Mamici de Mai - Iunie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 25
Paflo spune:
Kay, super dragute hainutele! Sa le poarte sanatoasa! Rochita m-a topit de tot!
Florina 27+ si
Sofia
Florina R.
pauly spune:
kay is superbe hainutele
, sa le foloseasca Sosonica sanatoasa.
eimottto i-ti tinem pumnii sa fie totul bine maine.te asteptam cu vesti bune.![]()
NOAPTE BUNA GRAVIDUTELE,
22+
Riana Alessya
mary_lou spune:
Eimotto te inteleg prin ce treci,sunt alaturi de tine si iti doresc tot binel din lume!O sa fie bine,o sa vezi!Ai grija de tine si de bebele tau!
Fetelor,eu ma simt ok acum,ma plictisesc toata ziua in casa dar pt bebele meu o sa fac orice e nevoie!
Astazi am terminat si injectiile si trebuie sa ma programez la 3D,voi la cate sapt a-ti facut eco3D?
poze
21+
kay spune:
saru`mana pauly si paflo
! sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa ! mai am 2 hainute care n-au fost trase in poza din greseala... o rochita de la Z si primul body luat la 8 saptamani ! e verde cu un peste !
promit sa le pun !
burticilor, eu imi fac de cap acum... a adus mama praline din Belgia, de la Leonidas , daca stiti magazinul, si ma indop cu praline delicoase cu creme diverse de fructe (aia de pepene m-a omorat) si cu frisca si cioco... sunt absolut divine ! imi cer scuze daca va fac pofta, dar jur ca de azi-noapte doar asta mananc si deja ma doare stomacul si stau mai mult
, dar nu consti, ci opusul... si tot nu ma opresc ! cineva trebuie sa intervina, ca nu cred ca mai rezist pana maine !!!
va pup si ma duc sa mai bag o cioco !
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Arthurana spune:
Eimotto,
Am vazut ca ai scris de Clexane. Eu sunt pe injectii)2 pe zi cu Clexane, din sapt. 4 de sarcina...Ce sindrom ai? Clexanul este un puternic anticoagulant, iar Heparina este cel mai puternic, care deobicei se da in ultimele sapt. de sarcina.
Daca ai intrebari te rog scrie-mi.
kay spune:
mary_lou, eu am facut 3D de la 12 sapt la Tutu ! si de atunci doar 3D fac... si daca e timp primesc si 1-2 minute de 4D, la fiecare consultatie !
si succes la eco ! eu zic ca poti sa faci oricand, ca acum e flacau mare si e fantastic cat de bine se vede ! eu acum ma cert cu tati pe nasuc. eu si mama il vedem ca al meu, el si mama lui il vad ca fiind al lui.( Va zic eu ca e al meu !) 
oana
20+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Arthurana spune:
Bebelul meu mi-a tras ieri cand eram la servici un sut sau pumn in vezica ca am facut pisu pe mine...ce-i drept putin..dar m-am cam speriat, sa simt cum nu pot controla urina...Tocmai ii faceam machiajul unei cucuane care credea ca Romania este in Africa si ma intreba daca avem electricitate si apa in casa... Imi venea sa-i dau cu ceva in cap...Mi se intampla frecvent sa ma intebe genialii americani cam pe unde este Romania....n-au nici o idee...
andradap spune:
Fetelor.. eu nu am putut sa aodrm, asa ca ma mai dat o fuga pe-aici!!!
S ima bucur ca am facut-o...
Michigan, multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca ti-a placut si tie camera!!! 
Kay, Ce mult imi plac hainutzele de Sosonica
Sunt nemaipomenite!!! De-abia astept si eu... Aaah..si sa nu uit: BAFTA MAINE la EXAMEN!!! Sa vii cu 10! ![]()
eimotto, ma rog
ca maine sa primesti vesti mai bune!!! 
BAFTA MULTA!!!
