Copiluti de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Io ma dezic de la sarbatoarea asta cu pupaturi...nu-mi inspira nimic nici macar ganduri marete...mi s-au innamorat in schimb neuronii si cred ca am sa-i trimit la un hotel ceva sa se racoreasca si ei ca sa ma pot concentra si eu oleaca ca am avut o zi plina de tot rahatul existent pe lume...

Ralwca Delia a cazut la greu in cap de-am zis ca-i trozneste mintea...insa nu am observat niciodata nimic ciudat la ea...varsaturi,letargii,somnolente,invinetiri...

Chris chiar nu am fost curioasa daca Delia stie culorile...doar sa o fi invatat femeia ca io nu m-am obosit...ea nu ma recunoste nici pe mine de mama, cand vrea, d-apai culorire

Elisor interesant ce spui tu...io chiar sunt curioasa,mai ales ca am unele banuieli,asa ca daca vrei si ai timp da-mi si mie site-ul...pe bune

Gusta sa nu uiti sa faci poza la zambilute

Fran fii-mea zicea "cau pe limba ei materna ca la limbi straini stam pe loc..nu-i poliglota...iar baby einstein nu-s pasiunea vietii ei...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! intru si eu pe fuga sa va salut si sa fac prezentza, intre gatit, culcat copil, spalat, curatenie si pregatire de plecare...azi poate facem un pas mare...va spun deseara mai multe!
Trebuie neaparat sa va zic ce specimen de copil am: s-a intins pe peretzi sa doboare un tablou si i-a picat direct in gura! pana acum mi-a spart vreo 5 dar nici unul nu s-a "razbunat"!
Revin deseara.

LA MULTI ANI INDRAGOSTITILOR!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Laura am executat comanda, sa traiti !

Teddy nu ne mai fierbe, va luati casa, faceti un bb??? Ce-ar putea fi
Cat priveste "specimenul" mi-e groaza sa aflu cum ii arata buzele

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, v-ati hotarit ce masina luati in sfarsit?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

elisor, vreau si eu ca sa stiu cat mai suport vecinii care imi bocane in cap.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, Monu, e de bine, asta inseamna ca fetele nu te mai supara daca ai timp sa auzi vecinii

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Gabi-bine ca mi-ai zis, am vazut un pic din film in germana si am crezut ca tot e asa, ca mai am unul in spaniola...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai fetelor, odrasla mea a urlat asta noapte iar, m-a trezit ieri noapte o singura data, iar asta noapte de vreo 3 ori . Am cautat-o in gura ca pe cal, ii iese ultimul canin , sper dupa aia sa doarma omeneste, ca altfel dorm eu in picioare. Am inventat o noua metoda s-o adorm. Ma asez cu ea pe covor, ca deh, fotoliul l-am carat din camera ei ca nu mai era loc pentru maimutoi, ii bag tzitzele in gura, suge si dupa aia o asez in patutz. Asha nu risc sa adorm cu ea linga mine si sa ma calareasca la propriu si sa stau cu okii belitzi

In alta ordine de idei, am sarbatorit la prinz cu o masa festiva si un tortuletz facut de mine, deh, am facut o buturuga si mi-am sacrificat inima pe ea , am si dovada inimii aici, soatza ne-a luat cadouri, cercelushi Isabellei (ca nici nu avea suficientzi) iar mie un soare mare din aur ca sa-l atirn la git . Deci sarbatorim ziua indragostitzilor, iar diseara ne scoate la ristiorant
Revin ca plinge odrasla

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-pai poze cu palaria lui bunicu am numai pe hartie, ca le-au facut bunicii cu aparat vechi si nici macar nu este aici, este in Romania.

Laura-m-ai amuzat cu neuronii pe care ii trimiti la hotel

Ralwca-ce face Iulia?

Mercedes-cum mai esti?

Androix-sa inteleg ca sotul isi vrea cadoul de Valentine's Day?

beatrice-da-le mai incolo pe alea. Sunt sigura ca le ajungi din urma. Tu ai drept de munca in Danemarca?

culori-Maya le stie pentru ca avem o carte si i le tot repet. Dar nu le stie chiar pe toate si confunda verde cu albastru. Astea doua culori nu-i intra deloc in cap. dar intr-o vreme stia toate literele si acum le-a uitat. Ea nu stie sa le zica pe nume pentru ca nu vorbeste, dar stie sa le arate. La cifre sta foarte prost. Nu le stie deloc. dar si eu zic ca mai au timp s ale invete. Pe urma se vor plictisi la scoala.

Am si eu o intrebare. Tot citesc in carti ca la varsta asta ar trebui sa stie sa-si dea jos cel putin un articol de imbracaminte (sosete, pantofi, pampers nu se pun). Ai vostri stiu asta? Mayei ii mai iese cateodata sa-si dea puloverul jos, dar cred ca din intamplare. Si pulover din ala care se inchide cu nasturi in fata, nu din cel care se baga pe cap.

Ma duc si eu sa-mi incep ziua. O seara frumoasa, mai ales celor care sarbatoresc ziua de azi .

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor am primit mesajul tau si cum am ajuns acasa tzatza din mine s-a apucat de calculat...deci dezamagire profunda...ce pielea mea sa fac io pana in 2054?!O sa ma plictisesc profundamente...o sa am 80 de ani impliniti daca vreau sa crap in octombrie ,dar asta inseamna sa-i stric aniversarea lui Bianca de 58 de ani,sau in mai daca stau in mediu de fumatori...ramane sa ma mai gandesc...

Olgutza din America a mea se descalta ,isi da sosetele jos,cu ciorapii e mai greu ca-i da sin fatza dar i-ar mai trebui vreo trei maini ca sa-i dea si din spate,asa ca mai mult ii gumilasticizeaza,caciula si-o puna in cap,ochelarii de soare ,si hainele si le da jos daca nu-s inchise la nasturi sau fermoar,pe care oricum il desface...
O fi mult o fi putin naiba stie... nu-mi bat capu'...mi-emi place sa ma uit la ea cum creste si sa-i studiez mimica si silabele...acuma is la faza cand vreau sa vad daca si ea este lateralizata...dupa cat se pare nu ar fi,dar inca mai fac studiu pe caz

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput