Mamici de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ioana 75 si Samuray-lady nici eu nu il simt pe bebe inca si am deja 14 sapt. Poate pt ca sunt un pic mai plinutza?
Ca la eco saptamana trecuta mi-a zis dr ca e ok, si a masurat organele toate ca am fost la eco morfofetala. Deci sa nu ne agitam degeaba.

Jeni 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor!

Eu sunt un pic mai bine, pana la urma am mers si pe vorbele mamei astfel incat mi-am pus o perna pe piept si una in cap si am rezolvat somnul. Perna din cap cred ca mi-a rezolvat nasul sa nu mai fie infundat si astfel am reusit sa dorm cu gura inchisa si nici nu am mai tusit. Una peste alta sunt pe calea cea buna dar tusesc si stranut in continuare si ma si pp pe mine la cele doua.

Al meu copil (al mare) m-a chinuit un pic zilele astea, ba mi-a tras si un picior un burta de am vazut stele verzi dar una peste alta am supravietuit acestui weekend .

Am ramas si azi acasa ca sa nu recidivez cu raceala!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor..... deabia am reusit sa va reiau din urma....... foarte mult scrieti.... e mai greu cu cititul apoi......
Nu va faceti griji NIKOLE e bine, nu are insa timp, si bebika ei e bine.
CRISTINA 26 - ma bucur pentru tine ca sunteti bine si ca au iesit analizele tale super si la fel ma bucur pentru fetita, sa aveti un copil sanatos, norocos, si fericit in viata. Toate urarile de bine !

OTIM - foarte interesante acele motive de bucurie pentru gravide. Multumesc ca le-ai scris si am avut onoarea sa le citim.

LORINAOO1 - merci pentru complimente ! Se vede ca te pricepi la preparatul bunatatiilor, mi s-a lasat la ce explica-i cu acea crema....... hmmmmm.
Exista frumusete interioara si exterioara, si sunt sigura ca frumusetea ta interioara straluceste prin bunatatea ta.

Imi pare rau pentru fetele care se chinuie cu raceli, gripe si alte dureri..... le doresc la toate din tot sufletul multa sanatate si insanatosire grabnica !

Va pup pe toate si sa auzim doar de bine.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! Eu nu-mi vad capul de treaba, plus ca mi-e si greata si foame, am dormit rau de tot ca parca nu mai am aer si nici loc in pat... Am tot cautat in Bucuresti pe cineva care sa faca saltele de pat mai lungi de 2m si n-am gasit, voi stiti ceva? Parca toti romanii sunt STAS: au inaltimea X si trebuie sa doarma in paturi de max. 2m lungime

De condus eu conduc in fiecare zi, dar se pare ca in ultimul trimestru nu mai e voie, ca se poate rani usor bebe. Voi ce stiti despre asta?

Si la mine sanii sunt mari si grei si parca se umezesc uneori. Cred ca incep sa fabrice ceva acolo inauntru, si mai iese "caimacul" Si eu am ajuns de la 75B la 85B si am inteles ca in timpul alaptarii vor creste si mai mult. Fetele care au nascut, cum raman sanii dupa alaptare? Se lasa, ajung la forma si marimea de dinainte, raman mai mari...?

Eu am intrat in sapt. 20, drept pentru care am inceput sa fac niste exercitii usoare de sport. Sa vedeti ce mai trozneau toate oasele si articulatiile, parca nu le folosisem niciodata. Sper sa gasesc un spital cu gimnastica pentru gravide mai aproape de mine, de Titan, ca la Giulesti, Filantropia sau Active Center nu ma duc sa traversez tot orasul.

Gata, m-am intins cat o zi de post, ma intorc la treaba. Sa aveti o saptamana excelenta!

Carla, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

Si la mine sanii sunt mari si grei si parca se umezesc uneori. Cred ca incep sa fabrice ceva acolo inauntru, si mai iese "caimacul" Si eu am ajuns de la 75B la 85B si am inteles ca in timpul alaptarii vor creste si mai mult. Fetele care au nascut, cum raman sanii dupa alaptare? Se lasa, ajung la forma si marimea de dinainte, raman mai mari...?

Carla, 19+

Pentru binele si fericirea sotului, sper sa ramana in mare parte la fel ca acum sanii! Ca tare incantat e de "noua pereche"!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by CarlaV
Am tot cautat in Bucuresti pe cineva care sa faca saltele de pat mai lungi de 2m si n-am gasit, voi stiti ceva? Parca toti romanii sunt STAS: au inaltimea X si trebuie sa doarma in paturi de max. 2m lungime

Carla, saltele cu masuri "speciale" nu gasesti de-a gata, ci doar pe comanda. In wknd am tot umblat si noi sa ne uitam de mobile si alte alea (am inceput victoriosi cumparandu-ne prima usa ), si am gasit un magazin de saltele - ortopedice, superortopedice etc. - unde ni s-a spus ca, pentru masuri "atipice", se pot face pe comanda, pretul variind in fct. de dimensiuni. Magazinul este la Razoare, in dreptul vechii statii de tramvai, langa niste magazine cu usi de interior si de exterior. Ni s-a dat o oferta printata, unde sunt si datele de contact ale firmei:
S.C. Antherus Print Grup S.R.L.
Str. Razoare, Nr.3
Tel: 410.00.87, 0723.301.468, 0766.256.973
Poti da telefon sa intrebi daca fac dimensiunile pe care le vrei si, eventual, cat costa.

