LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Maia si Stefana
Anna - Lia
Andreea

Sa aveti parte de toata caldura parintilor vostri si de un car de noroc si sanatate.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

La multi ani Maia, Stefana, Anna-Lia si Andreea!

Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase, sa aveti parte de muuulta dragoste, noroc si tot ce-i mai bun in viata!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

LA MULTI ANI ! pentru MAIA,STEFANA,ANNA LIA ,ANDREEA

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,

nu am mai intrat de mult pntru ca sotul a vandut placa video si pana a sosit cea noua am tras pe dreapta cu netul.

Noi suntem bine, ne-au trecut bubitele si ne pregatim de mot, am emotii dar ma ajuta si mama si soacra, asa ca sper ca va fi totul bine.

Tili, si eu ma bucur ca nu l-au mancat sau usturat bubitele, la cat de mari erau, sa-l fi vazut ca sufera si il ustura, cred ca ma termina psihic.

Mihaser, Kim, Polixeni, multumim pentru incurajari

Catrinel 17, succes la mutat, in legatura cu homeopatele, dupa mot vom ajunge la doctorita si in urma unui control amanuntit ne va face o schema cu homeopatele pe care le putem lua.

Ciuf, nu stiu de ce nu se vad pozele, chiar voiam sa le scot de la privat si sa le trec la comun, dar nu mi-a iesit schema, poate ma ajuta cineva... bine ca Eva e bine, dar pediatra mi-a spus ca daca puiul a facut alergie la cephalosporine, mai mult ca sigur e alergic si la penicilina, oricum, trebuie facut un test inainte de administrarea urmatorului antibiotic.

Micaalsa, imi pare rau ca si voi ati facut alergie, verifica prospectul la Pulvex, ca e posibil sa fie pentru copii mai mari. Unii medici recomanda medicamentele chiar daca sunt pentru copii mai mari, asa cum ne-a recomandat si noua medicul de fam Vapo-Rub, dar nu l-am folosit pentru ca este pentru copiii peste 6 ani. Si eu stiam ca analizele pentru alergii se fac peste 18 luni.

Va pup pe toate

pozele noastre sunt aici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8&.src=ph
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

LA MULTI ANI MAIA SI STEFANA!
LA MULTI ANI ANNA-LIA!
LA MULTI ANI ANDREEA!
Zanele bune sa fie alaturi de voi in fiecare clipa a vietii voastre!
Gandurile mele de bine mamicilor aniversare de ghiocei de un anisor:Doublemom,Cat si Maria28

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Ghiocel
Uitati ce cantecel am gasit.....

GHIOCEL
A iesit din neaua cu capul in jos,
Cu genele prinse mic si somnoros.
S-a uitat la soare din al lui frunzar,
Sa nu-l arda tare si-a pus ochelari!

Refren: Ghiocel, Ghiocel
Mic si somnoros
Ai sosit pe la noi ca un Fat Frumos.

O fetita mica din nea l-a cules,
Sa-i duca mamicii un dar mai ales.
Fiindca primavara a sadit aici
Ghioceii gingasi doar pentru mamici.

Refren: Ghiocel, Ghiocel

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

LA MULTI ANI Anna-Lia, sa fii sanatoasa, fericita si tot ce e mai bun in lumea asta sa ai parte!!!!

LA MULTI ANI Stefana, Maia si Andreea sa fie soare mereu pe drumul vostru, sa fiti sanatoase si numai bucurii sa aduceti parintilor vostri!!!

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata!
Iar io cu textu

MICAALSA, da, e balerina, pe bune ca si mie mi.au facut ochii asa cand am vazut ce zice cantaru’. Parca tot nu-mi vine sa cred!!
Catel pt Iulia!! Golden retriever-ii sunt grozavi. Tare destepti! Or sa creasca impreuna. Si eu vreau catzel pt Oana, dar ceva mai incolo…

CIUF, esti o artista. Si slaba si artista, mey. Si ce energie si vointa ai sa faci atatea la sala! Misto, sa stii ca te invidiez. Eu nu-s in stare! 150 de abdomene? Arata sixpacku!!!
Am vazt pozele, Eva dormind e minunata! De cate ori se scoala noapte pt laptic?
Poze am facut numai cateva, foarte putine, poate apuc sa pun… nu o mai prind!! Apare in poza tot in ceata, ca e in contuinua miscare… cum naiba sa fie mai grasa…
Misto rau rochia aia de mireasa!!

POLI, cum arata rochia ta? Faci o poza? Pliiiiz! Sunt asa de curioasa!

IRINA, faci progrese cu piciorul!! Bravo! Te mai doare? Sau doare cand calci?

BIUTA, ce mai zici, cum e sora ta?

AALINA, sa fiu a naibii, ce de peripetii cu analizele! Bine ca nu a facut hepatita!!! Cred ca ai fost super-usurata!

ALINAALEX, si tu esti harnica cu tricotatul! Cred ca ultimul pulover l-am facut in liceu… ba in faculta, prin anul 2. De atunci, pa si pusi, nu mai am rabdare.! Si marc nu trage de ghem, de andrele, etc?

MIHASER, Chiar asa, ce mai face Mariana? Ma tot gandesc la ea!
E ziua sotzului azi? Sau nu mai tin bine minte? Daca da, la mult, multi ani fericiti!!!

CATRINUTZA, si noi am facut Priorix marti. In manutza. Urlete. Nici o reactie dupa aia, cica posibil in 2 saptamani, o usoara forma de pojar, sau asa. Posibil, dar nu obligatoriu. Sa vedem!
Sanius!! Wow, ce misto! Cred ca i-a prins tare bine Mariucai! Si nici nu a racit!!!

CAMELIADA, sunt curioasa cu homeopatele. Eu am luat niste chestii, si plus niste Polidin facut in Ro, si sa bat in lemn, nu am racit iarna asta.

CLAUDIA, ce draguuuuutz cantecel!!!!!!!!! Ar trebui sa-l pumen pe prima pagina, zau,.

Noi suntem OK, maine mergem sa vedem cu bucataria…sunt cam down acuma, ca am aflat cat trebe sa platim pt renovarea apartamentului din care plecam…. 2300 de euro! adeca: vopsit pereti, usi, si pragurile de lemn de pe langa pereti. Sa moooor nu alta. Ma gandeam la vreo 1000. Si nu putem decat cu firma asta, e recomandata de proprietareasa, altfel ne gasteste tot felul de chitzibushuri care nu-s facute bine. Uooof…
In fine…

In plus am gasit o pata mare sub ghiveciul unei plante ce era in sufragerie, cred ca a fost putin umed sub ghiveci si s-a facut putin mucegai, zic eu. Dar e asa adanc, ca nu se ia cu buretele, sa vezi ca ne cere ditamai despagubirile si pt aia.

Maia si Stefana, Anna Lia, Andreea, sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!!! Numai de fericire si norc sa aveti parte!!!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

SERJ, ce mai face Ambra? cu febra?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Catrinel , multumesc de intrebare, e bine acum. am rezolvat cu antibiotic ca facuse bronsita. ca vorbeai de balerina... eu nu am putut face controlul de 1 an, pt ca era bolnava. dar ma gandesc ca tare a slabit ca nu a mancat bine vreo 6zile (si asa nu era ea grasa), o sa vedem...
pt fatele care si-au amintit de ziua Tinei, va multumeste la toate din suflet. dar ea chiar nu mai are timp sa intre.

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput