Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
IOANA pai asa facea si Diana la inceput,cand nu prea avea echilibru bun,fugea catre un punct de sprijin ... tot asa cu mainile intinse in fatza ,dar dupa aia a mers f.bine o perioada luuunga si acum parca e alergatoare de curse
Cel mai mult ma enerveaza cand fuge de mine cu vreun obiect interzis in mana si cand imi ranjeste ostentativ cu toti dintii si cu capul dat pe spate ... asta cand e prinsa asupra faptului cu boacanele de rigoare
Vai ca de cand zic ca o prind odata sa o filmez asa,dar nu prea reusesc! Pe cand dau clic ,de obicei e hat departeee
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Vad ca s-au mai linistit apele prin zona ....si vb din nou de copilasi.
Moni si Alain alearga si sunt tot dupa el sa nu pice, nu cred ca ii poti potolii,, eu una il iau de manuta si il fac sa mearga mai incet...cand il prind.Tare scumpilica e domnisoara ta.
Ioana, pupici lui Razvanel cel plimbaret.
Eu una nu voi intra in polemica cu nimeni in legatura cu mesajele postate in ultimele zile. Vreau doar sa-i spun Catalinei, daca mai citeste si eu cred ca va vedea ea cumva acest mesaj ca nu mi se pare potrivit sa jigneasca pe toata lumea, ca nu chiar zgariem noi toate pe ochi ca sunt copilasii altora, in cazul de fata Bia( pe care am complimentat-o mereu) fericiti, sanatosi si voiosi. Tonul mi se pare jignitor si maniera de abordare nu prea elevata dar de asa cum am undeva si mui-a ramas in minte citit STILUL NU IL AI IL ESTI unele lucruri nu se prea pot schiba.Sanatate multa doresc intregii familii si pupicei Biei.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Eu ma refeream la faptul ca de vreo luna stau bine mersi linistita ,ca circula singura la greu,fara sa o supraveghez si acum sa fiu iar pe urmele ei daca fuge???
Sa va zic ce meniu azi: diminetza laptic si pe urma pirureul de fructe tooot,la amiaza un borcan de curcan si mazare de 200 toty ,plus inca cca 100g cartofi piure facuti de mine,am altrernat linguritele.
La mami a macat cozonac,banane si acum 2 clementine.In curand ii pregatim cerealele cu iaurt de seara.Si suc a baut de grape,lamaie si clementine si azi in premiera,i-am pus in el o linguritza de miere.
Si in vocabular mai avem un cuvant inteligibil: NAS!!!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
silvi_2005 spune:
Nu ne zgariem pe ochi daca cumva nu s-a inteles....
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
HA HA am filmat-o sa vedeti cu ce ma confrunt mai nou
Dar se incarca greeeeeu
maraki spune:
Socrosenia s-a strofocat cand a vazut ca.i dau lui Angelo lapte UHT si nu din ala proaspat. Mie asa mi-a spus dr. sa-i dau 3,5 % grasimi si il primeste foarte bine. Moni, deocamdata nu vad sa mearga mai mult decat inainte, are timp Maine vrea socrosenia sa il i.a pe Angelo la ea pana seara, i l-as da dupa ora 15.00 dupa ce isi face bebu somnul, imi este dor sa ma uit cu Giorgos la un film si sa il vedem de la cap la coada. De cand am cumparat DVD-ul nu am avut timp sa vad un film pana la capat, numai pe bucati.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
MARAKI deci si la voi ca in USA se recomanda laptele gras! Pana nu aflai de p aci nu stiam,dar eu cred ca fusai prima care i-am dat de la 10 luni inca , lapte de lapte gras Sper sa fie ok asa,dar la noi merge treaba inca cu cel de la tanti din piatza!
Nu mi s-a incarcat filmul,era unul in care impingea la greu taburetul prin casa.Poate o sa reusesc de pe hardul celalalt,aici ceva nu mi se pare ok. Si mai am unul in care canta si imi trasese biblioraftul deschis de pe birou
Da' nu stiu unde la mai pun
Iar e la carti Si in masutza-bar a tot cotrobait azi
asteryaro spune:
Hai ca ne-am linistit si noi.
Azi a fost o zi taaare frumoasa.
Deci am dezmotzat piticul. A ales un ban de argint (cel pe care i-am lipit suvita de par apoi, si care ban are o varsta de 227 de ani si o mica poveste...), cheia de la masina lu' tati si o bancnota de .00 EUR. Dupa aceea aur, pix, carte, bani romanesti, calculator...
A primit cadourile de la nana lui, le-a rascolit bine.
Apoi am plecat la resto, unde iar a fost bine.
Seara acasa, baita... programul de seara.
La 20.45 a picat la datorie.
Maine vine pediatra sa-i vada eruptie de pe torace...
Luni facem si noi o sfestanie aici, Doamne ajuta.
Am citit tot, dar sunt .
Vad ca valurile s-au mai potolit.
Ma bucur si eu ca mamici cu vechime si sare+piper au inceput sa scrie din nou. Mie mi-ati lipsit mult.
Si eu astept sa apara "conferinta fantoma", dar se pare ca mai am mult de asteptat.
NICOL, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
ASTERY felicitari pentru dezmotzat,vad ca a ales Razvan obiecte numa' unu si unu!
Dar ce eruptie are si de cand?
Eu sunt happy: in premiera, Diana i-a bagat suzeta papusii ! Are o tija atat de subtire ca si eu abia o nimeresc Si i-a bagat-o si i-a scoso-o de mai multe ori si se uita tare fericita spre mine papusa asta nu prea i-am dat-o,foarte rar si sub supraveghere stricta, ca sa nu o strice. Cand ii scoti suzeta zice "mama,tata" si plange,iar cand i-o bagi la loc tace.Acum ca reuseste sa i-o bage (inainte se chinuia,nu reusea si se enerva rau ),o sa i-o dau mai des.