In rest, noi suntem bine (sa nu vb cu pacat!). Am terminat cura de antibiotic, nu ma mai doare nimic (doar o usoara jena la burta), doar nasul imi e tot timpul infundat (nu cred c-o sa mai scap de asta!). Inca nu simt bebelushul, mai am putintica rabdare. Vineri am fost la TT (m-a nimerit din prima ), joi merg dupa rezultat, iar vineri sper s-ajung la dr. mea pt. eco si lamuriri.
Sambata ne-am luat si montat usa de dormitor, duminica am colindat dupa mobila - si chiar am gasit, da n-am luat-o inca, pt. ca nu-i gata camera. Maine s-apuca de curatat peretii si de izolat, miercuri dupa-masa pun termopanele, sper ca wkndul viitor sa puna si parchetul. Sper ca sapt. viitoare sa trecem la baie.

Acu ma mai dau putin pe net, dupa care ma bag la bucatarit. Naspa e ca nici nu prea mai stiu ce sa fac de mancare... da m-oi descurca io. Mai ales ca acu gatesc numa dupa pofta inimii mele! Cui nu-i place, sa-si faca singur!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

17+

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

Ceau burtici

Am mai intrat si eu putin, dar nu am reusit sa recuperez tot cat ati scris. Sunteti niste harnicutze. Eu din pacate mai cu lucru in ultima vreme.

Noi suntem bine, si spre fericirea mea baietelul meu misca deja. E o senzatie incredibila, nu ma pot satura...Tati nostru este inca socat, nu stie dc ii place senzatia sau nu, i se pare ciudat.
In rest, am rezultate bune la alfa-feto (eu nu am facut TT, doar alfa-feto, asa a recomnadat doctorita) si am refacut si toxo (aveam IgG si IgM negative in decembrie). Ciudat este ca atunci cadn am primit data trecuta rezultatele era scris doar negativ la ambele, acum scria ca am valoarea anticorpilor IgG de 0.2 si era interpretat ca fiind pozitiv . IgM din fericire tot negativ e, deci macar nu este o infectie din timpul sarcinii. Ma supara tare laboaratoarele astea cu interpretarile lor dar am zis ca nu imi mai bat capul. Astept acum urmatorul eco sa imi mai vad puiutul.

Felicit si eu burticile pentru rezultate bune, si pentru carucioare (cine a reusit sa descopere culoarea).

Cum stati cu cumparaturile? V-ati dat drumul pe la lucruri de bb? Eu o sa fac prima miscare la cumpararea de pantaloni de graviduta, ca nu mai reusesc sa inchid nici o pereche de pantaloni pe mine...sunt cu ei in vine de 2 saptamani.

Pupacei pe burtici.

Moni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Brazuca, si eu intrebam sperand sa ramana asa ca acum, numai sa nu se lase...

Olguta, multumesc mult de tot. La saltele pe comanda ma gandeam si eu, nu m-am exprimat bine. Noi vrem 180x220 ca sotul e tare lung si acum sta cu picioarele pe afara. O sa sun azi la cei de la Razoare.

Daca tot vad ca sunteti in tema, va mai intreb ceva: stiti vreun mester care sa faca mobila pe comanda si sa o faca bine, ieftin si repede? De preferat cineva la care ati mai vazut ce a facut. Noi avem niste camere atipice si trebuie sa facem mobila pe comanda, vrem sa facem sufragerie, dormitor si holul de la intrare. Evident, cel mai important e patul din dormitor dar sper sa gasim pana la urma salteaua potrivita si mesterul... Cel care ne-a facut bucataria a fost un carpaci.

Carla, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

CarlaV,am o prietena care face mobila la comanda,adeka design-ul.
Arata super ceea ce lucreaza,numai ca ea e in Timisoara;are firma ei si face doar pe comanda.

Samurai-lady 15 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna fetelor...
Anto,imi pare rau,sanatate mult si nu te stresa,stresul contribuie 50% la dureri...sa auzim de bine.
Jadi si lorina sanatate multa.
Cristina am vazut bebe tau,superrrrrrrrrrrrrrrrr si tu esti tare frumoasa.
Eu am avut un weekend urat...singura acasa cu un copil super mofturos de la a nustiu cata masea si racit...imi venea sa tot ma duc....
Duminica am fost cu bebe in park ,mi-a cazut tensiunea,de era sa lesin pe acolo,am uitat sa-mi fi luat o bucatica de ciocolata...
azi sunt obosita dupa o noapte cu plansete de la dinti...si am dureri de cap,dar mergem inainte..
referitor la miscarile bebelor,eu acum la a doua sarcina simt mai mult ca la prima miscarile lui bebe,dar uneori nu simt nimic,nu va faceti griji,se mai misca si ei noaptea cand dormim noi..
sanatate multa la toate

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 13+Sara/Luca

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput