Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am citit ce ati mai scris, mai ales despre ordine si curatenie. Acum e ordine in casa, ca m-am cam tinut de ea, dar stiu sigur ca nu va tine mult, pentru ca nu pot eu mult sa ma tin de ea. Dar m-a resemnat: unii sint asa, altii altfel. Dar e atit de bine sa fii ordonat (nu curat, ca acolo stau bine, ordinea ma omoara pe mine pentru ca degeaba e aspirat si spalat pe jos, daca nu ai pe unde sa calci de jucarii sau nu ai unde sa te asezi de haine si carti. Ei, nici chiar asa, dar nici prea departe nu sintem. Noi sa fim sanatosi...

Noi am avut o seara supeeer! Nici nu ma asteptam. Cind am venit de la curs, i-am gasit pe dragii mei, sot si copii... in pat!?! Nuuu! Dansau!!! Fetele erau echipate in costume de baie si cu esarfe prinse strategic de tati, ca sa se vada din picioruse exact cit trebuie si dansau pe muzica de Madona si Cindy Lauper. Tati le invirtea si le ridica in brate si moacele asteptau sa le vina rindul. Si, vrind-nevrind, a trebuit sa intru si eu in hora. Si am dansat, si am baut vin rosu si apoi am iesit la ora 11 noaptea afara... ca sa vedem zapada. Pentru ca am uitat sa va spun, aici ningeeee! Si e o zapada atit de frumoasa, alba, pufoasa si stralucitoare, cum de mult nu am mai vazut. Ne-am jucat cu zapada, apoi am intrat inghetati in casa, ne-am incalzit toti la acelasi dus si ne-am culcat. Copiii... ca eu cu tati.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!

Am avut si eu parte azi noapte de trezit in creierul noptii, donsoara imi tot fredona "apte" (lapte), dar m-am facut ca nu inteleg si dupa 1 h si ceva de calarit patul nostru a inteles fara proteste ca e cazul sa mearga la ea.
Nu stiu ce-o sa ma fac daca ma trezeste cand oi incepe serviciul daca-mi serveste randevuuri nocturne.

Teddy s-o stapanesti sanataoasa! Am intles eu bine, nu, e TA?
Vazut freza si copil atomic in plina actiune demolatoare, ce sa zic, sa te tina nervii la ce mai urmeaza, ca sunt sigura ca asta e doar inceputul . In linii mari cu mici variatiuni pe aceeasi tema urez si nervilor mei acelasi lucru.
Multumesc de urari, ti le intorc cu drag, la cat mai multi ani impreuna fericiti socrilor tai

Andra sar'mana...pe ici pe colo te-am mai intrebat si eu una alta, dar...cu intrebarile am ramas, important e ca ti-e ceva mai bine si sa scapi in curand cu totul de neplacerile gretoase si vomitacioase.

Aurasa ai un copil tare cuminte si intelegator!

Monu ei, nu esti off topic deloc, mie-mi convine tare mult sa scrii aici despre Iulia decat sa caut pe la bebelusi...nici nu stiu unde sa caut.
Incearca si strecoara-i legume in lactate, de exemplu daca-i dai iaurt simplu pune-i si-un minimorcovel fiert bine pasat sa nu-l simta intreg sau ce leguma crezi ca ar accepta-o mai usor. Mi-e mi-a iesit faza cu iaurtul pentru ca era innebunita dupa el si acum mai recurg uneori la siretlicul asta. Cine stie, poate iti iese si tie.

Anca asa am fost si eu pana sa am copii, ma deranja (pe vremea aia) daca franjurile de la covor nu erau perfect aliniate, daca dopul de la sampon nu era perfect etans si tot felul de maruntisuri, Dan ma tot innebunea ca el nu poate trai intr-un muzeu si incet, incet am ajuns sa-i dau dreptate, am devenit mai indulgenta, dar ordinea tot trebuie pastrata. El dupa atatia ani tot isi arunca hainele cum da domnu si vin eu si le aranjez ca nu suport sa le vad asa, dar ma bucur ca Andreas a invatat sa-si aseze hainutele. Asa ca te inteleg...
Deja imi umbla prin cap tot felul de planuri cu intalnirea dar cred ca eu sunt ultima care trebuie luata in calcul

Gusta ti-ai primit zambila? Mai spune-ne de Ruty ca despre tine ma indoiesc sa ai vesti mai bune.

Laura ultima zi de hamaleala...

Mercedes ai gasit rezolvarea problemelor?

Androix voi v-ati simtit bine

Nelia bafta la examenul de azi!

Daniela cum fu aseara? dar azi noapte? Ei, ma refer la caninii Isei, evident

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

TDI, vazut si eu mini-tancul in actiune Doamne, ca multa rabdare o sa-ti trebuiasca! Musai sa o dai la un sport mai tarziu sa-si consume energia atomica!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ciao! sa va povestesc: azi noapte mi s-a rupt apa si m-au luat contractiile, eram disperata ca nu pregatisem de nici unele pentru spital si nu gaseam hainutele lui bb, cotrobaiam prin cutii si dulapuri cu frica de a naste acasa si cu dureri crunte de burta iar sotzul se uita la tv iar maica-mea se plimba pe strada...apoi la spital jale ca era plin de tzigani la urgente si o mizerie crunta, nu mai voiam cezariana si nu se stia daca pot sa nasc normal! ah, era si surpriza ca nici nu aveam habar ca-s gravida!
fetelor, de la cina de aseara mi se trage, am bagat o tocanitza romaneasca buna rau si un platou de prajituri cu crema pe nerasuflate, si acuma ma mai doare burta!
Nelia, frumos ati sarbatorit, sa va fie de bine! ei, cred ca tati al vostru voia sa oboseasca fetele cu dansul sa fie sigur ca dorm dupa!
Aurasa, ce simpatic trebuie sa fie Catalin...din poze mi se pare un copil tare cuminte!
Alyssa s-a culcat pe la 1.30 si de la 7 e in picioare, speram sa adoarma dupa laptic sa-mi revin si eu dupa noaptea furtunoasa...jumate de ora mi-a impuiat capul cu "papa'" pe toate tonurile posibile si imposibile, apoi imi povestea "mama to to to to to to to to!" si imi facea draga-draga in timp ce cascam de zor, o fi crezut bietul copil ca mi-e rau.
Cred ca ma duc la treaba pana nu adorm pe scaun...apropo de ordine si curatenie, saptamanal spal geamurile si aproape zilnic scot la soare plapumi, perne si toate cele, dau cu aspiratorul, lustruiesc bucataria si baia, spal pe jos...credeti ca se vede ceva?! nu! in cateva ore arata iar ca dupa bombardament. trag speranta ca mai creste Aly si o sa invete sa pastreze, si acum ma "ajuta" dar la modul ei, spaland cu ceai/suc pe jos de ne lipim ca mustele, lustruieste prin casa cu ciocolata sau biscuiti si daca prinde in baie imi intinde sapunul peste tot!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Teddy ma gandeam ca ai tinut secret un bb mic , am cascat ochii cat cepele.

Nelia idilic si romantic, frumos...

Simona mi-e si teama sa indraznesc a te-ntreba ce mai faci, lipsesti de ceva vreme, sper ca e doar lipsa de timp, tatal tau cum se mai simte?

Ma gandeam cat de diferit m-am simtit/purtat in cele 2 sarcini, pe Andreas il inteleg saracul, de ce e atat de agitat si fara stare ca a prins 2 sesiuni in burtica, eram o copila care nu prea avea grija de mancare, somn, grija de ea, dar Bianca nu are nici o scuza, am fost o doamna cu ea, fara stres, papa bun si sanatos, somnic la greu si il copie pe frate-su ceva de speriat.
Aseara s-au alergat unul pe altul, s-au trantit, s-au duelat, au sarit in pat, doamne ce n-au facut, a trebuit sa-i despart, in urletele maimutei, ca altfel sigur se lasa cu lacrimi de durere de la vreun accident. Si asa e mai mereu seara cand mie numai de harjoneala lor nu-mi mai arde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdi, si eu am avut un vis d-asta: imi faceau cezariana si nici macar nu-mi spuneau si apoi plecam asa cu matzele tarash printr-un mare magazin gen unirea si nush ce dreq tot cautam ca eram in camasa de noapte si cu burta taiata

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

ma bucur ca v-a placut filmuletzul...ce vedeti acolo e o miiiica parte din sportul zilnic, e ca o maimutza catzaratoare si nu pot s-o las singura ca mi-o adun cu farasul...inchipuitzi-va ca face la fel si pe birou (bietul comp!) dar n-am cum s-o filmez ca trebuie s-o tzin de-o crengutza.

Am uitat sa va multzumesc pentru raspunsurile cu migrena, (Elisor, imi pare rau ca sora ta a trecut prin asa ceva, sper sa nu mai aiba nici o problema!)(Loreen, am citit undeva ca aulinul nu e tocmai bun si urmeaza sa-l retraga de pe piata). Faza e ca pe mine ma doare capul cam tot timpul, probabil e de la cervicalele-omleta, totusi uneori ma iau niste crize de dureri de pleznesc, am observat ca alea dupa raul de masina sunt cele mai nasoale. Mai aveti careva rau de miscare? mie mi-a aparut cand eram gravida si s-a intensificat dupa nastere.

Edit: Pitik se uita la Teletubbies, vad ca mai nou e fascinata de ei si imi cere des "Oooh" ca asa ii porecli...stiu ca nu-i o fericire sa se uite la tv dar asa mai respir si eu si ea!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Elisor, imi inchipui ce taraboi fac puiutzii tai! cat despre alt bb, la un moment dat ne doream dar dupa cat ne freaca Aly ar fi sinucidere curata sa mai facem unul asa ca am abandonat ideea.
Androix, stiu ca nu-i de ras dar am ras cu lacrimi de visul tau! vad ca ti-e frica de cezariana...eu eram la fel, nu voiam nici sa aud si am plans o gramada de prin luna a 6a cand s-a decis ca asta ma asteapta fiind cel mai putin riscant, pana la urma n-aveam de ales ca pe undeva trebuia scos copilu' si oricum oferta nu era foarte bogata am avut parte de un cosmar post-operator pe care nu-l doresc nimanui insa e o exceptie, a trecut si asta si ma bucuram ca bebe s-a nascut usor si fara probleme. primele 2 zile is mai grele, dupa ce reusesti sa te dai jos din pat si sa umbli la verticala ai si uitat de operatie! Deci, de care o fi, iti doresc nastere super usoara si fara probleme, nu te mai stresa!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by elisor
Azi tragea de barbita sa-mi arate/spuna ca are DOI ursuleti, adik vreau sa spun ca a invatat in sfarsit si ploada mea sa numere pana la 10, dar pe 6 nu vrea sa-l spuna, dupa 5 rapid il spune pe 7, iar 10 nu e nota ei preferata, asa ca-l uita. Dar se cheama ca stim sa numaram, nu? Totusi 2 ramane cifra preferata, isi ia tot cate 2 lucruri in mana si-mi spune doi. Hai c-am laudat-o destul.[/purple]

Felicitari, gata a crescut stie sa numere, sa vezi ce-ti face peste citva timp cu banutzii, ca deh, trebuie sa aiba banutzi la pusculitza, nu ?!
Uite aici http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14191&st=0 retzeta cuiburilor, ca deh, imi petrec si pe acolo vreo jumate de zi, sa caut, sa construiesc

Cit despre canini, a dormit toata noaptea, deh s-a destrabalat prea mult la restaurant si era obosita

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre[/font=Comic Sans MS], poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Teddy eu n-am nici un rau de masina, tot ce merge pe pamant e safe pentru mine, chiar imi place, in schimb mi-e groaza de avion, am fost o singura data si pe distanta relativ scurta, dar am picat intr-o somnolenta si urechi infundate ca am zis ca nu mai repet curand figura...si n-am repetat-o, pana acum. Plus ca mi-e frica de mor de cand cu atentatele din US.
Teletubbies avem si noi dar n-o pasioneaze, singurul desen care-o captiveaza e "Thomas & friend", da din solduri si spune "tiii" (trenul).
Si a mea e innebunita dupa birou, chiar i-a facut ta-su aseara niste poze catarata sus pe cursurile lui.

S-a trezit pe la 9 de si-a baut lapticul si a adormit din nou, vedeam cum i se inchid felinarele, o fi de la insomnia de azi noapte.
Cred ca risc o baie cat doarme ca un ingeras, ce liniste e!!

Nu-mi mai merge dropshotul, nu mai vrea sa incarce poze, nu ma lasa sa ma uit la nimeni,ce-o fi avand?

Mergi la inceput