Camera BEBE Antonio
Andrada
27+ cu
Antonio
Pepsi spune:
Vai cit ati scris fetelor, nu intra omu 2 zile si gata dati un capitol!![]()
pauly, da, se poate dormi in fotoliu ala super bine, nu mai tin minte daca am poze cu mine si dominic in prima saptamina de la spital, ca pe ala dormeam cu el pe burta!dar daca nu am sa pun!vad ca esti din Arad, eu, in Romania stateam la Timisoara!ptr o prima sarcina mai ai pina sa-l simti in dreptul buricului, eu, am inceput sa-l simt in weekendul asta, dar cica se zice ca il simti mai repede la o a doua sarcina, nu-ti fa griji daca nu ai de ce!vad ca fetele te tachineaza cu vorba, e din cauza ca noi spunem o fost super!ii pozitionata, etc,
vad ca te-ai linistit cu miscatul la burick!am uitat sa-ti zic ca sint o clujanca mutata la Timisoara la 14 ani, deci eu ce sint?ardeleanca sau banateanca?a, era sa uit, felicitari ptr examen!si bafta in continuare!
cristinamaria, multa sanatate!sa fie bine pina la urma!
ciuffy, un la multi ani cu intirziere si de la mine!un bebe sanatos si mincacios sa ai!multa sanatate!
poohy, merci mult, 
ma bucur ca-ti place fotoliul, eu il indragesc de-a dreptu, si acuma stau in el, cu puiul meu de 2 ani si 8 luni!noi, am dat pe el aici 100 Cad +taxe, nu este asa scump ca cel ce l-am pus, dar e la fel, numa e galben!spor la cumparaturi!ma bucur de vestile bune!la grupele sanguine nu conteaza grupele de singe, ci Rh-ul, daca e pozitiv/negativ
kay, nici eu nu am avut colostru,la prima sarcina, si l-am alaptat pe primul pina la 1 an si 6 luni, si 6 luni dupa inca mai aveam lapte, si nici acuma nu am ....si voi alapta sigur fara probleme!
gogosica, tare frumoase pozele, credeam ca numa burta mea e mare....si ce fetita frumoasa!eu, am 23s si am pus 3 kg conform medicului, da conform cintarului meu am pus 4.5kg, dar am eu in plus de la prima sarcina!
corap, distractie placuta in Barcelona, si la multi ani!
andra, m=ai dat gata cu catelul tau frate, eu, inca-mi pling catelul ce a murit de cancer pe 04 aprilie 2006, il am in album si eu, mi-e asa de dor de el.....il chema Pepsi, si era un pelinez negru si la urechi avea ca o spuma de coca-cola!
Florentina, eu, am luat 10 zile amoxicilina, din cauza sinuzitei, si medicul generalist si cel ginecolo, si farmacistul, +ce am cautat pe net, mi-au spus ca e safe in sarcina!mi l-au prescris din cauza ca am facut 39.5C temperatura, si era riscant ptr copil(asa m-au convins ei sa iau medicamente)
arthurana, si eu am contractii, nu in fiecare zi, la prima sarcina le-am avut mai tirziu...dar sint nedureroase, pur si simplu mi se incoarda muschii uterului, tine citeva secunde si se relaxeaza apoi!
motanel, la mine la prima nastere am avut nevoie de antibiotice ptr ca am facut febra f mare, nu au aflat de ce!acuma nu e o regula, dar tu la ce esti exact alergica?antitetanosul mi l-au dat dupa prima nastere, e bun 10 ani!
vai fetelor deja apar bebelusii de martie/aprilie, pai stiti ca asta inseamna ca nu mai e mult nici ptr noi!!!!abia astept sa-mi pup copilul din burta!
of, ce mult as vrea si eu sa ma intilnesc cu voi.....sa va cunosc si fizic nu numa virtual....
eimotto, sanatate multa!
va pup pe toate fetelor!abia am reusit sa va citesc din urma, si cu decalajul de ore....aveti grija de voi!
Flavia
22+
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Motannel spune:
Flavia, sunt alergica la toate antibioticele!
Inainte sa raman insarcinata mi-am facut niste teste la cabinetul de alergologie si se pare ca tolerez oarecum Zinnatul! Sper totusi sa nu am nevoie de vreun tratament prea dur! Ma umflu toata, fac urticarie si ma mananca pielea. In plus am o stare de nervozitate ceva de groaza! Slava Domnului ca pana la aceasta varsta nu am avut nevoie de antibiotice! Sper sa scap si de acum incolo!
Motannel,
25+,
Teodora