_66142-Jean-Claude-Juncker-Mr-Euro-politicianul-care-face-deliciul-ziaristilor-din-Bruxelles.htm" target="_blank"> Acesta este ceea ce se numeste un DIPLOMAT. Noi avem asa ceva numa in farfuriutele Centrocoop de la cofetarie.

De la fabulatiospirit la www.hotnews.ro/articol_66039-%27%27Romania-Fabulospirit%27%27-va-vinde-imaginea-Romaniei-in-UE.htm" target="_blank">Fabulospirit- ...un salt urias pentru noi. Engage!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Hai in tabara copii
Cichician cichician
Fara laptop si prostii
Cichician cichician

In lok sa facem un jok
Hai sa incasam un shoc
Cichician cichician!

Copiii chinezi dependenti de internet tratati cu electrosocuri. Parintii ii trimit 'pachet' in taberele de cumintire.
cichiacian cichician.

Mergi la inceput