Bustul dupa o alaptare mai lunga de 1 an
Raspunsuri - Pagina 2
Gabbriela spune:
eu eram inainte de sarcina 34 B - cand alaptam 35C - acuma am revenit la 34 B. Am alaptat 8 -9 luni, piticu are in prezent 4 ani.
pana la 2 ani jumate sa alaptezi, hmmm - curiozitate ce mai iasa de acolo - cat e de bun calitativ laptele?
cine alapteaza dupa un an - poata sa faca un test sa vada cat lapte poate sa mulga la o masa? Sunt doar curioasa cat lapte mai poti avea dupa un an de zile...
eu am avut mult lapte cand am intzarcat piticu - dar cel mic a refuzat pieptul si eu am refuzat sa ma mult.. si gata treaba.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by Annie80
de la "mere" la "smochine uscate"
de lasate sanii se lasa din timpul sarcinii, nu in mod expres de la alaptat, contribuie si el in mare parte....si ai mei sau si micsorat, de la cup C la cup A, dar cum nu prea gasesc 80A cumpar B
ah si in afara CM si cupa a mi se pare mare...deci am ajus sub orice critica
Wow Annie, ce mare diferenta la tine, 2 numere ...mmmm iti doresc sa-ti revina la loc in timp scurt. DA,ai dreptate ca nu de la alaptat ci chiar de la sarcina sanii sufera modificari. Desi cred ca de uscat se mai usuca si cu trecerea anilor, fie ca ai fie ca n=ai copii. :(
Ma gandeam daca masatul cu ceva creme normale nu poate ajuta? Sau poate chiar creme speciale, am vazut reclame la creme de bust parca la Yves Rocher. A incercat cineva varianta asta si i s-a parut ca a dat rezultate? Sau poate mai bine exercitiile fizice ?
CE sa mai revina la loc sunt aproape 3 ani de cand nu mai alaptez (adik se fac 3 ani in iunie) dak nu siau revenit pana acuma, nu cred ca o se intample peste noapte...desi am luat pastile , creme peste creme, adik ce-am gasit, caci unde lucuiesc nu prea se gasesc, in schimb am reusit sa mai dispara ce "fetele" de aici miar fi sugerat ca ar fi vergeturi, cu o banala crema de mai putin 4 dolari

asa ca implantul ar fi soluitia sai fac sa arate cat de cat bine, pt ca va spun sincer mi-e sila mie de ei, dar lu barbati-miu,

alaptatul dupa un an este recomandat, dar ca supliment caci bb-ul trebuie sa fie la diversificat eu am alaptat numai 1a an si 2 luni, atat pt ca ma imbolnavisem si a trebuit sa fac tratamentul si imi pare rau acum... am luat Brocriptin (parca, nus sigura) si cred ca de la aia mi sau uscat sanii....
ahhh....si pana mai anul trecut inca mai aveam secretie de "lapte" putina dar era si am mai luau 2 serii de medicamente
Luna75 spune:
Eu am alaptat 1 an si trei luni,masura de dinainte 32B,masura la 6 luni de la alaptare 32B.
poate sunt printre fetele norocoase care pot sa spun ca alptatul nu mi-a schimbat deloc aspectul sanilor.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by Criss75
[quote]Originally posted by Gabi_K
Am alaptat 3 ani si 7 luni:)
[quote]am citi bine oare??? 3 ani si 7 luni?
Si credeam ca eu sunt demna de cartea recordurilor...am alaptat un an si 10 luni. Sigur ca sanii au de suferit in timpul sarcinii si dupa alaptare, dar trebuie sa ne resemnam, nu prea avem ce face. Bine, exista implanturile, pt. cine are curaj si bani suficienti pentru asa ceva.
Cred ca Gabi se referea per total la ambii copii.
Nu vrea sa te descurajez dar stiu persoane care au alaptat un copil pana la 2 ani , chiar pana la 2 ani jumate, asa ca ce e sub 2 ani e normal.
Deci: pe primul l-am alaptat doar 7 luni, pe fiica mea 3 ani si 7 luni. Deci in total 4 ani si 2 luni:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Sabina spune:
Calitatea laptelui matern nu se schimba absolut deloc, ce se schimba este ca bebelusul /copilasul are nevoie si de alte alimente pe langa.
cata vreme copilul mananca normal si altceva,suplimentul de lapte matern este absolut binevenit.
OMS recomanda alaptarea pana la 2 ani, eu zic ca tot ce vine peste tine de mama si copil, intarcarea trebuie sa fie un proces lent si firesc,eu sunt pro alaptat cat mai mult.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Eu am alaptat 1 an si trei luni,masura de dinainte 32B,masura la 6 luni de la alaptare 32B.
poate sunt printre fetele norocoase care pot sa spun ca alptatul nu mi-a schimbat deloc aspectul sanilor.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Felicitari Luna, sper si eu la fel, caci tot asa am avut 32B, iar acum sunt undeva intre 34B si C, dar mult mai aproape de B.Sper sa nu ajung la AAAAAA ca nu stiu ce ma fac.:(
Gabi_K spune:
mai faci un bb... si iti cresc sanii din nou![]()
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
mai faci un bb... si iti cresc sanii din nou
bertha spune:
Inainte de sarcina aveam 75B. Dupa nastere 80C. Dupa 1 an si 4 luni de alaptat, am revenit la 75B. Mai precis cu dreptul, pt ca stangul e putin mai mare, daca puteti crede. Inainte erau la fel, dar s-au dezvoltat inegal in timpul sarcinii. NU s-au lasat aproape deloc, dar vergeturile inrautatesc putin aspectul.
Una peste alta, sunt super-multumita, fiind o adepta convinsa a alaptatului.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze