Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 21
asteryaro spune:
Monica, are de vreo 4 zile niste pete rosii, uratele, pe tot toracele. Eu banuiesc Danonino Gigantino cu branzica... nush ce sa zic... nu are prurit, nici febra.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
ASTERY ciudat si pana acum nu ai sunat la pediatra? Ai cautat pe net? La astea infectioase la toate e cu febra,nu? Deci ar ramane alergia cum zici tu,dar de patru zile? Dianei cand ii mai apareau pete rosii ii cam treceau pana a doua zi ...
A chiar, apropo de pete d-astea rosii! Ei ii apar pe burta dupa ... baitza si dispar dupa aia! Doar n-or fi de la gelul Bubchen? Ca si ulei tot din ala ii dau si e ok.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
asteryaro spune:
Monica, am tot sperat sa treaca... da' las' ca le vin eu de hac!
N-am cautat pe net, nu ma intreba de ce.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
Giova spune:
noi ne-am plimbarit, am luat una alta pt. marco.
am avut ceva emotii ca e prima data cand merg cu jeepul firmei si cu Marco, dar a fost super ok.
acum asteptam musafiri.
Bianca felicitari pt. examen.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
mesajul trebuia trimis la ora 19 si am uitat de el.
Astery ma bucur ca ati avut o petrecere frumoasa. Sper sa treaca eruptia si sa nu fie nimic grav.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Moni...am vazut-o pe Dia...tare sic cu blana aia, Cat despre bautul cu pai, am mai zis cum a fost la noi. I-am cumparat un suc cu pai de portocale si i-am dat sa bea. Normal ca nu a stiut sa traga. Dar cum era ingust, am putut sa il torn in gura sa se prinda ca daca trage o sa ii vina ceva. Nu a durat mai mult de 2 minute si s-a prins de figura. Acum bea foarte bine cu paiul dar apa tot nu ii place
Silvi..ma bucur ca ai revenit..mi-am dat seama ca ai stat deoparte
Astery, frumos ca v-ati distrataveti grija de bubitze
Maraki, gresit, aici la noi pe net scrie sa se dea lapte 3.5, medicii spun ca 1.8 e cel mai potrivit lapte pt un copil Diferentze de opinii.
Giova presupun ca azi ai fost la "shoping" ca asha spuneai. Am primit si eu din America un set de 5 bodyuri...ce mai...calitate de calitate nu ca la noi. Pacat ca nu mai vine gagica ca as ruga-o sa mai imi aduca un set de 5 buc pt 1.5 ani ca sunt superbe. Mi-e lene sa merg sa vad ce firma suntCe are Dani sunt pt 9 luni dar ii sunt bune si acum. Si 2 sunt noi ca mi-a fost mila sa le desfac
Eu ma retrag la garaj ca am chef sa stau in pat si sa lenevesc si ...mai vad eu ce fac
Noapte buna tuturor
Nicoleta? pe cand faci dezvaluirea? dar tu Alin@?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Ma gandeam azi la furnicile lui Azaz Au din sunca oare?
Anasebe cred ca s-a dus sa caute tricleta de nu a intrat nici ieri pe net
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
doina_laila spune:
NICO, LA MULTI ANI!
ITI DORESC SA-TI GASESTI LINISTEA SUFLETEASCA, SA AI PARTE DE FERICIRE, UN PIC DE OPTIMISM SI NU UITA CA SI MAINE MAI ESTE O ZI!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
monica70 spune:
BIANCA mersi de idee,maine ii pun suc si cand o sa simta ce e acolo,o sa se strofoace ea sa traga si cu paiul,precis
Chiar, AZAZA fuse si se du-se
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Moni, daca folosesti pai normal, scutezea-l putin ca e mai ushor asha. Odata i-am dat pai normal la Dani si am observat ca ii trebuie mai multa putere ca sa traga. Sotul meu a taiat un sfert din el si dupa aia nu a mai fost problema doar ca e mai gros si vine mai mult. Dar totusi foloseste pai mic la inceput care e mai ingust sa nu se inece ( ala de la sucuri)
Succes...