Bustul dupa o alaptare mai lunga de 1 an
As vrea sa aflu de la mamicile care au alaptat mai mult de 1 an de zile, daca si-au revenit la masura bustului de dinainte de a ramane gravide... sau au ajuns la mai putin :(
Eu alaptez inca, pot spune ca practic sportul asta de 1an si 2 luni
si nu stiu cand termin, depinde de copilitza. Ma intreb ce sanse am sa pastrez conjuctura pieptului avuta inainte de sarcina, caci am auzit de cateva cazuri care au ramas cu mai nimik
si au alaptat si pt mai putin timp.
Exista ceva cai de a impiedica micsorarea "lor" sau asta e si trebuie sa ne impacam cu situatia? Eu nu sunt pt "ele" mari, caci si inainte am avut B si am fost ok, dar parca si sa raman cu 2 bube...Ce e de facut? Help please.
Raspunsuri
anda141 spune:
ba se si lasa, se si micsoreaza. Dar isi mai revin. Eu inainte purtam 75 D, dupa ce am terminat erau mult mai mici, ajunsesem la B, acum port din nou C,dupa 2 ani de cand nu mai alaptez. Oricum nu mai sunt ca inainte, asta e clar.Riscul meseriei ![]()
Sa il ajutam pe Alexandru
tyaa spune:
Se micsoreaza si se lasa. Asta e prima impresie dupa ce nu mai alaptezi si nu ti se mai umplu sanii cu lapte. Ai mei acum, arata bine pt ca m-am ingrasat putin(vreo 5 kile

) Nu sunt lasati deloc. Se mai vad vergeturile doar.
La un momentdat ma apucasem de flotari :D
Eu am alaptat 1 an si 2 luni.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
Sabina spune:
eu am alaptat un an si 8 luni.
Inainte de sarcina am avut 75 B, dupa alaptat am ramas cu 80 B( la kilograme slabisem, deci...)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Annie80 spune:
de la "mere" la "smochine uscate" ![]()
de lasate sanii se lasa din timpul sarcinii, nu in mod expres de la alaptat, contribuie si el in mare parte....si ai mei sau si micsorat, de la cup C la cup A, dar cum nu prea gasesc 80A cumpar B 
ah si in afara CM si cupa a mi se pare mare
...deci am ajus sub orice critica 
Gabi_K spune:
inainte aveam 80D, imediat dupa nastere 90D, dupa ce am terminat alaptatul, din nou 80D. Am alaptat 3 ani si 7 luni:)
Acum am slabit vreo 20kg, sunt la 75 C-D, depinde de model de sutien.
Eu tot le am mari, ca si inainte. Lasati erau din adolescenta, de cand mi-au crescut![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Annie80
de la "mere" la "smochine uscate"
de lasate sanii se lasa din timpul sarcinii, nu in mod expres de la alaptat, contribuie si el in mare parte....si ai mei sau si micsorat, de la cup C la cup A, dar cum nu prea gasesc 80A cumpar B
ah si in afara CM si cupa a mi se pare mare...deci am ajus sub orice critica
Wow Annie, ce mare diferenta la tine, 2 numere ...mmmm iti doresc sa-ti revina la loc in timp scurt. DA,ai dreptate ca nu de la alaptat ci chiar de la sarcina sanii sufera modificari. Desi cred ca de uscat se mai usuca si cu trecerea anilor, fie ca ai fie ca n=ai copii. :(
Ma gandeam daca masatul cu ceva creme normale nu poate ajuta? Sau poate chiar creme speciale, am vazut reclame la creme de bust parca la Yves Rocher. A incercat cineva varianta asta si i s-a parut ca a dat rezultate? Sau poate mai bine exercitiile fizice ?
Criss75 spune:
[quote]Originally posted by Gabi_K
Am alaptat 3 ani si 7 luni:)
[quote]
am citi bine oare??? 3 ani si 7 luni?![]()
Si credeam ca eu sunt demna de cartea recordurilor...am alaptat un an si 10 luni. Sigur ca sanii au de suferit in timpul sarcinii si dupa alaptare, dar trebuie sa ne resemnam, nu prea avem ce face. Bine, exista implanturile, pt. cine are curaj si bani suficienti pentru asa ceva.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Criss75
[quote]am citi bine oare??? 3 ani si 7 luni?
Si credeam ca eu sunt demna de cartea recordurilor...am alaptat un an si 10 luni. Sigur ca sanii au de suferit in timpul sarcinii si dupa alaptare, dar trebuie sa ne resemnam, nu prea avem ce face. Bine, exista implanturile, pt. cine are curaj si bani suficienti pentru asa ceva.
E vorba in total,de cei doi copii!
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by Criss75
[quote]am citi bine oare??? 3 ani si 7 luni?
Cred ca Gabi se referea per total la ambii copii.
Nu vrea sa te descurajez dar stiu persoane care au alaptat un copil pana la 2 ani , chiar pana la 2 ani jumate, asa ca ce e sub 2 ani e normal.