LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
saliut!
sper ca nu ne=ati dat disparuti..multam de urari fetele...maine e ziua cea mare si ptr noi si ptr doublemom si mariana(oare a nascut?)
Am vazut pozele cu Maia, Eva si Vladut...O sa va trimitem si noi spre una haioasa aici
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catrinutza spune:
Mai fetelor ...ma speriati cu cat "scrieti"...unde sunteti????? de pe 12 vad c anu mai e scris nici un mesaj...sa inteleg ca iubirea v-a cuprins de tot si nu mai forumiti???!!!
Am intrat si eu pe fuga....
TINAAAAAA.....LA MULTI ANI IUBITA...chiar daca nu ai sa vezi mesajul eu tot vreau sa iti urez toate cele mai bune si mai frumoase din lume si sa te bucuri de Davidutzu.
Andreea...condoleante...chiar si neterminata, povestea pe care bunica ta i-o scria Theeie va ramane marturie a cat de mult a fost iubita Bubu de strabunica....o amintire superba....sper ca asta sa iti mai linisteasca un pic sufletul indurerat....
Noi suntem extrem de plimbarete, s-a invatat sa mearga la usa de la intrare si sa traga de usa si sa zica "pa" intr-una, adica sa mergem la plimbare...si doamne fereste sa deschid usa cumva ca navaleste direct pe ea, in curte...a descoperit si varinata asta de plimbare, pe jos pe afara, si acum cand ne plimbam trebuie sa avem si cateva runde de plimbare pe jos cu mami de mana (in cazurile fericite si mai mult cu forta o tin de mana).
Iar sambata am incerct ceva nou: am fost la.......SANIUS in Azuga...sa va mai spun cine a fost cea mai incantata de datul cu sania, da zapada, de patinat si cine vroia sa mai alunece la vale o data si inca o data si inca o data si care facea scandal daca era luata de pe saniutza????!!!!....nu cred ca mai e cazul...e drept ca m-am temut un pic sa nu raceasca pentru ca nu statea cu fularul la gura cand o dadeam cu sania si i-au inghetat piciorusele, dar slava domnului ca totul a fost super ok, ne-am distrat toti 3 de numa-numa...
In rest ne pregatim dsufleteste de marea petrecere a ruperii turtei care va avea loc de sambata intr-o sapatamana...ne gandim ce cadouri sa ii luam, cum aranjam, toalete, meniuri...si neaparat un tort in care sa se infinga cu toata puterea de care va da dovada...
Si totodata ne pregatim si de vaccinul de la 1 an...pediatra ne-a recomandat sa luam Priorix pentru ROR...aproape o luna a cautat tati disperat prin toate farmaciile vaccinul (cred ca e de contrabanda ). Daca mai e cineva interesat a gasit la o farmacie mica de langa Gara de Nord...
Si pazeaaaaa....la cererea publicului maine 9cu putin noroc0 revenim cu poze si filmultete care sa dovedeasca ultimele aventuri...
Acum fug ca am un bebe suparat ca nu il gadil indeajuns...
------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Upssss.....s-a intamplat ceva cu paginile de forum....se pare ca de la pag 3 nu imi mai arata ca s-ar fi scris...chiar ma miram...asda ca dati ignore la primul paragraf....
------------------------------------------------------------------------ catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ile77 spune:
Ciuf,nu fusai la doctor
Mamaaaaa,ce slaba esti.Ce misto stau blugii pe tine.Eu abia dadui 5 kg jos,mai am inca 7.
Uite ce-mi zisa amica mea zilele astea.Fetita ei de 1an si 6 luni ,de la 1 an tot are infectie la ureche.Dispare ,apare.Pina la urma se pare ca infectiile se trag de la amigdale,care ar trebui scoase.Insa treb sa astepte pina la 3 ani.Asa ca au bagat-o pe un tratament continuu cu antibiotice pina face 3 ani.Saracutza.
Rochia aia de mireasa e suuuuperba.Wow.
Ile si Vivian
(07.03.2006)
Delia21 spune:
Claudiad,tare dulce si frumos V-alentinul tau
gabi_fer spune:
Intru si eu scurt ptr a ura La multi ani urmatorilor ghiocei:
Maia si Stefana - Doublemom
Anna-Lia - Cat
Andreea - Maria28
Doublemom - au fost primii ghiocei a caror poze le-am vazut in timp ce ghiocelul meu crestea frumos in burtica. Fetele tale au ramas speciale ptr mine. Trebuie neaparat sa ne vedem.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
Delia21 spune:
'Andreea,Anna-Lia,Maia si Stefana La multi ani fericiti si plini de bucurii si impliniri!!!
Claudia,tot nu am putut descarca carticica,din pacate![](plang.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](cool.gif)
Biuta spune:
Anna Lia LA MULTI ANI FERICITI, SANATATE MULTA, FLACAI FRUMOSI SI NISTE ROCHITE ASA DE FRUMOASE..SA PICE TOATA LUMEA PE JOS.. :)TE PUPAM CU MARE DRAG
LA MULTI ANI STEFANIA SI MAIA SA AVETI PARTE DE SANATATE SI SA O TZINA PUTERILE PE MAMICA..CA NU STIU CUM INVINGE, SA FITI CUMINTI SI SA CRESTETI MARI pupici :)
AndreeaLA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE :)
Sa traiasca si puii un pic mai mici Nicholas si Lara, ei mai au o luna..si trambetele suna :)
Asa..sa nu uit,desi in intarziere, da..sa fie si oficial :) LA MULTI ANI si pt puiucu' scump Bia, de 11 luni
Pup gasca.. :)
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
mihaser spune:
salutare!Maia, Stefana si Anna Lia sa cresteti mari si frumoase sa se bucure Miha si Catrinel de voi!
Multe pupicuri si febletei mele....Daria Cat cand e ziua ei?
Va pupacesc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mari78 spune:
La multi ani ghioceilor Anna Lia, Maia, Stefana, Andreea !
Va dorim sa fiti sanatoase, norocul sa va insotesca tot timpul, multa fericire si iubire ! Pupici multi.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"