Crima de press-majestate
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Eliza5 spune:
Nu vad de ce era nevoie de un referendum. Este evident si stie toata lumea ca 70% din populatie este PENTRU votul uninominal.
Tre' sa recunosc ca are consilieri buni Basescu. Adica iar a deturnat atentia de la altele aruncand chestia asta cu referendumul :-))
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Nu vad de ce era nevoie de un referendum. Este evident si stie toata lumea ca 70% din populatie este PENTRU votul uninominal.
Este evident si stie toata lumea ca 70% din parlamentari sunt IMPOTRIVA votului uninominal.
rolo spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by Eliza5
Este evident si stie toata lumea ca 70% din parlamentari sunt IMPOTRIVA votului uninominal.
Doar 70%? Buna parere ai despre Parlament.
rolo
sirimie spune:
Dar am o nelamurire: daca rezultatul referendumului este DA, va fi automat aplicat votul uninominal? Sau va trebui decis tot de parlament (care si pina acum a votat impotriva)?
Eu sint de acord cu referendumul pentru votul uni nominal chiar daca nu sint de acord cu Basescu de obicei. Dar sigur dupa referendum va fi aplicat daca iese ca da? Sincer eu ma indoiesc...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
danielac spune:
Se pare ca Basescu isi aroga niste merite pe care nu le are... desi sunt total de acord cu votul uninominal, nu el este cel care a "descoperit" aceast lucru... e proiect vechi in parlament de cativa ani buni...
si nu este nevoie de referendum national pentru a se trece la votul uninominal, este suficient sa se voteze o lege... dar aici e alta mancare de peste!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by papadie
Desi nascuta cu forcepsul este -pe bune- cea mai tare stire de la Revolutie incoace. Daca am spune DA am face un salt urias inainte: www.hotnews.ro/articol_65513-Traian-Basescu-%27%27Voi-declansa-un-referendum-pentru-a-cere-romanilor-sa-accepte-votul-uninominal%27%27.htm" target="_blank">Referendum pentru votul uninominal. Propunerea nu-l face pe Basescu un erou deoarece este o actiune facuta 'la nervi'.
corect!
Simona
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
poze
rolo spune:
quote:
Originally posted by danielac
Se pare ca Basescu isi aroga niste merite pe care nu le are... desi sunt total de acord cu votul uninominal, nu el este cel care a "descoperit" aceast lucru... e proiect vechi in parlament de cativa ani buni...
si nu este nevoie de referendum national pentru a se trece la votul uninominal, este suficient sa se voteze o lege... dar aici e alta mancare de peste!
Doar ca legile se voteaza de Parlament. Iar parlamentul, oricat ar afirma ca vrea acest lucru a dovedit-o in 17 ani ca nu vrea vot uninominal. Nu stiu despre ce proiect vechi este vorba ca nu a intrat niciodata in dezbaterea Parlamentului. Poate doar pe holuri sau in fata camerelor de filmat pentru a-si atrage simpatia populatiei.
rolo
anka-maria spune:
Da' cine a zis ca este inventia Marinerului? Nu asta ma intereseaza, cine a avut primul ideea. Ma intereseaza cine imi da posibilitatea s-o votez.
Si nici nu ma intereseaza daca Marinarul o face "la nervi" atata timp cat profitul este al meu, ca alegator.
Daca din batalia asta presedinte-parlament castiga ceva si electoratul atunci sunt gata sa-i tin prosopul Baselului si daca se cere il sterg si delicat la tample cand o shtrampira in toiul luptei.
Pana una-alta parca aud guitzat de parlamentar incoltzit . In ce chinuri or sa se zbata ei daca iesim la referendum....
---------------
Just me
papadie spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Ma intereseaza cine imi da posibilitatea s-o votez.
---------------
Just me
immmmm daca nu cumva o sa fie ceva de genul io nu mai fac referendumul meu daca voi nu mai faceti motiunea voastra!
![](icon_smile_big.gif)
danielac spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by anka-maria
Ma intereseaza cine imi da posibilitatea s-o votez.
---------------
Just me
immmmm daca nu cumva o sa fie ceva de genul io nu mai fac referendumul meu daca voi nu mai faceti motiunea voastra!
mai degraba cam asa este!
Basescu nu a vrut decat sa abata atentia publicului, prin faza cu referendumul, pentru ca el se dusese in parlament pentru altceva... si cu toate astea, nu a putut sa depaseasca mandria si aroganta care il caracterizeaza, sa spuna "da, domnule, am gresit atunci cand m-am exprimat vulgar,la adresa intregului parlament", nu ca as tine cu parlamentul, care este o adunatura de parveniti, in mare parte, dar eu ca simplu cetatean pot sa spun orice vreau, el ca presedinte, trebuie sa se exprime altfel...