Bucurii de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Oki, doki, Mexxutza! Sper ca ti-au placut pozele.
Buna dimineata!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by lullabay

O intrebare...... poate aveti pe acasa si ma puteti sfatui:
Ce incalzitoare pt. biberon folositi?

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

eu iti zic da sa nu razi de mine....eu pun apa plata in bibe apoi o bag 5 secunde la cuptorul cu microunde si gata...apa e calduta....pot sa prepar lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu folosesc termosul pentru a pastra apa calduta.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa - saru'mana pt .Mama ce baiat mare ai deja!
La multi ani tuturor bucuriilor nascute intr-o zi de 10!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

LA MULTI ANI SEBI,ANAIS, MATHEA si ANDREI!!!!!
Multumesc Itzy,Mexxa si Cristina pt raspunsuri...eu nu pt lapte praf vreau sa il folosesc ci pentru biberonul de cereale care eu il fac cu suculet si mai tin apa plata in balcon si chiar fructele.. si sa le incalzesc putin..iar pt viitor pt borcanase si chiar pt ceai..la microunde mi-e frica ca tot spun ei ca nu se incalzeste uniform desi la lichide ma inndoiesc ca le amesteci bine doar la hrana solida.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

mexxa si eu o cafea da maaaareee daca a mai ramas ca sunt la pamant cu raceala asta a mea
la multi ani celor nascuti azi intr-o zi de 10
am intrat sai spun vauvei ca apa se numeste sacalm e in sticlute mici s are niste desene pe eticheta s e ff usor sati dai seama c e pt copii
pupici la toti bbicii s mamicile lor
ma duc sa ma intind iarasi in pat ca ma omoara spatele(acum cat ii dudumici cuminte in patut s se joaca)
pufyyy bine ai revenit s felicitari pt noua voastra casuta

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
sa fii mama este sublim,numai cine are copii poate sti
www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 10!

Scumpik multumim ca ne-ai trecut in listutza cu dintzucul. Data este 8 februarie, la 3 luni si 3 saptamani.Drum bun spre Iasi si poate reusesti sa te vezi cu fetele un pic (eu nu voi veni, astept sa ma viziteze colegele de catedra de la liceu, care inca nu l-au vazut pe bebe)

Aici e o vreme innebununitoare... a venit primavara in toata regula, iti vine sa zburzi pe campii.... oare am scapat de iarna?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani bucuriilor de azi!

Merci mexxa pt. cafea, nici eu n-am dormit, bb meu s-a trezit la 4 si pana la 5 a avut vocaliza.

Vazut poze superbe cu bebei si mamici de Brasov. Uite de la Iasi. Fetele din buc. nu va intalniti, ca e primavara.

Avem poze noi.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neataaaa...a venit si ratzaaaaa

La multi ani sarbatoritilor de astazi sa fiti sanatosi si fericiti!

Ignatica imi cer scuze ca nu te-am recunoscut in pozele Susei ...m-am gandit eu la tine cand a scris de bebeii de Brasov dar nu a pomenit nimic de tine iar la poze, jos, scria numai BB LUCAS... si nu mi-am dat seama...

Papusica mea nu m-a deranjat nici azi-noapte...yupiiii fara kk si fara muci sper sa o tina tot asa...a dormit dusa...dar cred ca este efectul medicam KETOF pt raceala...oricum ma bucur ca se odihneste si ea si eu cu tati

WE placut tuturor...ne mai vedem pe aici

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna dimineata bucurii!

Am admirat si eu niste pozici cu mamicile de la Brasov dar si cu cele de la Iesi. Foarte frumoase!

Mirabela, David al tau este f dulce, are o guritza si niste trasaturi ca poti zice ca-i fetita. Mie mi se pare ca seamana ff bine cu tine.

Elenia, multumesc o sa ma uit si aici desi nu cred ca este, n-am auzit de denumirea asta. Si eu sunt racita si ma simt ca naiba.

LA MULTI ANI BUCURII NASCUTE INTR-O ZI DE 10!

Lullabay eu am inceput sa incalzesc bibele intr-un vas de plastic in care tot schimb apa fierbinte.

Pupici

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput